Bugun basıma gelenler . Psikatriste gitmek hakkinda ....

kivircik2005

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2025
125
37
13
20
Arkadaşlar ben geçen günlerde konu açmıştım. Pskiyatriye gidecegim diye . Mal ve salak olduğum için otobüste hayale dalmışım kendi kendine konuşmuşum gideceğim yeri kaçırdım. Köyden yarim saat uzaklıkta belediyeye geleceğim yerde 1 saat uzaklıkta başka şehire geçmişim. Sonra şoföre söyledim. Beni şehir garajında indirdi. Ordan bilet aldım . 2 aktarma ile köye geldim . Gerçekten mal ve salağım. Kaç gündür heyecanla bu günü beklemiştim. Halbuki gideceğim yerin tablosunu gördüm. Abi ben burada ineceğim desem olacaktı. Mal gibi taa şehir içine gelmişim . Bütün günüm rezillikle geçti. Normalde böyle şeyler yapmam ama malligima denk geldi . Kendime cok kiziyorum gercekten . Babam da olur oyle seyler kendine yüklenme diyor ama kendimi cok sucluyorum . Hep gidip geledigim yer oysa . Insan burnunun ucundaki yeri nasil kacirabilir .( Konuyu anlamayanlar önceki konuma bakabilirler)

Online terapi düşünür müsünüz?
Ücretsiz ön görüşme yapıyorlar. Devamında maddiyatınızı bilemiyorum tabi ki🤷🏻‍♀️
Yüz yüze daha iyi oluyor evet ama gidip-gelmek sizi yoracaksa böyle bir çözümüde düşünebilirsiniz.

Arkadaşlar ben geçen günlerde konu açmıştım. Pskiyatriye gidecegim diye . Mal ve salak olduğum için otobüste hayale dalmışım kendi kendine konuşmuşum gideceğim yeri kaçırdım. Köyden yarim saat uzaklıkta belediyeye geleceğim yerde 1 saat uzaklıkta başka şehire geçmişim. Sonra şoföre söyledim. Beni şehir garajında indirdi. Ordan bilet aldım . 2 aktarma ile köye geldim . Gerçekten mal ve salağım. Kaç gündür heyecanla bu günü beklemiştim. Halbuki gideceğim yerin tablosunu gördüm. Abi ben burada ineceğim desem olacaktı. Mal gibi taa şehir içine gelmişim . Bütün günüm rezillikle geçti. Normalde böyle şeyler yapmam ama malligima denk geldi
Bu tür dalgınlıkları hepimiz yapmışızdır, kendine bu kadar yüklenme, basit bir olay bu, kendine de hakaret etme 😬

Online terapi düşünür müsünüz?
Ücretsiz ön görüşme yapıyorlar. Devamında maddiyatınızı bilemiyorum tabi ki🤷🏻‍♀️
Yüz yüze daha iyi oluyor evet ama gidip-gelmek sizi yoracaksa böyle bir çözümüde düşünebilirsiniz.
Yormayacak aslında ama benim dalgınlık. Doktora gitsem büyük ihtimal maladaptive daydreaming ve dehb tanısı koyacak . İlaç kullanacağımı düşünüyorum. Başka türlü iyileşme mümkün değil gibi geliyor

Boşu boşuna 15 gün daha bekleyeceğim 🫨🫨😪
Olabilir bunlar hayatın doğal akışında hepimizin yaşadığı durumlar 😃 ben mesela bugün üç harfli marketlerin birinden 5 litrelik üç adet su aldım ve kasada 700 lira geçmiş kartımdan eve gelince farkettim şimdi ben aptal ya da mal mıyım 😆😆 dalgınlık, insanlık hali..

Yormayacak aslında ama benim dalgınlık. Doktora gitsem büyük ihtimal maladaptive daydreaming ve dehb tanısı koyacak . İlaç kullanacağımı düşünüyorum. Başka türlü iyileşme mümkün değil gibi geliyor
daha lise mezunu bile degilsin kendi teshisini kendin koyacak kadar nasil emin olabilirsin? alt tarafi nette gördüğün birkac seyin sana uydugunu düşündün. birak da 10 ve üstü yil bu isi okuyan doktor karar versin

Ben bi gün yeni yeni yalnız otobüse binerken şehir merkezinden gideceğim yere ortalama 30 dklık hiç bişryin olmadığı bi anayolda öyle yanlış durakta indim ve öyle vızır vızır otobüs geçen bi yerde değildiineceğim durağa daha 20 dksı vardı o zamanlar inerken yanlış yerde olduğumu da anladım bu arada utancımdan geri de dönemedim indim 😂 bi sağıma bakıyorum bi soluma napıcamı bilemeyip o zamanki sevgilimi aramıştım gelmiş almıştı 😂 durağımı kaçırıp başka bi merkezi yerde inmeyi tercih ederdim. Hiç üzülme gidersin 2 hafta sonra nolcak

daha lise mezunu bile degilsin kendi teshisini kendin koyacak kadar nasil emin olabilirsin? alt tarafi nette gördüğün birkac seyin sana uydugunu düşündün. birak da 10 ve üstü yil bu isi okuyan doktor karar versin
Maladaptive daydreaming durumu çok net bi şey aslında. İnsan kendinde var mı yok mu direkt anlayabilir

Bi dahakine hem şoföre haber verirsin hem de alarm kurarsın. Gidilecek mesafe az çok bellidir kur alarmını kafan rahat etsin.

Back
X