• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugn sevdiinize ne mesaj ektiniz?

keske ayrılmasaydık,
konusmama kararı almıs olmasaydık,
hatta o son kararın üstüne bana yazmasın diye cok agır laflar etmis olmasaydım da,
onsuzluga tahammül edemedigim su kederli gecede ona
seni cok özledim
yazmak,yazabilmek isterdim...

operatörümün bana vermiş olduğu 10 taciz mesaj hakkımdan birini kullanarak şunu yazdım;

"üzerinde ne var yakışıklı :jeyyar: " :roflol:

biz de bütün gün sürekli msjlaşırız dahası her adımda msj atmamı ister :oklava: ben 1 saat falan msj atmamıştım o da :
o- sess veeeerrrrr ...yazmış
ben-ses veriyoreem Korkmaaaaaa... korkma sönmezz...turkbayragi ...yazdım
o-cancağzımm ...:asigim:

elimizde olmayan nedenlerden ötürü ne mesajlaşabiliyoruz ne de konuşabiliyoruz bir kaç gündür..:çok üzgünüm:

çok özledim lan seni nalet yzdm :roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen benim içimdeki büyük yangınların adı
Ben senin gecendeki mavi yada günümdeki sarı
Sen benim şehrindeki bütün sokakların adı
Ben senin yüzümdeki çizgi dünündeki anı

Hadi kalk gel bul bi bahane
Birazcık heves biraz cesaret
İlk günkü gibi duruyor hala kalbin ömürlük bende emanet

az önce bunu şarkıyı yazıp yolladımŞeniz:jeyyar:

aşkıııımmm yaaa zaman geçmiyo sensiz çok daraldıımm :-( iyiki varsın biriciğim seni çok ama çok seviyoruumm herşeyim kadınıımmm öpüyorum bal dudaktan..yazmış bitanem kaydirigubbakcemile3

Kollarimi Actigim Kadar Unuttugumsun..Acamadigim Kadar Ozledigim;Benim Unuttugum Kadarini Sen Ozler misin.?!!:asigim:

Son nefesime,kalbimin son atışına dek seni cok sevmeye,hep sevmeye devam edicem.Sen benim hayatımın anlamısın,dünyamsın, olmazsa olmazımsın.İyiki varsın karıcım. yazmış canım aşkım benim opuyorumnanaktan:nazar:

Back