Bugn sevdiinize ne mesaj ektiniz?

Hadi Canım Bıktımm naaannn benn artık darısı başına sözlerinden

Yeterrrrrrrrrr Uleennnnnnkaydirigubbakcemile

baştan sonuna kadr okudum yazılanları çok hoş şeyler yazılmış ne güzel alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile5 tabi biraz mutsuz olanlarda var :çok üzgünüm:

ben msj atamıorum malesef askerde benm sevdiğim :çok üzgünüm:
ama aradı bi saat önce ve " seni çok seviyorum aşkmm dedim " oda bana " bende seni papatyaların gülü " dedi :asigim:

Yok ki.. olsa ahh olsa..
Çıkmıyo ki adam akıllı biri karşıma.. ne bahtsızım yarabiiii
Millet nasıl cilveleşiyo aşkıyla.. ben ağzı açık bakıyorum..
Şu mübarek günde dua ettim rabbime...
Can yoldaşı şöyle omzuna başımı dayıyacağım birini çıkar karşıma diye...

Yaram deşildii :gitme::çok üzgünüm::gitme::gitme::gitme:

Dualarımızda hayırlı kişiyi isteyelim rabbim karşımıza çıkaracak inş tüm bekarlara hayırlı kısmetleropuyorumnanaktan

benimkiyle biraz bozuşmuştuk ama barıştık ve ben ona kusura bakma aşkım seni üzmek istememiştim beni affeder misin acaba dedim ondan cvp geldi üstüste bikaç daha msj attım ve şu msjı çekti aaşkımsın sen gecelerce beklediğimsin günlerce özlemimsin hayatımda...didi :)

of off helal eniştemize güzel yanıt yazmış bizimkiler gibi olayı tribe bağlamamışalkisalkisalkis

oglum we ben senı cok ozledık yazdım
ama ne zaman okur bılmem cekmıyo telı santıyede uzak memlekette

bu topiği ben çok sevdim ya... bugün ben ona günaydın yaşam kaynağım beni hayata bağlayan neden günaydın gözbebeğim günaydın die msj attım tabi o benden önce günaydın aşkım yazmıştı bile.. Şeniz bu arada kk aarkadaşlarım sizlerede günaydın gününüz aydın mutlu neşeli olsun..alkisalkisalkis

ilk günaydınım sizlere hayırlı sabahlar arkadaşlar.Nur dolu bir gün diliyorum hepinize
bizim tripçiye bu sabah
24 hazirandan bu yana eskisinden daha çok her geçen gün büyüyen bir sevgiyle seviyorum günün aydın olsun :) yazdım.
ya bu topiği ben de çok sevdim:1hugpuyorumnanaktan

ılk mesajı bizimki attı..
''Günaydın hayatım sen hala uyanmadın sanırım''yazmış
Ben de ''Yok uyandım bitanem senin mesaj atmanı bekledim''yazdım
Öyle öyle mesajlaştık işte bi süre

heheheheee..
ben biraz önce yolda olduğu için;yazdımki..
aklım sende çok dikkatli git gel aşkım.kıjınla seni bekliyoruz.öpüyoruz yanaklardan..yazdım.
o da sizi çok seviyorum,kızıma dikkat et öptm yazmış:asigim:

ayyy Allahım bu nasıl güzel bir mesajdır,eriyip biterdim sanırım yerinde olsam..ömür boyu sakla her kızgın olduğunda bak msja :)

ayrıca eşimde bana onlarca şiirler, her saniye güzel sözler söyler hakkını yemeyeyim :) hiçbir kadın benim kdr şımartılmıyor zannederdim ama birde sen varmışsın :)

ben bugün sevgilim akşam matematik çalıştırırmısın bana diye msj attım o da tamam bebem yazdı :))
romantik güzel bir günaydın msjı atmak isterdim, biraz odunumdur. kızlar fikir verseniz süpeer olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…