- 22 Şubat 2014
- 368
- 600
- 34
Nereye sikayetci oldunuz? Eger ozel ya da Universite ise Bimer cok etkili. Devletse zaten saglik bakanligina yapiliyor sikayet.Kizlar bu ise ne demeliyim bilmiyorum
Büyük hastanelerden birine doçent Dr randevu almistim bugün gittim 8 yasinda küçük çocuklarla ilgilenmiyormus randevu alirken özellikle cagri merkezine sormustum uzman bir Dr varmis ama bayram iznine cikmis 2 hafta sonraya kadar yok
Gecen hafta ertelediler
Bu hafta bu
Haziran ayindaki randevuya bir gün kala acil ameliyat oldum
Ne dusunmeliyim? Çok sinirlendim şikayetçi oldum ama ne fayda hic biseyde değilim stresini azardim simdi iki hafta nazil beklicem kizlar nedir bu kader mi bu?
Tanışma hikayesine nerden bakabilirim canım çok merak ettimŞu anki eşinle nasıl tanıştığını anlattığında ne ağlamıştım be.
Bu kısmı da hiç az değilmiş benim boğazıma gene bişeyler tıkanmaya başladı.
Ulan ya.
İsmine tıklayıp mesajlat bölümünde açmış olduğu tüm konuları arat'a tıklicaksın :)Tanışma hikayesine nerden bakabilirim canım çok merak ettim
Cutecim gülenciğimin malikanesine hoşgeldiniz diye bir konun vardı evinin resimleri vardı ben de hatırlıyorum ama tanışmamız birikim topiğinden olmuştu.soluksuz okudum çokta üzüldüm.Ama bir anka kuşu gibi küllerinden yeniden doğdun sen .Egeye söyleme konusunu kafana takma bence sancısız atlatılacak bu süreç içime doğuyor.eyvah benı tanıyormusun yoksa?
Bulamadım ki tüm Konularına baktım bi başlığı var mıİsmine tıklayıp mesajlat bölümünde açmış olduğu tüm konuları arat'a tıklicaksın :)
Üşenmedim aradım yaniBulamadım ki tüm Konularına baktım bi başlığı var mı
Çooook teşekkür ederimmm