Buda benim hayat hikayem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sabah gördüm yazını. Bir kısmını okuduktan sonra toplantı haberi geldi. Ve kaç saat toplantı boyunca aklımda bir sürü soruyla düşündüm hikayeni..
Toplantıdan geldiğim beri de yazılanları okuyorum. Diğer konularda yazdıklarından yola çıkarak biyolojik baba söyleme konusu haricinde böyle bir hikayenin çıkabileceği hiç aklımdan geçmezdi..
Çok zor günler geçmiş..
Tek çare ölüm. Ölüsüne bile ortak olmadan keşke o otelden atsaymış kendisini.

Fotoğrafı kaçırdım sanırım.
Rabbim sana keyifli huzurlu bir hayat versin inşallah.
(Cadı tarafina bayıldım. )

her pipisi olan adam olmuyor maalesef. ALLAH hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın. amin :)

neler yasamissiniz uzuldum adiniza ama simdi simdiki esiniz ile tanisma hikayenizide okudum mutlu oldum.

her SIKINTININ ardindan guzel seylerde yasanabiliyormus Allah mutlulugunuzu daim ettirsin.
Resmi bende kacirdim :/

Kızlar Bu Cute muhtaşem bir hatun:))) Resmini gördüm. Hiç tahmin ettiğim gibi değil, MaşAllah dedim yani. Kocasının da aklına s...mm dedim

canım cute yi gördüğümde wawwwwww falan oldum.. maşallahı var hatunun güzellerin kaderide güzel olsa keşke.

okuyanların gözü kör olacak bende actıktan sonra bi okudum ve baktımda , cidden çok uzun . dedimya roman bölümüne iğnelenmese bari

Daha hamile değildiniz ben sizi tanıdığımda.
Adını vermeyeyim başka bir forumda ben de 2007 ocak-şubat-mart annesi olarak takılmaktayken.

Tüp bebek süreci, eski eşinizle problemler, yenisi ile tanışma aklımda kalmış.

Hatta ilginç olan salonunuzun görüntüsü bile kalmış. TV ünitesi koyamıyoruz, küçük yazmıştınız galiba. Hayal meyal bir fotoğraf var aklımda. Masanız, tülleriniz.

Zor şeyler atlattınız, zor zamanlar geçirdiniz.

Çok şanslısınız ki size her konuda destek bir aileniz vardı. Şanslısınız hayatınızın aşkı ile tanışıp evlendiniz. Yeni bebek planları yapıyorsunuz.

Aradan bu kadar sene geçmesine rağmen detaylar nasıl da üzüyor hala insanı. Ama bizi bugünkü biz yapanlar da bunlar değil mi? Hayat tecrübelerin toplamı değil mi?

Size, eşinize, oğlunuza ve doğacak çocuğunuza sonsuz mutluluklar diliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…