Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iki gün önce provam vardı hemen hemen bitmiş gibiydi..
çok güzel olmuşşş..bayanssulusmile
Süperrr, çok sevindim walla beğenmene. Ayy darısı başımıza artık ben de bir ay sonra başlayacağım bu telaşlara kaydirigubbakcemile2
şık,zarif,masum .... yani kelimelere sığmaz.Çok beğendim gerçekten.Özellikle de o gülleri.
güle güle, mutlulukla,huzurla giymeni diliyorum.herşey gönlünce olsun .
Merhaba, bende bu gelinliği diktiriyorum ilk provam bitti, ben de çok beğendim katologdan gördüm riskli diye tereddüt ettim ama hazırını hiç bir yerde bulamadığım için diktirmeye karar verdim gerçekten çok güzel ya herkesin beğenmiş olması da çok hoşuma gitti. Benim gelinlikçim göğüs kısmına taşlar koyalım dedi ama henüz karar veremedim buna sizce nasıl olur sadeliği bozar mı?
Çok güzel bir gelinlik..Sade ama bence en şık modellerden biri.Eminim içinde çok güzel bir gelin olacaksın.Benim aldığım modele cok benziyor ama benimki az daha gösterişli sayılabilir.Umarım dikimden sonra aynı model aynı kalitede cıkar ortaya.Bizimle yine paylaş.Mutlulukla giy gelinliğini canım.
sade ve şık çok hoş güle güle giyin mutluluklar dilerim
ne kadar asil ve hos duruyor, katiksiz tek kelimeyle harika , insallah son hali bunun gibi olur . mutluluklar
süper zarif bir model..göğüs kısmına biraz hareket katabilirsin diyecektim, ffakat bugünkü msjında zaten bunu yaptığını belitmişsin..mutluluklar dilerimopuyorumnanaktan..bitmiş halini de eklersin bizlere..![]()
çok hoş canım inş. üzerinde de görürüz mutluluklar....
çok şık bence kesinlikle o eldivenler de olmalı
çok sade ve şık...güle güle giyin..
çok hoş bir gelinlik çok beğendim
güle güle giyinin:)
çok şık gerçekten muhteşem...
güle güle giy...