- 28 Mart 2025
- 125
- 37
- 13
- 20
- Konu Sahibi kivircik2005
-
Bu tür dalgınlıkları hepimiz yapmışızdır, kendine bu kadar yüklenme, basit bir olay bu, kendine de hakaret etmeArkadaşlar ben geçen günlerde konu açmıştım. Pskiyatriye gidecegim diye . Mal ve salak olduğum için otobüste hayale dalmışım kendi kendine konuşmuşum gideceğim yeri kaçırdım. Köyden yarim saat uzaklıkta belediyeye geleceğim yerde 1 saat uzaklıkta başka şehire geçmişim. Sonra şoföre söyledim. Beni şehir garajında indirdi. Ordan bilet aldım . 2 aktarma ile köye geldim . Gerçekten mal ve salağım. Kaç gündür heyecanla bu günü beklemiştim. Halbuki gideceğim yerin tablosunu gördüm. Abi ben burada ineceğim desem olacaktı. Mal gibi taa şehir içine gelmişim . Bütün günüm rezillikle geçti. Normalde böyle şeyler yapmam ama malligima denk geldi
Boşu boşuna 15 gün daha bekleyeceğimBu tür dalgınlıkları hepimiz yapmışızdır, kendine bu kadar yüklenme, basit bir olay bu, kendine de hakaret etme
Yormayacak aslında ama benim dalgınlık. Doktora gitsem büyük ihtimal maladaptive daydreaming ve dehb tanısı koyacak . İlaç kullanacağımı düşünüyorum. Başka türlü iyileşme mümkün değil gibi geliyorOnline terapi düşünür müsünüz?
Ücretsiz ön görüşme yapıyorlar. Devamında maddiyatınızı bilemiyorum tabi ki
Yüz yüze daha iyi oluyor evet ama gidip-gelmek sizi yoracaksa böyle bir çözümüde düşünebilirsiniz.
Olabilir bunlar hayatın doğal akışında hepimizin yaşadığı durumlarBoşu boşuna 15 gün daha bekleyeceğim
Of off . Ordan da gideceğim yeri kaçıragım denizliden uşağa gideceğim diye çok korktum . Diken üstündeyimSakin ol kesinlikle ne salaksın ne mal olabilir bunlar
daha lise mezunu bile degilsin kendi teshisini kendin koyacak kadar nasil emin olabilirsin? alt tarafi nette gördüğün birkac seyin sana uydugunu düşündün. birak da 10 ve üstü yil bu isi okuyan doktor karar versinYormayacak aslında ama benim dalgınlık. Doktora gitsem büyük ihtimal maladaptive daydreaming ve dehb tanısı koyacak . İlaç kullanacağımı düşünüyorum. Başka türlü iyileşme mümkün değil gibi geliyor
Yok be ablam 20 yaşındayımdaha lise mezunu bile degilsin kendi teshisini kendin koyacak kadar nasil emin olabilirsin? alt tarafi nette gördüğün birkac seyin sana uydugunu düşündün. birak da 10 ve üstü yil bu isi okuyan doktor karar versin
e tamam demek ki lise mezuniyetin var. birak da 10 ve üstü yil bu isi okuyan doktor karar versinYok be ablam 20 yaşındayım
Okeyyyse tamam demek ki lise mezuniyetin var. birak da 10 ve üstü yil bu isi okuyan doktor karar versin
E tamam da insan kendini biliyor ister istemeze tamam demek ki lise mezuniyetin var. birak da 10 ve üstü yil bu isi okuyan doktor karar versin
Ah be ablam . Yarın babam ben goturem en azından kan değerlerine baktiralim dedi .Keskke Adana'da olsan ben kendi doktoruma gotururdum
Senin durumun psikoljikAh be ablam . Yarın babam ben goturem en azından kan değerlerine baktiralim dedi .
Maladaptive daydreaming durumu çok net bi şey aslında. İnsan kendinde var mı yok mu direkt anlayabilirdaha lise mezunu bile degilsin kendi teshisini kendin koyacak kadar nasil emin olabilirsin? alt tarafi nette gördüğün birkac seyin sana uydugunu düşündün. birak da 10 ve üstü yil bu isi okuyan doktor karar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?