• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugn sevdiinize ne mesaj ektiniz?

hiç atmadım kendisine tavırlıyım. msnden sohbetin belini kırıyok olablürüz amma velakin günaydın mesajı çekmeyerek tavrımı belirttim

eminim o da hiçbişe olmamış gibi davranarak olayın üstünü kapatma politikasına yönelmiştir:)

ya öleler işteee:) sen de ank.da öğrencsn gördüğüm kadarıyla shiftcan? nerde ne okuyosun

arakdaşlar bende mesaj atmak istiyorum.. istediğim zaman sesini duymak istiyorum.. şimdi arasamda bulamam ulaşamam.. mesaj atamam telefon yasak..
gelsin artık bu tezkere...

Akşam gelirken kızından arakladığın fındıkların yerine fındık al,sabah mamasına koyacağım.
Markete gitsem bile inadına fındık almıycam,çalarken ne dediydin,ben kızıma alırım.
Bir de lıght cola ve yoğurt al :1closedeyes:

gamyoncuiremsu benim kocam mesaj yazma özürlüsü oldu olası sevemedi gitti sevgiliykende ben mesaj atardım o arayıp cevap verirdi -tatlicadiarzu-

Ulan anasını satıyım vurucam lan kendimi kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
sırf bu site için önüme gelen ilk erkekle sevgülü olcemalkisalkisalkisalkisalkisalkis

günaydin cici kocacim uyuyorsun dim daha. giderken baktim dayanamadim öptüm sarildim cok tatliydin icimden geldi yazdim. seni seviyorum ve cok cok öpüyorum muah...
az önce yazdim

(gece sahura kalkınca )

sakın uyanma...seni seviyorum...birlikte geçiriceğimiz güzel ramazanlar aklıma geldi...mutlu oldum :)

Back