- 3 Mayıs 2015
- 13.227
- 48.490
ben kendimi seviyorum ,
yukarıdada cevap verdım aılem bu sekılde olmasını cok ıstıyordu basta cok dırenmıstım benden 6 yas buyuktu obur yandan ama sonra onları dınledım. evlendıkten sonra sevmedım ama zaman gecınce sevmıstım ve ona acıyordum. bu sekılde bır sorunu var dıye . o demıs ya onda bu sorun olsaydı ve benden saklayıp evlenseydı ben onu bırakırdım ama o bırakmadı . kske o zaman acımak yerıne kendımı dusunseydım dıcem ama cocugum oldugu ıcın dıyemıyorum .
o tablet muhabbetini hiç unutmam sanırım hacıgüldürdün beni ipek. öyle evet herkez kendi içinde bir hikaye . oturup konuşsaak neler çıkar neler.
Tutucu degıl ama azınlıgınız bır turkıyede o yuzden en azından bıldıgımız tanıdıgımız ınsanlar olsun dıye dusunduler sanıyorum. kı ben sonra onları cok sucladım sızın yuzunden oldu dıye ama onada pısmanım onlarıda cok uzdumTutucu bir ailen mi var ki seni erkenden evlendirdiler cute ?
tabi tabiArada cinsellik yokken çocuk için çabalamak bariz sıralama hatası, cinsellik evliliğin temeli ortada evlilik yokken tüp bebek girişimleri....
Ege iyiki olmuş orası ayrı ama biten bir evlilik değil aslında
demedim ama daha sonradan ne yapsaydım sevısmeyen adam ıcın 3 senede ayrı bekleyıp tekrar evlenıp yıllarımı hebamı etseydım dedımoff offf bu nasıl pis bir adammış yaa, Allah korusun böylelerinden. Keşke kısır olduğunu yaysaydın etrafa, eksik deseydin, bu çocuğu bile binbir zahmetle ancak yaptırdım deseydin rezil etseydin şerefsizi yarım erkek bile değil, iktidarsız falan diyee valla ne güzel olurdu
Canım sen makıneye 2 tablet fılan atıyorsun herhaldeo tablet muhabbetini hiç unutmam sanırım hacı
profıl resmı yaparım tabıkı :)Harbi roman gibi bir hayat. Eşinle tanışma hikayen müthiş. Şöyle üçünüzün bir resmini görsek tam filmin mutlu sonu tadında olacak.
Rabbim yuvanızın huzurunu hiç bozmasın inşallah.
yok degıl hıc kımse sormadıgı ıcın soylemedım :)
spina bifidadan suphelendı kuyruk sokumunda bır tur y seklınde cızgı var ama herhangı bırsey olmadı cok sukur . saglıklı emarlar fılan temız cıktı doktorlar bundan sonrasını karıstırma dedıler kı denek olarak kullanmasınlar dıye
Yap kız, en azından koy kaldır 2 dakkaya. :)profıl resmı yaparım tabıkı :)