Bugn sevdiinize ne mesaj ektiniz?

evet çok şanslı bi kadınım ben..çok şükür.. (ama eşim de şanslı :icecream: )
buarada mesajı bi kağıda yazmıştım zaten, her kızgın olduğumda bakmak iyi fikir vereliniortak

ben galiba birazdan yeter artık aç şu tlf nu dicem.. tamam işte biliorum ama bu kadar çalışılmaz ki..

sıcak ışıklarınla tüm ruhumu saran,her yeni güne gözümü açar açmaz içimde dolaşam bir GÜNAYDINsın..seni özlemek bir serap haline geldiğinde bile hiç isyan etmiyorum,içimdesin orda kalmalısın.Özlemin sancılarıyla bedenim hergün biraz daha ölsede aslında her güne yeniden doğuyorum.
seni özlüyorum,çünkü seni seviyorum.......

Sabah onu uykuda bırakıyorum.Uyanacağı saatte arar günaydın derim ve neler yapacağını sorarım o kadar..Artık yaşlandık..Aşk mesajları çektiğimiz falan yok yani..Birbirimizi sevdiğimizi biliyoruz.
Canlı, canlı söylerim genelde.....

aşkımmmm geçen gün cenazede çok ağladim ya sol gözüm çok ağrioooo =( öp de geçsin dedim =))) o da bana abuu öpmem miiii gözüne kurban olurum senin damla damlat geçer aşkım yazdı =)

Askim ben erken geldim, sende mac bitince gel fazla oyalanma :) Seni seviyorum erkegim benim :) opuldun kocaman.... yazdim:)

Ben:Günaydın aşkım
Ben:Ya telin niye kapalı uyuya mı kaldın?
O:Günaydın hayatım
O:Aynen öyle işe geç kaldım yaaa
Ben:Kooooş bebeğiiim

ben de şöyle bi msj attım biraz önce:
"sevdiğim sevdiğim sevdiğim benim..
içim dışım herşeyim..
sevgilim sana şiir yazdım bak:)"

haha kaydirigubbakcemile3 bnmki hep romantik romantik şiirler yazar benden de bekler ama ben hiç beceremem bunu bnde yazıyım ne dick bakalım çk merk ettm

neden hep kavga çıkarıp üzüyorsun ki beni
ben mutlu olmak istiyorum tam hevesleniyorum artık hiç kavga etmicez hep mutlu olcaz çok iyi anlaşçaz diye sonra hop yine birşey çıkarıp paramparça ediyosun
yapboza döndüm artık duygu geçişi yaşamaktan yoruldum
mutlu huzurlu aşk dolu bi ilişki istiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…