• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugn sevdiinize ne mesaj ektiniz?

Tam mesaj atıcaktım uyanır diye kıyamadım.. üstünden 5 dk geçti dayanamadım aradım sesini duydum kuzumun :) (cadıyım yaa napim :D )

Teli açtığında ilk sölediği " efendim gelecekteki kızımın güsel annesi " oldu.
Çook seviorum ben onu ya :(

Tam mesaj atıcaktım uyanır diye kıyamadım.. üstünden 5 dk geçti dayanamadım aradım sesini duydum kuzumun :) (cadıyım yaa napim :D )

cok guzelmişalkisalkisalkis tebrik ettim sevgilini
benimki dun sızana kadar içtigi için msjlarımı hatta telde konusmalarımızı bile hatırlamıo en son 8.31de aramısım dedim onunda cvp hatırlamıorum napıyım trip yapma oldukaydirigubbakcemile:oklava:

cok guzelmişalkisalkisalkis tebrik ettim sevgilini
benimki dun sızana kadar içtigi için msjlarımı hatta telde konusmalarımızı bile hatırlamıo en son 8.31de aramısım dedim onunda cvp hatırlamıorum napıyım trip yapma oldukaydirigubbakcemile:oklava:

saol canım benim..
bende artık boşverdim öle durumları. çok yoğun çalıştığı için çoğu zaman arayan ilgilenen ben olurdum tabi sonunda da lafı de eklerdim bi güsel :) Sölemiorum artık bişicik o mutlu ben mutlu çünkü biliorum ki özlediğinde burnunun direği sızladığında telefona sarılacağını.. Sende öle yap canım.. tavsiye vermek belki haddime deil ama samimi buldum seni opuyorumnanaktan

esımle saat bası göruştugumuz için msja sıra gelmıyordu,bır baktım msj sesı turkceldı dedım bır baktım kocacım msjdan 20 dk önce arayıp eltımın hamıle oldugunu konuşmuştuk esımde msjda

Askım sanırım sıra bıze geldı oglumuza bı kardes lazım nedersın demış.

çok sasırdım hep ben ısterdım esım erken daha derdı bende nöbette oldugu ıçın esıme söyle cvp yazdım
Sabah senı uykusuz ve formunda beklıyorum kırmızı beyaz hangısını ıstersın dedım

Esımde renk önemlı degıl en guzelı olsun yeter demış

Darısı ıkıncı bebışe

saol canım benim..
bende artık boşverdim öle durumları. çok yoğun çalıştığı için çoğu zaman arayan ilgilenen ben olurdum tabi sonunda da lafı de eklerdim bi güsel :) Sölemiorum artık bişicik o mutlu ben mutlu çünkü biliorum ki özlediğinde burnunun direği sızladığında telefona sarılacağını.. Sende öle yap canım.. tavsiye vermek belki haddime deil ama samimi buldum seni opuyorumnanaktan

yok benim askım cok ilgilidir o konuda sorunumum yok hatta fazla ilgili bnmde sikayetim yok bundan alkisalkisalkis sanslı oldugumu biliyorum canm benim ben uyurken surekli arar mesaj atar askım uyanmadın mı die bekler uyanmamı Şeniz cok seviorum ve seviliorum:lepi:

kocacığımm akşama 1 kilo soğan 2 kilo patates getir evde bitti :hulya:
şaka şaka evli olduğum için mesajlaşmayı bırakalı yıllar oldu delikafadulden

sevgilinin karşılama sözü çok güzelmiş vereliniortak

ah nerde bizde öyle romantik sevgili..kaydirigubbakcemile

benim ki de harıl harıl yükselme sınavına hazırlanıyor. ders çalışıyor diye çok mesaj atamıyorum şu sıralar.. baya sesi çıkmayınca bi tıkırdattım

"sesin çıkmayınca uyudun sandım aşkım..mucuklardın aradaCADIARZU" yazdım

varmı böyle erkek ya benimkide örnek alsa ya :oklava:

sabah günaydın dedim güzel bi hafta olsun bizim için yazdım cicili bicili sözlerden anlamaz benimki mafoldumben

offf bugn hiç msjlaşmadıkk msj attm dşardaym jarzm yk iim merk etme ddi tmm dedim bnde :kızgın:
hiç ilgilenmiyor bu aralar bnmle varsa yoksa dersleri sınwları :a015:

İnsanın içine işleyen bir ayaza ev sahipliği yapan kış sabahında, seni düşündüğümde içime yayılan sıcaklığın, dışarıdaki iki metre karı bile eritebileceğini düşünüyorsam...
Uykudan yüzümde mutlu bir gülümseme ile kalkıp benimle birlikte uyanan güne senin adını veriyorsam...
Yorucu bir günün sonunda ufacık bir sözünle, bir gülüşünle uzun bir tatilden dönmüş gibi enerji doluyorsam...
Ve o enerjiyle hiç uyumadan günlerce çalışabileceğimi duyumsuyorsam...
Gün boyu saatleri, dakikaları sayıp 'Neden geçmiyor bunlar' diye hayıflanıyorsam...
Ve hep seninle buluşacağımız anı bekliyorsam...
Kitap okurken seni düşünmekten kendimi alamayıp aynı satırı defalarca tekrar ediyorsam...
Kahkahanın en güzelini seninle atacağımı, yemeğin en güzelini seninle yiyeceğimi,
'Hayatının en anlamlı şeyi ne' diye sorduklarında tereddüt bile etmeden senin adını verebiliyorsam...
Sen benim için vazgeçilmez olmuşsun demektir:opuyorumnanaktan

İnsanın içine işleyen bir ayaza ev sahipliği yapan kış sabahında, seni düşündüğümde içime yayılan sıcaklığın, dışarıdaki iki metre karı bile eritebileceğini düşünüyorsam...
Uykudan yüzümde mutlu bir gülümseme ile kalkıp benimle birlikte uyanan güne senin adını veriyorsam...
Yorucu bir günün sonunda ufacık bir sözünle, bir gülüşünle uzun bir tatilden dönmüş gibi enerji doluyorsam...
Ve o enerjiyle hiç uyumadan günlerce çalışabileceğimi duyumsuyorsam...
Gün boyu saatleri, dakikaları sayıp 'Neden geçmiyor bunlar' diye hayıflanıyorsam...
Ve hep seninle buluşacağımız anı bekliyorsam...
Kitap okurken seni düşünmekten kendimi alamayıp aynı satırı defalarca tekrar ediyorsam...
Kahkahanın en güzelini seninle atacağımı, yemeğin en güzelini seninle yiyeceğimi,
'Hayatının en anlamlı şeyi ne' diye sorduklarında tereddüt bile etmeden senin adını verebiliyorsam...
Sen benim için vazgeçilmez olmuşsun demektir:opuyorumnanaktan

SÜPER! vereliniortak

Back