Buda benim hayat hikayem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kiz seni kocaman opuyorum hatta sariliyorum burdan . allah o eski kocanin bin belasini versin tabi ama sen ne guclu kadinsin hakkindan gelmissin hepsinin .

Yaşadıklarına çok üzüldüm ama,sonrasında milletin agzına sıcmana da cok sevindim.Durduk yere birinin canını yakan insanların canları daha beter yanınca seviniyorum ben.İnsanım sonuçta egomamı yeniliyorum nedir.Anladığım kadarıyla evlendin de.Çok mutlu ol insallah. Şayet eski eşin biriyle evlenirse,evlendiği kadın için üzüllücem.Ama bu evliliğinde kaadın onu aldatırsa bu seferde sıça sıça gülücem.Keşke bunları bilebilsek.Sen olurda öğrenirsen bilgi verde iki dakika mutluluk patlaması yaşıyım. İyiki varsın Cute. Hep mutlu ol.

Okurken gerçekten elim ayağım kesildi çok etkilendim, ama sonra mutlu bi evliliğin olduğunu okuyunca gerçekten çok çok sevindim ya. Allah sana kötü gün yüzü göstermesin bi daha.. Namussuzun birine denk gelmişsin ama şükür ki güzel günlere kavuşmussun. Bazılarına insan demek bile ne kadar fazla, insan kelimelere dökemiyor hissettiklerini.

Çok kötü şeyler yaşamışsın ama atlatmışsın ne güzel karşına iyi bir insan çıkmış bir yuva kurmuşsun geçmişi yok say hatırlatma kendine boş yere oğluşunu da güzel yanaklarından öp benim yerime bu arada biyolojik babasını söyleme işini de biraz erteleseniz daha iyi olur sanki naçizane tavsiye

Bir çırpıda okudum...
Hayat ne garip, nelerle karşılaşıyoruz, herkes birşeylerle karşılaşıyor.
Yüzün de kalbin de hep gülsün....

Okuduktan sonra umarım ben de senin gibi çok mutlu olduğumu birgün yazarım diye diledim...

Sinirden tüylerim kalktı resmen.Korkunçlar ve reziller. İyiki kurtulmuşsun bu mikroptan .. onun soysuz ailesinden...İnan ne diyeceğimi bilemiyorum.Hala anlattıklarının tesirindeyim

Hasta haklarina şikayet ettim ses kaydini dinleyeceklerine bana doneceklerdi ama dönemediler sinir oldugumla kaldim
Kendi hastanelerindeki hasta haklari bana gore tarafli haraket ediyor. Ben universite hastanesini Bimer e sikayet etmistim. Pasa pasa geri aradilar oyle ilgilendiler. Yoksa sonuc alinmiyor ya da istediginiz sonuc cikmiyor. Bimer e mail atin daha etkili cunku Bimer e cevap vermek zorundalar

Allah mutluluğunuzu bozmasın. Geçmişi tamamen unuttursun inş.
Yalnız ben beraber olamadığınız adamdan ısrarla neden çocuk sahibi olmaya çalıştığınızı anlayamadım?
Zaten başlıbaşına temeli çatırdayan bir evlilikmiş.

Durun durun aklima geldi
Ayriyken henüz yeni ayriyken eve eksteresi gelmiş
Baktim nazi havaleler var otel konaklamaları var int bankaciligindan bunu bulmam 5 dk mi aldi. Vaktim bir kadim ismi facebooktan arattim kadinin kocasinin buldum ve havale dekontunu ona gönderdim altinada karisinin ne halt ettiğinden haberi olmasi gerektiğini yazdin
Ardından x beni aradi ben ne biçim bi insanmisim onunla ugrasmamami kabullenmesi hayatına müdahale etmemek gerektiğini söyledi. Bu şurada nerdesin sen dedim isteyin dedi ama cesmedeydi bunuda öğrenmiştim kim bilir ben aci çekerken o ne yapiyordu
Sonra bu süreçte gözüme kan oturdu Dr gittik nasip yaniyor gözüm kaniyor kayniyor acidan damarim catlamis halk dilinde göz pinarim kurumuş hala o gözümden yas az ve agrili akiyor. Şuanda bugün 2 3 ay evvel olduğum ameliyattan oğlumu kucagima kaldiramiyorum evde isimi yapamiyorum ben sindi bunlari yasiyorum ya hep onun yüzünden o yüzden hakkimda sonuna kadar haram zikkim ona. Ben dun gece oğlumun durumundan dolayi uyuyamadim ben sindi uyuyamiyorum ya allah onun cezasini versin diyorum ama bu son bu son bunuxa atlatinca ben tamamen huzura erecegim

