buda benim güzel evim

Merhaba tugce0107,
Evin çok güzel olmuş güzel günlerde mutlulukla kullanırsın inşaallah:KK68:
Yemek odası takımının sadece konsolunu mu aldın acaba? Çok şık duruyor masa ve sandalyelerini de görmek isterdim:KK54:
Hayır aslında yemek odası takımım var ama evim çok küçük olduğu için sığmadı salona küçük bir odam var orada duruyo şimdilik teşekkür ederim canım

Canım evindeki parçalar ayrı ayrı hoşlar ancak bir arada çok sıkış tepiş olmuş o koltukarı dağıtabileceğin başka odan var mı ? Çok dipdipe geldi bana bir de halını çapraz koyma , mutfağındaki masa örtüne takıldım ben 3lü örtmüşsün tekli ortadan uzunlamasına örtülmüyor mu normalde? İlk kez sende gördüm belki de örtülüyordur bilmiyorum. En çok tablonu beğendim. ama gerçekten koltukları seyreltmelisin. Ve meraktan soruyorum koltukların sıfır mı duvar dibine ? eğer öyleyse bir kaç cm öne çek daha derin durur daha geniş durur evin

Canım evindeki parçalar ayrı ayrı hoşlar ancak bir arada çok sıkış tepiş olmuş o koltukarı dağıtabileceğin başka odan var mı ? Çok dipdipe geldi bana bir de halını çapraz koyma , mutfağındaki masa örtüne takıldım ben 3lü örtmüşsün tekli ortadan uzunlamasına örtülmüyor mu normalde? İlk kez sende gördüm belki de örtülüyordur bilmiyorum. En çok tablonu beğendim. ama gerçekten koltukları seyreltmelisin. Ve meraktan soruyorum koltukların sıfır mı duvar dibine ? eğer öyleyse bir kaç cm öne çek daha derin durur daha geniş durur evin
Teşekkür Ederim canım ne yazıkki koltukları değiştirme şansım yok evim çok küçük çünkü koyacak yerim yok allahtan kiraciyimda hep böyle kalmak zorunda olmucak masa
Teşekkür ederim canım malesef koltuklarimi koyacak yerim yok evim çok küçük o yüzden bu şekilde oldu mutfak masasının üstündeki örgütü takım olarak aldım öylece serdim valla hiç bilmiyorum tekmi olması gerekiyo

Canım sanki şöyle kullanılıyor diye kalmış aklımda ama , bu arada umarım gönlüne göre bir eve geçersin :)
FB,173,11,mutfak-masa-ortusu-empirme-v1-mutfak-masasi.jpg

evinizi beğendim yalnız koltuklarınızı lokomotif gibi yan yana koymasaymışsınız keşke tekli koltuğun birini başka yere koyabilirsiniz diye düşünüyorum ...Buzdolabınızın fiyatını öğrenebilir miyim bu arada çok beğendim memnun musunuz ?

ha bu arada dediler mi bilmiyorum okumadım ancak mutfak masanızın örtüsü hoş durmuyor ya sadece runner ya da örtü kullansanız daha iyi sanki ...Ya da örtünün üstüne sadece tek runner serebilirseniz o kalabalık görüntü ortadan kalkar :KK66:

evinizi beğendim yalnız koltuklarınızı lokomotif gibi yan yana koymasaymışsınız keşke tekli koltuğun birini başka yere koyabilirsiniz diye düşünüyorum ...Buzdolabınızın fiyatını öğrenebilir miyim bu arada çok beğendim memnun musunuz ?
Ne yazıkki koyabileceğim bi yerim yok evim çok küçük yemek odası takımım falanda diğer odada haliyle böyle olmak zorunda kaldı genede teşekkür ederim buzdolabimi bekodan aldım 3.800 tl

Amaan ev senin değil mi anacım istiyorsan 5 tane ser :KK50:
Ben beğendim zevkini gerçekten hele o tabloya ba - yıl -dımm , evidea'dan falan mı aldın canım ? Ben konsolunu falan da beğendim açıkçası çok hoş buldum evini işte ufak olunca odalar naparsın insan daralmak durumunda kalıyor mecburen , pikaçu daralırken bunu sorun etmesek de evlerin daralması bu kadar da güzel görünmüyor ne yazık ki
2069641-pikachuweight_1.jpg

Evet aslında mantıklı ben böyle aldım ya aldığım gibi serdim :-)

çok beğendim ben de güle güle otur canım benim de mutfağım küçük hep mutfaklara bakıp duruyorum çok aşırı eşya almadık biz de 1.5 yıllık evliyiz ben atanınca artık mutfağı büyük bir eve taşınmak ilk işim olacak

X