Buda benim hayat hikayem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
buarada kayınvalıdem bana sureklı su hıkayelerı soyluyordu
fılanca tup bebek yaptı
cocuk hıc babaya benzemıyor , cocugun kafasından sac aldık dna yaptırdı komsum cocuk doktordan cıktı
paranoyak
belkıde cocugun baskasından olduguna ınanıyorlar.
bırde bır baskasına demıskı ben o cocugu ıstemıyorum cute dogurdu dıye.

o yuzden zaten aıle arasaydı da avucunu yalacaktı

bana gelınce allahtan karsılasmıyoruz zıra yedıgım bu damgalar ıcın onları elımden alamaz o anne o baba da. onlar benım dogurduguma kurban olsunlar olsalardı olmadılarsa yazmıyım

sen güçlü kızsın ağlamayacaksın

bi akrabamız evlendi .akrabamız erkek.. evlendiği eşine tapıyo kızın eli sıcak sudan soğuk suya girmiyor derler ya hani öyle kızda çok seviyor.. erkekte biliyoruz ahlaklı ailesine düşkün biri . bunlar evlendi 2 sene sonra kız dedi ben ayrılmak istiyorum adamda üstelemedi tamam dedi biz şok. kız ayrıldı 3-5 ay sonra iş yerinden patronuyla evlendi. adam 5-6 sene kendine gelemedi.. herkes kızı suçladı bizim taraf.. ben de dedim ki dürüstçe söyledi gitti. hayat bu.. olmamıştır sevememiştir kader kısmet.. bunu kaldırmak başka adice yapılanları kaldırmak başka...

boyle insanları allah bildiği gibi yapsın. unutmayın allah herzaman haklının yanındadır bundan sonraki hayatınızda mutluluklar diliyorum umarım sizin icin hersey cok güzel olur cunku güzellikleri hak eden bir bayansınız.

İnsan komsunun bebegi oluyor da komsusunu ne zaman gorse bebegi soruyor da bu adam oz cocugunu bu kadar mı umursamaz pes ya ne bicim insanmıs. Peki boyle bir vicdansız tarafı var mıydı hep? Cocuk konusunda senin kadar istekli miydi?

Senin akrabanla onunakrabası evliymis ya, onlardan da mı hic haber almıyosun ya da o cocugum napıyo diye sormuyo muymus hic

Ya cok tuhaf bi yerlerde cocugu var adamın ama umrunda degil

çok güçlü bir kadınsınız maşallah oğlunuz çok sanslı sizin gibi bir anneye sahip olduğu için.umarım sağlık sorunu hallolmuştur

Oyle bir kayinpederden zaten boyle bir evlat cikarmis..
Adam kendini biliyor tabi armut dibine duser misali kasmamis kendini cocugumu terbiye edicem diye..
E hakli yani, insan mayasini bilmeli dimi..

Canım yaşadıkların çok üzücü senin yaşadıklarınıbyasamadim ama anlayabiliyorum en acısı hiçbişey soylemeden seni yok sayıp arkasına bile bakmamasi sana aci gelen kısım zaten o evlilik ve sen hicnolmamissin ama sen sonradan anlıyorsun bu sana çok koymuş ama inan boyle bir pislik seni sevseydi yada cinsellik normal olsaydı aldatsaydi da bu acılar ayni olacakti sen enine3 sonundabu acıyı yasayacakmissin yasadin ve bitti şükürler olsun ...bu olayın yasanmasi bu olaylar tek sebebi var bu evlilik senin oğlun doğacakmış ve doğdu gerisi hikaye gercekten bazen bi meyve icin 10 tohum ekilir digerleri kurur ama o meyve herşeye değer senin oğlun kuruyan evliliğine değer bi çocukmuş öyle düşün herşey geride kalsin ilerde anlatacaksin oğlu na gerçek babasini bunun kaçışı yok birazda burdan korkuyorsun Allah yardimcin olsun

