• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buğday ruşeym kullandınız mı bilen var mı

hzeldlara

hazel dilaranın annesi
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
480
264
123
41
Arkadaşlar internette dikkatimi çekti ben de 9 aylık kızıma aldım dünden beri kullanıyorum. acaba aranızda bğday ruşeym kullanan var mı varsa işe yarıyor mu düşünceleriniz neler sizce de faydalı mı?

Oğlum bir yaşında ve 7. Ayından itibaren kahvaltısında,çorbalarında sürekli kullanıyorum. Ruşeym buğdayın embriyosu yani en kıymetli en iyi yeri. A,D ve E vitamini mevcut içerisinde. Aynı zamanda beyin ve kas gelişimine faydalı. Çorbasına ekmek yerine koyuyorum bazen hem daha besleyici hem de tok tutar yani baya faydalı birşey. Faydasını gördün mü derseniz yani oğlumun kan vitamin yani herşeyi gayet iyi Allah'a şükür. Ha bunu buğday ruşeymine borçluyum da diyemem tabi. Ama sürekli kullanıyorum ben çünkü gerçekten faydalı.

Benim oğlumda malesef süt alerjisi var. Instagramdan biri var oğlu hem kalp hastası doğuştan hemde süt,yumurta alerjisi var. O sürekli sabah kahvaltısına tam buğday unu ve buğday ruşeyminden kahvaltı muhallebisi hazırlıyor oğluna bende ondan öğrendim ruşeymi biliyordum ama faydalarını bilmiyordum ondan öğrendim ve sürekli yapıyorum bende oğluma. Aynı o kişi bu ruşeymi ve buğday ününü kullandıktan sonra oğlunun biraz toparlanın kilo aldığını söylüyor.

kullanıyorum canım kavurdum biraz pempeleşince kavanoza koydum biberonuna bir tatlı kaşığı atıyorum yada yoğurduna omega 3 var içinde

Doktora sorun bence cocuklar icin gecerlimi bilemiyorum onlar bizim gibi degil ama mesela fazla A vitamini sakincali olabiliyor danisin derim

Doktora sorun bence cocuklar icin gecerlimi bilemiyorum onlar bizim gibi degil ama mesela fazla A vitamini sakincali olabiliyor danisin derim
doktor ile ben görüşmüştüm karacığer yerse ve çok yerse sıkıntılı olurmuş o ben 2 ayda bir bir lokma ciğer yediriyorum kan tahlılleri çok güzel tabiiki herşeyin çoğu zarar

Back
X