Buda benim hayat hikayem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cutemom sen olayi o kadar sindirmissin ki,bana şöyle geliyor; yavruya gerçeği anlatma yolunu en iyi kendin bulacaksın.
Evet uzmanla görüş. Ama yontemini kendin sec çünkü çocugunu en iyi sen bilirsin.

off neler yaşamışsın öyle (
ama ben oğluna biyolojik babasının kim olduğunu neden açıklaman gerektiğini anlamadım.
yoksa o sapkın adam mı istiyor çocuğu görmeyi?
bu arada çok alakasız ama benim senin oğlundan 3 ay büyük bir oğlum var. sen bu yıl ilkokula başlatacak mısın çocuğu?

Yaşadıkların zor bir durum gerçekten her kadın kaldiramaz bunu. Rabbim sana sabır vermiş.
Bu arada senin bu hikayen geçen okuduğum romana benzettin çok etkilemiştim şimdi onu hatırladım.
İnşallah bundan sonraki hayatında hep mutlu olursunuz.

Eski kocanız suan ne halde...
Yani yaptıklarının karşılığını buldu mu ?

Peki çocuğunuz nasil

Cok zor seyler yasamissiniz ama Allah karsiniza iyi bir insan cikarmis, guzel bir evliliginiz var ne mutlu..
Insallah bir daha hic yasamazsiniz boyle aci seyler.
Oglunuz buyudugunde sizi cok iyi anlayacaktir, hic uzulmeyin.
Belki kendisi gormek dahi istemeyecektir boyle bir adami..

Yorumlarıniz hep dikkatimi çekmiştir. Gerçekten yaşadıklarıniz çok çok ağır şeyler. Tedavi sureciniz,eski eşinizin yaptıkları.. Rabbim oncellikle sabır vermiş. Dayanma gücü vermiş. Cocugunuzun olması en büyük hediye.. Tek cümle atlamadan okudum. Gözümde canlandı . Çok güçlü bir kadinsiniz. Rabbim kurtarmış sizi. Allah yardımcınız olsun her zaman..

Ben sizi 5 yil onceki farkli bi forumdan taniyorum.Tup bebek denemelerinizi negatif sonuclari heyecaninizi.hamile kaldığınızda nekadar sevinmistik.foruma son girdigimde simdiki esinizle yeni tanismistiniz. evliliginizin guzel gitmesine cok sevindim.Her sey gönlünüzce olsun yillar sonra sizden haber almak cok guzel

Ah cutemum senden hic boyle bir hayat hikayesi beklemezdim O kadarda sirin birine benziyorsun ki...Cok uzuldum yasadiklarini okuyunca..Bir konun vardi yanlis degilsem cocuguna gercek babasini soyleyecektin bence soyleme boyle bir babasi oldugunu ogrenmesin daha iyi..Senin cektigin acilarsa ne diyeyim gencecik yillarinin icine etmis o adam insallah bundan sonra mukemmel bir hayatin olur..

Cutemom senin yorumlardan tanıyorum.
Yaşadıklarınız gerçekten çok ağır ve herkesin kaldıramayacağı türden şeyler.
Geçmişin izini azda olsa sildiğinizi düşünüyorum.
Eminimki şu anlattıklarınızda sonra yeni aileniz acılardan çok mutluluk getirmiştir.
Her şey gönlünüzce olsun.
Umarım hayat size bu yaşadıklarınızdan sonra iyilik ve güzellik getirir.

Yaz dök icini rahatla
Ama gecmis gecmisde kalsin canim
Bundan sonra hersey cok ama cok guzel olsun
Yakisiklinla bir omur boyu mutlu ol

CuteMom arkadaşım,talihimiz o kadar benzesiyor ki seninle. Aşık olarak kendime hiç yakışmayan biriyle evlendim. Bizi gorenler "Ne bu boyle, yoğurda sinek dusmus gibi..." derdi. El üstünde tutar sandım. :) Fakat beyzademiz bir gün karşımıza aynayı aldı ve "Yahu,yakismiyorsun bana,ben çok yakisikliyim." dedi. Ama gorseniz bu kız buna nasıl bakmış, dersiniz. Neyse önce katıla katıla guldum. Ee,espri yaptı ya... Bir de baktım adam şaka yapmıyor... Neyse bu arkadaş benim hayatımi burnumdan getirdi. Boşanır bosanmaz iki ay içinde de evlendi... Evladını 6 aylıktan beri gormez. Belki düğününe gelir bir ceyreklik takar...

Ah cute ah hikayeni az çok biliyordum ama detaylar daha ağırmış
Yarın cumartesi biliyorum ki ege için büyük bir adım atacaksınız. Dualarım sizinle canım.
Geçmiş geçti biliyorum ki acısı içinde kaldı, bırak geçmiş seninle gelmesin
Eşin için ege için önüne bakmaya devam edicen.
Yarın iyi haberlerini duymayı çok istiyorum.

Off of of ne adamsi insanimsilar var dunyada. Mutlu olmana çok sevindim.allah yoku bahtını açık etsin. Yavruna ve sana güzellikler yaşatsın...

Cok buyuk sinavlardan geçmişsin bundan sonrasi gönlüne gore olur umarim

Okurken kim yazdı benim hayat hikayemi dedim:)). Sana kurban olsunlar onlar. Sen hep mutlu ol:)

Ben az çok biliyordum hikayeni ama bilmediğim detaylar varmış.
Dünyada böyle korkunç insanlar olduğunu bilmek insanı ürkütüyor gerçekten.

Bundan sonra çok mutlu olmanı dilerim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…