- 28 Mart 2025
- 843
- 444
- 18
- Konu Sahibi kivircik2005
-
Teşekkür ederim . Hayatımda ilk defa kendi başıma uzun yolculuk yaptım. Normal ben olsa asla yapamazdı bu kadar şey. Bu yolculuğumda aşırı dışa dönük bi insan olduğumu farkettim. Herkesle konuştum. Otorbustekilere ( onları tanımama ragmen ) nasıl uyuyakaldigimi falan anlattım hep beraber güldük falan . Acayip sosyal bir tırtıl oldum.Bu gidip gorusemesende adım atman harika bişey buda senin iyileşmeyi istediğini gosteriyor
Tabi ama insan yine de kendine kızıyorOlabilir bunlar hayatın doğal akışında hepimizin yaşadığı durumlarben mesela bugün üç harfli marketlerin birinden 5 litrelik üç adet su aldım ve kasada 700 lira geçmiş kartımdan eve gelince farkettim şimdi ben aptal ya da mal mıyım dalgınlık, insanlık hali..
Aynen . Şoföre haber vermedim kendime acayip güvenliğimden ben nasıl olsa fark ederim dedim ama evdeki hesap çarşıya uymadiBi dahakine hem şoföre haber verirsin hem de alarm kurarsın. Gidilecek mesafe az çok bellidir kur alarmını kafan rahat etsin.
Ben bi gün yeni yeni yalnız otobüse binerken şehir merkezinden gideceğim yere ortalama 30 dklık hiç bişryin olmadığı bi anayolda öyle yanlış durakta indim ve öyle vızır vızır otobüs geçen bi yerde değildiineceğim durağa daha 20 dksı vardı o zamanlar inerken yanlış yerde olduğumu da anladım bu arada utancımdan geri de dönemedim indimbi sağıma bakıyorum bi soluma napıcamı bilemeyip o zamanki sevgilimi aramıştım gelmiş almıştı durağımı kaçırıp başka bi merkezi yerde inmeyi tercih ederdim. Hiç üzülme gidersin 2 hafta sonra nolcak
İnsanlık halidir olabilir, neden kendinizi bu kadar aşşağılıyorsunuz? Ben dalgın olduğunuz için değil ama kendinizi bu kadar aşağıladığınız için psikolojik destek almanızı öneririm. Lütfen kendinizi sevin ve değer verin.Arkadaşlar ben geçen günlerde konu açmıştım. Pskiyatriye gidecegim diye . Mal ve salak olduğum için otobüste hayale dalmışım kendi kendine konuşmuşum gideceğim yeri kaçırdım. Köyden yarim saat uzaklıkta belediyeye geleceğim yerde 1 saat uzaklıkta başka şehire geçmişim. Sonra şoföre söyledim. Beni şehir garajında indirdi. Ordan bilet aldım . 2 aktarma ile köye geldim . Gerçekten mal ve salağım. Kaç gündür heyecanla bu günü beklemiştim. Halbuki gideceğim yerin tablosunu gördüm. Abi ben burada ineceğim desem olacaktı. Mal gibi taa şehir içine gelmişim . Bütün günüm rezillikle geçti. Normalde böyle şeyler yapmam ama malligima denk geldi . Kendime cok kiziyorum gercekten . Babam da olur oyle seyler kendine yüklenme diyor ama kendimi cok sucluyorum . Hep gidip geledigim yer oysa . Insan burnunun ucundaki yeri nasil kacirabilir .( Konuyu anlamayanlar önceki konuma bakabilirler)
Ayy bende yeni eve ilk taşındığım sıralarda akşamları işten çıkınca eski oturduğum eve gidiyordumBen evimi taşıdım yolu kaybettmistim
Baban haklı, olur böyle şeyler. Böyle şeylerin olduğunu kabullendiğin zaman takıntıların daha azalacak. Çünkü hayat düz bir çizgi değil, hepimiz hata yapıyoruz, bazen gülüp geçiyoruz, bazen sıkılıp bir durup nefes alıyoruz.Arkadaşlar ben geçen günlerde konu açmıştım. Pskiyatriye gidecegim diye . Mal ve salak olduğum için otobüste hayale dalmışım kendi kendine konuşmuşum gideceğim yeri kaçırdım. Köyden yarim saat uzaklıkta belediyeye geleceğim yerde 1 saat uzaklıkta başka şehire geçmişim. Sonra şoföre söyledim. Beni şehir garajında indirdi. Ordan bilet aldım . 2 aktarma ile köye geldim . Gerçekten mal ve salağım. Kaç gündür heyecanla bu günü beklemiştim. Halbuki gideceğim yerin tablosunu gördüm. Abi ben burada ineceğim desem olacaktı. Mal gibi taa şehir içine gelmişim . Bütün günüm rezillikle geçti. Normalde böyle şeyler yapmam ama malligima denk geldi . Kendime cok kiziyorum gercekten . Babam da olur oyle seyler kendine yüklenme diyor ama kendimi cok sucluyorum . Hep gidip geledigim yer oysa . Insan burnunun ucundaki yeri nasil kacirabilir .( Konuyu anlamayanlar önceki konuma bakabilirler)
Yani . Bakan kör olmam beni biraz sinirlendirdiİnsanlık halidir olabilir, neden kendinizi bu kadar aşşağılıyorsunuz? Ben dalgın olduğunuz için değil ama kendinizi bu kadar aşağıladığınız için psikolojik destek almanızı öneririm. Lütfen kendinizi sevin ve değer verin.
Eşim sağlık ocagini beş yüz yerini gösterdi sorsan gidemem ay Allah'ım yaqAyy bende yeni eve ilk taşındığım sıralarda akşamları işten çıkınca eski oturduğum eve gidiyordum
Dış kapıya kadar gidiyordum kapının önüne gelince bi aydınlanma yaşayıp geri dönüyordum
Bakmak ayrı, görmek ayrıdır. Bazen bakarsın ama görmezsin, bu bu kadar büyütülecek bir şey değil bence. Ben eski taşındığım evin önüne kaç kez gitmişimdirYani . Bakan kör olmam beni biraz sinirlendirdi
Evet yön duygum hiç yok benimde. Elli kere gitsem kaybolurumEşim sağlık ocagini beş yüz yerini gösterdi sorsan gidemem ay Allah'ım yaq
Eşim hemen öğrendi o getirip götürüyorEvet yön duygum hiç yok benimde. Elli kere gitsem kaybolurum
Ben kuyruğu dik tutacağım diye çaktırmadan haritadan bakıyorum. Her seferinde yol tarifi sormak bi tık sinirimi bozmuyor değil.Eşim hemen öğrendi o getirip götürüyor
İlaç kullanıyorum doktorum rapor verdi sağlık ocağında yazdirirsin dedi ilaç bitince ne yapacam bilmiyorumBen kuyruğu dik tutacağım diye çaktırmadan haritadan bakıyorum. Her seferinde yol tarifi sormak bi tık sinirimi bozmuyor değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?