Buda bizim mutlu huzurlu güzel evimiz :)

yatak odası perden çok güzel canım

nerden aldın merak ettim deseni çok hoş

güle güle kullan

İzmitte Hamit Perde var orda diktirdim tüm perdelerimi markası nedir bilmiyorum cnm teşekkür ederim yorumun için :)

Hepinize çok çok teşekkürler güzel yorumlarınız için darısı tüm isteyenlere opuyorumnanaktan:nazar:

çok cici evin canım güle güle otur.mutfaktaki halının tam tersi (yani kenarları kahve ortası krem olanı)bende oturma odamda var çok seviorm saray halıkaydirigubbakcemile5

evin güzel olmuş canım sağıkla huzurla oturun inş ,
tek bişe gözüme çarptı vestiyerin üzerindeki ayakkablılar bence onlar içeride olsa daha iyi duracak a.s.

çok teşekkür ederim yorumlarınız için :) Jaleli cnm önerini dikkate alıcam opuyorumnanaktan

Güle güle sağlıkla oturun inşallahh :)
Antredeki ayakkabılar kapalı yerde olsa daha hoş olurdu

sonunda evinide görmek nasip oldu bana,hep bir yerde eşyalarını görüyordum parça parça maşallah canım çok düzenli bir evin var güle güle otur..çok sade temiz Rabbim ağız tadıyla oturmak nasip etsin..

Güle güle sağlıkla oturun inşallahh :)
Antredeki ayakkabılar kapalı yerde olsa daha hoş olurdu

Amiin inşallah :)
Alt dolaba aldım bile ayakkabıları :)

sonunda evinide görmek nasip oldu bana,hep bir yerde eşyalarını görüyordum parça parça maşallah canım çok düzenli bir evin var güle güle otur..çok sade temiz Rabbim ağız tadıyla oturmak nasip etsin..

Çokk teşekkür ederimm opuyorumnanaktan

senin yatak odanda kullandıgın tülün ile benim oturma odamdaki aynı canım sadece üstündeki kalın perdelerimiz degişik çok temiz görünüyor evin cnm allah saglıkla oturmayı nasip etsin huzur da kapınızın bekçisi olsun emi:)

senin yatak odanda kullandıgın tülün ile benim oturma odamdaki aynı canım sadece üstündeki kalın perdelerimiz degişik çok temiz görünüyor evin cnm allah saglıkla oturmayı nasip etsin huzur da kapınızın bekçisi olsun emi:)

mutlulukla yasayına.s.

canım evin çok güzel olmuş.. huzurla yaşayın:)))

Ne güzel dilekler böyle opuyorumnanaktan
Allahım daha güzellerini versin size çok çok teşekkür ederimm a.s.

Back
X