bucakmagduru çeyizine başladık

bucakmagduru

XXL KIYAFET GİYMİCEM
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2008
1.864
1
116
Bursa
bakalım bunlarda benim çeyizimden bi kaç parça umarım beğenirsiniz ama orda renkleri tam uyduramadım gördüklerinizin bi çoğu mavi renkli olarak kutrularımda acılmayı bekliyo

Eklentiler

• $amerikan servisi.webp
    $amerikan servisi.webp
    24 KB · Görüntüleme: 154
  • $baharat takımı.webp
    $baharat takımı.webp
    35 KB · Görüntüleme: 536
  • $bardak takımları.webp
    $bardak takımları.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 225
  • $boornoz seti.webp
    $boornoz seti.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 164
  • $çatal bıcak takımı.webp
    $çatal bıcak takımı.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 271
  • $çaydanlık.webp
    $çaydanlık.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 181
  • $çırpıcı.webp
    $çırpıcı.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 273
  • $ekmek sepet.webp
    $ekmek sepet.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 155
  • $fırın.webp
    $fırın.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 153
  • $gecelik.webp
    $gecelik.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 167
  • $gecelikkk.webp
    $gecelikkk.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 160
  • $günlük yemek takımı.webp
    $günlük yemek takımı.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 232
  • $güveç.webp
    $güveç.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 195
  • $hayalet tuzluk.webp
    $hayalet tuzluk.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 153
  • $kahvaltı takımım.webp
    $kahvaltı takımım.webp
    14 KB · Görüntüleme: 385
  • $kahve fincanı.webp
    $kahve fincanı.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 205
  • $kavanoz.webp
    $kavanoz.webp
    5 KB · Görüntüleme: 334
  • $kek fanusu.webp
    $kek fanusu.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 160
  • $kek kalıpları.webp
    $kek kalıpları.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 250
  • $kesme tahtası.webp
    $kesme tahtası.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 208
  • $rende.webp
    $rende.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 151
  • $saklama kabı.webp
    $saklama kabı.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 196
  • $saklama kapları.webp
    $saklama kapları.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 205
  • $salata kasem.webp
    $salata kasem.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 153
  • $süzgeç.webp
    $süzgeç.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 170
  • $termos.webp
    $termos.webp
    6 KB · Görüntüleme: 141
  • $uyku setim.webp
    $uyku setim.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 175
  • $yağlık sirkelik.webp
    $yağlık sirkelik.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 239
  • $yatak örtüsü mavi.webp
    $yatak örtüsü mavi.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 201
  • $yemek takımı.webp
    $yemek takımı.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 213
  • $tepsi.webp
    $tepsi.webp
    17 KB · Görüntüleme: 226
Son düzenleme:
güle güle kullan canım hepicigini.. cogu şey benım ceyizdekilerle benzeşiyor..:97: merak ettim digerlerinide resmini cekip koyarsan zevkle bakar,takip ederim:82:

Güle güle kullan canım tek tek resimle ekleyip marka falan yazsan daha güzel olurdu bence :)
kırmızı süzgeçini nerden aldın canım bernardodan mı? bende orda buna benzer gördüm ama karar vermedim alsam mı almasam mı diye :)
bir de bornoz takımını nerden aldın acaba bende alayım diyorum ama çok pahalı bornoz kullanmayıda hiç sevmem :(

Güle güle kullan canım tek tek resimle ekleyip marka falan yazsan daha güzel olurdu bence :)
kırmızı süzgeçini nerden aldın canım bernardodan mı? bende orda buna benzer gördüm ama karar vermedim alsam mı almasam mı diye :)
bir de bornoz takımını nerden aldın acaba bende alayım diyorum ama çok pahalı bornoz kullanmayıda hiç sevmem :(

canım daha sonra ekleyecek oldukalrımı teker teker ekleyip markalarını yazarım süzgeci özdilekden aldım emin ol markasını bilmiyorum bornoz takımı minteksin bursada fabrikası olan bi kuruluş özdilek ürünleri daha pahalıydı bende bunu seçtim çok güzel bi set bornozu havlusu terlikleri ponza tası kesesi sabunu ufak duş jeli herseyi içinde aldım ama kaça aldım hatırlamıyorum bi 4 sene önce falan almısdık galiba indirimliydi o zaman 75 mi neydi fiyatı

Son düzenleme:
misafir yemek takımım tencere takımım catal bıcak takımım kahvaltı takımım karcanın çeyiz seti hepsini toptan aldım yani yatak örtülerim falan yataş ürünü geceliklerim denizgülü diye bi marka var onun ürünleri fırınım lüxell börekçi diğer aldıklarımda hepsini özdilkeden aldım belli bi markaası yok ha bide günlük yemek takımım güral porselenin onuda özdilekden aldım hemde 50 tlye

canım daha sonra ekleyecek oldukalrımı teker teker ekleyip markalarını yazarım süzgeci özdilekden aldım emin ol markasını bilmiyorum bornoz takımı minteksin bursada fabrikası olan bi kuruluş özdilek ürünleri daha pahalıydı bende bunu seçtim çok güzel bi set bornozu havlusu terlikleri ponza tası kesesi sabunu ufak duş jeli herseyi içinde aldım ama kaça aldım hatırlamıyorum bi 4 sene önce falan almısdık galiba indirimliydi o zaman 75 mi neydi fiyatı

misafir yemek takımım tencere takımım catal bıcak takımım kahvaltı takımım karcanın çeyiz seti hepsini toptan aldım yani yatak örtülerim falan yataş ürünü geceliklerim denizgülü diye bi marka var onun ürünleri fırınım lüxell börekçi diğer aldıklarımda hepsini özdilkeden aldım belli bi markaası yok ha bide günlük yemek takımım güral porselenin onuda özdilekden aldım hemde 50 tlye

saol canım açıklamaların için :))) özdilek havlları pahalı gerçekten :(

canım aldıklarını güle güle kullanırsın inşallah. baharat takımını çok beğendim. nereden ne kadara aldığını hatırlıyormusun. tencere takımlarımız aynı bu arada. ayrıca renkli plastik tabaklarını da çok beğendim.

güle güle kullan, hepsi çok güzeller. benim yemek takımımla çatal kaşık bıçak takımım da karaca, modelleri benziyor. baharatlığına bayıldım en çok da. :nazar:

Hepsi çok güzeller, Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin. Baharat takımın, çaydanlığın birde çatal kaşık takımını nerden ve kaça aldın, öğrenebilir miyim? Sevgiler...:16:

Son düzenleyen: Moderatör:
baharatlığım almanyadan geldi arkadaşlar hediye olarakk marka bilmiyorum o yüzden çaydanlığım ceyiz setinin içindeydi zaten ceyiz setimi topla 1620 Tlye aldım 12 kişilk yemek takımı+kahvaltı takımı+12 kişiilk çatal bıçak takımı+tencere seti seklinde

Back
X