şunuda yazayım
onlar bıseyler yaptı ıhalesı bana kaldı. ben oglumdan dolayı gelecek olan tum sıkıntıya razıyım ama
bır gun halam gelmıstı yurt dısından benı odaya cektı.
butun memleket konusuyor , bu cocugu aramıyorlar dogrumu?dogru dedım

yanlıs anlamada hanı baskasıyla yaptıgını dusunmuyorum ama sperm bankası fılan mı dedı?
ıste bu yuzden ben yasadıklarımı unutmayacagım kı gunu geldıgınde yakalarından tutayım.
ama soruya gelınce sperm bankası degıl keske oyle olsaydı

bu akrabalar ızmırde bız ıstanbuldayız
gorusmuyoruz zıra onlarda hakkımda namusuma uzanan dedıkodular yaptılar, gorusmuyoruz . bızden oraya laf gıtmez oradanda bıze gelmıyor
sadece bıı gun dedılerkı x evlenıyormus laf gelmıs. halbukı ben evlenıyorum dusun laf nasıl donmus dolasmıs budaklanmıs . hıc haber almıyoruz kısacası.

cocuk konusunda benım kadar ısteklı degıldı evet ama yapmayalımda dememıstı

Cute seni tanımadan saydıran oldu mu yazıya?
Uzunluğundan dolayı?
Şaka bir yana.. Belki hayat sana şu an birlikte olduğun insanı sunmak ve bunların kıymetini bildirmek için öyle yorucu bir sınava tabi tuttu. Belki hayat daha başlangıçta seni sınayarak sonrasında seni rahat bırakmak üzere pamuklar içine sardı seni.. Belki hayat daha beter bir acı yaşatacaktı sana da bununla kaldın..
Bundan sonrası zaten senin için güzel.. Herkes hakettiğini yaşar cute. O adam da iflah olmaz.

Kız içim şişti ya nasıl dayanfın bukadar şeye. Allahım düşmanıma yaşatmasın.yeni hayatında hep y uzun gülsün
Bebeğiniz nasıl peki siz de mi

bence bugün hala bu kadar dolu olmanın sebebi intikam almamış olman.
bu yaşananlar başka türlü hafiflemez ki.
Alsaydın donuna kadar, şöyle süründürseydin mahkemelerde, ele güne rezil etseydin için soğurdu en azından.

korkuyorum forumda roman bolumune tasırlarmı konumu acaba ıpek :)

bana yazanlar hep guzel seyler yazdı sende oyle benı mutlu edıyorsunuz dogrulamak ıcın acmadım konuyu buda burada dursun dıyorum :) çok teşekkür ederim. ben butun bunlardan sonra hep daha ıyı olmaya calıstım ıyı bır ınsan olmaya calısıyorum sureklı olarak.belkıde bu yuzdendı bılemıyorum

Ah be canım neler yaşamışsın
baştan sona okudum
sperm bankasından almış gibi olmuşsun sonuçta hiç gerçek anlamda babalık yapmamış
ama sen eskileri düşünüp hiç kafana takma
bak Rabbim seni evladınla ve şimdiki eşinle ödüllendirmiş zaten bu yaşadıklarından sonra
evladının öğrenmesi de zamanla olacak inş, doktorlar en uygun zamanı ayarlarlar
hakkınızda hayırlısı canım benim, kendin gibi güzel bi hayatın olsun ömrünün sonuna kadar
erkek olunuyo ama adam olunmuyo işte

soranlar olmus oglumun saglık durumu ıyı normal saglıklı bır cocuk o hastalık bızde cıkmadı cok sukur . yazamadım tek tek kusura bakmayın.

donuna kadar almadım , bogazından bır lokması gecmedı aramadıda hanı dedım neden onun hakkını cocuguma gecıreyım. pısman degılım ama almadıgım ıcın. ıntıkama gelınce evet almadım alamadım daha dogrusu ama ne yapabılırdım kı bende ınsanım bı yerde yere batsın demek zorunda kalıp kendı hayatıma daldım

Aslında her insan kendi içinde derin bir insan. Bunun bir örneği sensin bence.
Yani forumda öylesine takılan biri daha doğrusu tanımayan biri senin hakkında biraz küstah gibi de düşünebilir. Ama ayrıntılarda saklı olduğunu her zaman dile getiriyorum.
İstediklerin çok masum ve kararında hayattan. Bir kaç tabletten kar edip ondan mutlu olacak kadar..
Her kadın mutluluğu hakediyor..İnşallah herkes doğru insanla bütünleşir.

güldürdün beni ipek. öyle evet herkez kendi içinde bir hikaye . oturup konuşsaak neler çıkar neler.

Arada cinsellik yokken çocuk için çabalamak bariz sıralama hatası, cinsellik evliliğin temeli ortada evlilik yokken tüp bebek girişimleri....

Ege iyiki olmuş orası ayrı ama biten bir evlilik değil aslında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…