Bu zorlu hayatla baş edemiyorum

o delilleri sakla.6 gün kalmışsın affedememişsin.Bir şey olmaz ondan bence.Bir yıl geçse de oolmuş olanlar ve sen 6 gün kalıp dönmüşsün.O halde sen bir yıldır ayrısın.O zmana davayı açsaydın keşke..Şimdilerde de geç değil..Avukatla da öngörüşme yap..

Allah yardımcın olsun. Biliyorum çok zor ama sen bi iş bulup çalışsan bebeği de sen isteyken babanesine biraksan olmaz mı? Onlarda torunlarını sanalda değil gerçekte sevmiş olurlar hem sen de kimseye yük olmadan hayatını gecindirirsin. Arkadaşına da üzüldüm Size kiyamayip özlem duyduğu ailesinin yanına gidemiyor.

Onlara gidemem çocuğu bırakmaya hep babasida gelip gidecek sonra birgün kapıyı acmasalar vermeseler ne yapacağım hiç güvenim yok zaten son dönemde hep isyan ediyor biraz da bende kalsın diyor bir alirlarsa vermezler

Hakkında hayırlısı olsun insallah bi yolunu bulursun canım

Allah yardımcınız olsun tez zamanda hayırlı kapılar açsın size inşallah. Siz bu zorlu hayatla baş edebilecek güçte bir kadınsınız bana göre. Çocuğunuzu kendiniz tek başınıza 7.ayına getirmişsiniz. Üzülmeyin umudunuzuda hiç kaybetmeyin nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…