Buda bizim mutlu huzurlu güzel evimiz :)

:Saruboceq:Yorum yapan herkese çok çok teşekkür ederim Allahım size daha güzellerini versin

çok cici bi ev huzur dolu belli kii sıcacıkkk..hep mutlu olun inşşş ve darısı başımaa :asigim:

canim evin cok güzelopuyorumnanaktan
güle güle oturun..
yuvanizda saglik huzurl mutlu bol bereket olsun canimopuyorumnanaktan

ya ınankı herşeyın çok guzel esyaların bı harıka ama kapının gırısındekı o terlıkler nıye pazarda satacakmıscasına yayılı onu anlamadım kaldır onları hiç
ıyı durmuyo eve basıtlık katıyo gırdığın gıbı bıde eve bakası gelemz mılletın o goruntuyu gordukten sonra yanı beklı kızdın ama benım fıkrım

Herşey çok hoş ve uyumlu canım.Yatak odanı özellikle çok beğendim.Yatak örtün mükemmel.Marka ve fiyat verebilir misin?Mutluluklar canım

ALLAH güle güle oturmak nasip etsin fakat CADIARZU ben beğenmedim yaşınız oLgunsa tabi güzeL bi ev..

Herşey çok hoş ve uyumlu canım.Yatak odanı özellikle çok beğendim.Yatak örtün mükemmel.Marka ve fiyat verebilir misin?Mutluluklar canım

Teşekkür ederim cnm yatak örtümü sağolsun kayınvalidem aldı markası DAINTYHOME fiyatıda sanırım 200 tl..opuyorumnanaktan

ALLAH güle güle oturmak nasip etsin fakat CADIARZU ben beğenmedim yaşınız oLgunsa tabi güzeL bi ev..

teşekkür ederim yorumun için tabi ki herkesin zevkleri farklıdır..

maşallah canım evin çok güzel çok zewkli döşenmiş Allahım huzurlu yaşamayı nasip etsin inşallah

bir yastıkta kocayın evinize küçük meleklerle dolsun mutluluğunuz sonsuz olsun

maşallah canım evin çok güzel çok zewkli döşenmiş Allahım huzurlu yaşamayı nasip etsin inşallah

amiin cnm benm hepimize inşopuyorumnanaktan

bir yastıkta kocayın evinize küçük meleklerle dolsun mutluluğunuz sonsuz olsun

ne güzel dilekler çok teşekkür ederimm daha güzelleri sizin olsun inşopuyorumnanaktan

acikcasi salon takimi benim tarzim degil
ama yatak odana bayildimmmmmmmm
gule gule oturun

Tertemiz misler gibi evin.Maasallah.Tam yeni gelin evi.Cok ta zevkli dösemissin.Yatak odandaki dolaba bayildim ayrica.

Back
X