Ah canim benim neler yaşamissin. Geçmişi bir kenara bırakıp şimdiki güçlü duruşun için seni tebrik ediyorum. Geçmişi degistiremiyoruz ne yazık ki ve biz ne kadar iyi olursak olalım gelip kötülük bulabiliyor. Bundan sonra her şey gönlünce olsun. Sen güçlü bir kadınsın hak ettiğin güzellikleri misliyle yaşamani dilerim.

Onunda senin bu kadar ahını aldıktan sonra işi rast gitmeyecektir.Canı cehenneme...dahada ilgilenme onunla ne yapmış ne etmiş.Pİisliğe o kadar bulaşmış ki deştikçe daha da çıkar.Sen güzel yuvana bak.

Bu arada ne kadar kanı bozuk kadın varmış.Yok evli, yok nişanlı maşallah iki tarafı da çok güzel idare ediyorlarmış.

ben gerçekten inanıyorum allah bunları görüyor biyerlerden mutlaka.. zamanı gelince ama bu dünyada ama öteki dünyada herşeyin bi karşılığı olucak..

insanların kalbi çok kötü gerçekten kötü kalpliler...

Sen oglun icin telaslanma. Boyle guclu bir annenin oglu da gucludur, asar herseyi. Icin ferah tut.

Oscarlık kadınsın. Yaptığın her şeyi iyi ki yapmışsın. Üzülme, onlar belasını bulacak merak etme. Ki O meymenetsiz x şahsın Allah bin türlü belasını verecek. Çocuğunu, merak ediyorum şimdiki eşini mi babası biliyor

[QUOTcisyy35, post: 42702165, member: 682514"]Oscarlık kadınsın. Yaptığın her şeyi iyi ki yapmışsın. Üzülme, onlar belasını bulacak merak etme. Ki O meymenetsiz x şahsın Allah bin türlü belasını verecek. Çocuğunu, merak ediyorum şimdiki eşini mi babası biliyor[/QUOTE] evet canim 14 aylikten beri beraberiz esinle
Evet canum

Sevgi emek demek canim oglun belki ilerki yillarda biyolojik babasini gormek isteyebilir .ama canim sana ve esini daha cok sever sayar .sen hic merak etme o senin ve simdiki esinin oglu

başta okumak istemedim uzun diye ama sonra içimden okumak geldi bir roman gibi okudum çokta sinir oldum ama öncelikle merake ediyorum oğlunuzun omurilik sorunu ne oldu suan oldukça büyümüştür maşallah... allah oğlunuzla size güzel yazılar yazsın bende evliyim tahmin edebiliyorum aldatılmak bir kadının başına gelebilcek en ağır olay allah size takrarını yaşatmasın ve kimsenin başına vermesin çok zor... bence sevinmelisiniz böyle bir adama uzun uzun senelerinizide vermiş olabilirdiniz o zaman daha acı olurdu ama bir kaç yıllar kurtuldunuz bence ve inanın ah alanlar yakası doğrulmuyor bir türlü... ve bir evlat babasız kaldı onların hallerine acıyorum size hayatınızda sonsuz mutluk dilerim oğlunuzla olaylar karşısında güçlü ve sağlam tavrınızı takdir ediyorum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…