Ben bilmiyordum sayfayi guncellememisim msjimi gonderdgm anda okudum son durumuEvet ben de böyle biliyorum
Hayirlisi ne diyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bilmiyordum sayfayi guncellememisim msjimi gonderdgm anda okudum son durumuEvet ben de böyle biliyorum
Bu adamla tekrar bir araya mi geldi yani ifşa olayı ne kafam karıştı vallaCute ifsalanmadi hanımlar.
Evet esiyle de barıştı.
Affetmeyi tercih etti.
Tepkilere dayanamayacagi için de hesabını kapattı.
Bu adamla tekrar bir araya mi geldi yani ifşa olayı ne kafam karıştı valla
Bu adamla tekrar bir araya mi geldi yani ifşa olayı ne kafam karıştı valla
Cuteyle görüşüyor musunuz? İyi mi peki simdi? Sadece bunu merak ediyorum insallah cok iyidirCute ifsalanmadi hanımlar.
Evet esiyle de barıştı.
Affetmeyi tercih etti.
Tepkilere dayanamayacagi için de hesabını kapattı.
Görüşmüyorum hayır ama evet iyiCuteyle görüşüyor musunuz? İyi mi peki simdi? Sadece bunu merak ediyorum insallah cok iyidir
Hayır o eşinden ayrıldı.2.ci evliliğini yaptı.o adam da aldattı.2.ci kocasını affetti.nasıl yaa :S başkasıyla evliyken eski eşini mi affetti
haa ben de sandım ilkini affetti :S hayırlısı olsun onun için :SHayır o eşinden ayrıldı.2.ci evliliğini yaptı.o adam da aldattı.2.ci kocasını affetti.
Yok artik. O kadar mesaji okuyup (son mesajlari kast ediyorum) bunu mu çıkardınız gercekten? Gerçekten soruyorum?nasıl yaa :S başkasıyla evliyken eski eşini mi affetti
bişeyi değiştirdiğim falan yokYok artik. O kadar mesaji okuyup (son mesajlari kast ediyorum) bunu mu çıkardınız gercekten? Gerçekten soruyorum?
Konu iyice sacma hal almaya başladı.
Yazinizi okuyup kafasi karismasin insanlarin diye yaziyorum.
Eski esi cutei aldatti cute ayrildi. Baskasiyla evlendi ve diger esi de aldatti. Barisip barismadigi biraz havada kaldi. Konu bu kadar. Cekistirmeye gerek yok daha fazla.
Yeni esiyle birlikteyken eskisini affettiğini nereden nasil cikardinz bilmiyorum. Kulaktan kulaga giderken muhabbet degisir derlerdi. Kulaktan kulaga da degil ama bu kadar nasil degistirdiniz aklim almiyor.
Uyeler kadinin ustune gitti daha once esinin kp is konusunda bilgi verdiği icin. O da artik ifsa olacagim vs dedi. Ifsalandi mi bilmiyorum ama cok arastiranlar vardi malesef sacma sapan bir sekilde.ifşa yok. karıştırdılar sanırım.
evet affetti zaten gitmeden eşini.
Zaten bastan sona okumaniza gerek yok son mesajlari okusaniz kabak gbi ortada konunun sonu.bişeyi değiştirdiğim falan yok
ben başkasıyla evlendiğini ve mutlu olduğunu okudum sadece
eşini affettii bu sebepten de tepki aldığını yazmışlar ben de ilk eşini affettiği için olarak algıladım
bu lkadar tepki verecek bi durum yok ortada
yanlış anlamış olmam doğal
oturup da baştan aşağı bütün mesajları okumadım tabiki de.
ben size cvp vermek zorunda değilimZaten bastan sona okumaniza gerek yok son mesajlari okusaniz kabak gbi ortada konunun sonu.
E belli ki sonralari okumussunuz ki eski esini mi affetti diye soruyorsunuz. Yqni son mesajlari okumasaniz boyle bir çıkarım yapamazdiniz. Hos okusanız da yapamazdniz da yapmışsınız.
Soyledigniz seyin konuyla hic ilgisi yok ve kötü bir durum bu sebeple tepkim cok yerinde bence
Aynen cuteyi kimse ifşa falan etmedi ayrıca kendine fotolarının evinin fotolarına kadar koyuyordu zaten gitme sebebi eşiyle barışmasıbende hatırlamıyorum. diğer youtube kanalı olan üyeyle karıştırdılar sanırım.
cute affedince gitti tepkilere dayanamayıp.
Yahu kk dan zaten bir çok kisiyle instadan arkadaştı bende dahil ifşa olmaktan korkan biri degildi zaten olmadı daUyeler kadinin ustune gitti daha once esinin kp is konusunda bilgi verdiği icin. O da artik ifsa olacagim vs dedi. Ifsalandi mi bilmiyorum ama cok arastiranlar vardi malesef sacma sapan bir sekilde.
Son zamanlarinda oyle hatirliyoruz ben başta hatirlamadim ama arkadaşlar deyince hatirladim. Instada ekli olduklarina guveniyordur herhalde. Bu kadar kisi yanlis hatirliyor olamaz yahu. Ifsa oldu demedim zaten nereden cikardinYahu kk dan zaten bir çok kisiyle instadan arkadaştı bende dahil ifşa olmaktan korkan biri degildi zaten olmadı da