bugun başıma gelenler ;(

nora2010

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
9.864
10.314
773
Cuma günü konu açmıştım iş değişikliği yapacağm diye.
hatta çok sevinmistim Türkiye nin iyi firmasından çağırdılar diye.
cuma evrak topladım.
bu sabahçalıştığım yere gitim çıkışımı verdim.
son bikaç evrak kalmıştı onları da alıp yeni firmaya gittim.
güvenlik ika yı aradı beni yönlendirme yaptı.
ika dan bir bayan indi aşağı evrak teslim alacaktı fakat sizi kim işe aldı falan dedi.
anlattım x bey dedim.
o nasıl alır onun bölümü değil falan dedi.
bende sorumlu kişi yokmuş onun yerine o görüştü benle falan dedim.
evrakları alırken eksik bunlar vs dedi durmadan.sonra en son baktı 2 eksik var.tamam dedi.biraz bekleyin dediEsas sorumlu ile görüştü 2 dk sonra geldi.
dediki tamam biz evrakları alalım GÜVENLİK soruşturması yapacağız. İSTANBULA GÖNDERİCEZ 8 10 gün içinde haber veririz dedi.
ben Şokkk....
iyide dedim x bey dediki işbaşı verecekler size evrakları getirince.
X beyin bölümde öyle.bizim bölümde böyle vs dedi....
bende çıktım tabi ama çok üzüldüm
ilkkez böyle bişey duyuyorum hayatımda.

sonra çıkınca x beyi aradım.anlattım durumu.
bayanın tavrı yanlış olmuş
o bölümün sorumlusunun ve fabrika müdürünğn haberi var sizi aldığımdan.
yarın bunu çözeceğim siz lik bişey yok dedi.
bende işten ayrıldım falan dedim.

komşumun arkadaşı orda çalışıyor.
ona böyle bişey dememişler.evrakları verdiği gün işbası tarihi vermişler.

ben şimdi çok şaşkınım.işsizim ve Üzgünüm.
bekliyorum işte....
üstelik senelik iznim tazminatım ikramiye m hep yandı.kendim istifa ettiğim için.
ne olur bana bişey söyleyin çok üzgünüm.
neler dönüyor olabilir...

Muhtemelen başka birini alacaktı o pozisyona.

Daha birbirlerinden haberi yok ve profesyonellik yerlerde. Hangi iyi firmaymis o yahu... Ilginc.

Şu kadinlarin bazen calismasini hic istemiyorum. Belirli bir pozisyona geldiklerinde bir ego bir ego ki küçül daglari onlar yaratmis gibi davraniyor. Sinir oluyorum. Bir arkadasin yazdigi gibi belki kendi akraba yada tanidigi birini dusunuyordu sizi diskanife etmek istedi. Ve diger bir arkadasin dedigi gibi o hanim onlari derken ben olsam musade ister beni ise alan beyi arardim oda gelirdi yaniniza.

Yarın arayin bakalim ne diyecekler yazik gunah insanlarin konumunu hic umursamiyorlar. Sen işini, ikramiyeni, tazminatini, izini biraktiniz ama onlar ego derdinde.

Bilmiyorum hanımlar kötü bir gece geçirdim oğlum sabaha kadar istifra etti çok uykusuzum ve yorgunum.bide bunlar geldi başıma ;(

X beyi arayalım teyid edelim dedim.aradım ama ulaşamadım dedi.
ben zateb güvenlikte x beyi ve bana evrak teslşm edeceğim bayanın ismini sordum kimseyoktu.
Mecbur en bu kadına yolladı güvenlik

X beyi arayalım teyid edelim dedim.aradım ama ulaşamadım dedi.
ben zateb güvenlikte x beyi ve bana evrak teslşm edeceğim bayanın ismini sordum kimseyoktu.
Mecbur en bu kadına yolladı güvenlik
Kendi aralarındaki üstünlük savaşı size patlamış belliki. Bu durumda hangisi daha baskınsa muhtemelen onun dediği olacaktır.
Dilerim hakkınızda hayırlısı olur.

Adamın da İK ile görüşmeden sizi işe alması yanlış olmuş. Bence tamamen adamın hatası. Keşke İK daki bayan böyle davranmasaydı size ama, Belliki adama kızdığından yapmış.

Kendi aralarındaki üstünlük savaşı size patlamış belliki. Bu durumda hangisi daha baskınsa muhtemelen onun dediği olacaktır.
Dilerim hakkınızda hayırlısı olur.

Amin....iyi de başvurduğum iş üretim....
atla deve değil.neyin güvenliği....
ki zaten forumda tcm yazıyor
zaten geriye dönük sabıka kaydı bile götürdüm mdaha neyin güvenliği....kendi ego ları için ne rahat ekmek davası peşinde olan biri ni uzmek

Adamın da İK ile görüşmeden sizi işe alması yanlış olmuş. Bence tamamen adamın hatası. Keşke İK daki bayan böyle davranmasaydı size ama, Belliki adama kızdığından yapmış.

Adamın benimle görüşürken dediği
a bey lyan yok onun yerine ben görüşcem sizinle....
adamın açıklaması a ve b beylerin de sizi işe aldığımdan haberi var.halledeceğim.

Adamın benimle görüşürken dediği
a bey lyan yok onun yerine ben görüşcem sizinle....
adamın açıklaması a ve b beylerin de sizi işe aldığımdan haberi var.halledeceğim.

bence kaygılanmayın şimdiden. adam bu kadar da rahat konuşamaz kendine güvenmese. illaki söylemiştir kadına söylemese de.

Bilmiyorum canımTE="cansu54, post: 46711955, member: 313937"]Belki o hanım sizin isinizi yokusa sürmek istiyor olabilir, kendi istedigi birini alıcaktr belki.
Siz yarın hemen x beyi arayın sizin isinizin pesine düşsün.

Yani bir is tecrübem yok ama bana bunlari düşündürdü bu durun.[/QUOTE]
Bilmiyorum canım bu neydi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…