- 24 Aralık 2015
- 4.073
- 4.602
- 63
- Konu Sahibi acilaricinde
-
Evet nafaka istesem daha fazla da gelmez zaten bu yüzden de bir şey demiyorum çocuğuna öyle böyle yetiyor.7 aylık bebeğinizin aylık masrafı 800 olamaz ya sanmıyorum özel bir durumu mu var alerji özel mama vs mi kullanıyorsunuz ?
Benim arkadaşımın eşi 1300 maaş alıyor 500 lira ödüyor onlarında eline 800 kalıyor ve iki çocukları var yanlış anlamayın ama kira olmadan ayda 800 sizi geçindirmeli bence
Diğer tarafdan ihaneti sineye çekmemiş olmanız için boşanmış olmanız gerek burdan bakınca daha çok kafasını toplamaya gitti geri dönecek izlenimi uyandırıyor durumunuz
Adres de bulunamama durumu da tuhaf çalışmıyor mu evi yok mu mutlaka bir yerde ibraz yapılır açın davanızı ve çatır çatır alın nafakanızı
Ondan nafaka almakla gırursuz falan olmazsınız o onunda çocuğu bakmaya mecbur yani
Allah yardımcınız olsun
Son çarem oraya gitmek ama o da riskli
Geri gelirsem bu ev olmayacak kira odeyecegim birde . Orası da küçük yer bilmiyorum is olur mu ömrümde bir kere gittim hayalimde hiç iyi kalmadı
Ama heralde başka yol yok
Bu sefer bosancam diyip zıt düşerse m calismiyorum falan diye çocuğu almaya çalışır mi ? Tamam anneye veriyorlar ama sikintidayim falan diye ona verirlerse ihtimali bile risk benim içinSeni o kadar takdir ettim ki. Ilerde kizin da seninle gurur duyacak. Senin gibi kadinlar cogunlukta olsaydi erkek milleti bu kadar rahat olmazdi.
Resmiyette bosanmalisin. Ilk isin bu olmali. Bi avukata danis. En azindan yol göstersin.
Bosandigin an valilik ve sosyal hizmetler her seyini karsiliyorlar. Lütfen oralara da basvur. Bi tanidigim iki cocukla ortada kaldi. Su an bu yardimlarla gayet rahat geciniyor.
Hayır işte vermezler bana ben geçici oturuyorumteyzen gidersen bu evi kiraya ver
kirası sana harçlık olur
Siz kanuni haklarınızı biliyor musunuz? Nafaka vermek eşinizin keyfiyetine göre değil, hele de ortada bir çocuk varken. Siz neden resmi olarak boşanmıyorsunuz? Eşiniz istemesin, siz istiyorsunuz, açın davayı, anlatın hakime derdinizi.Gittigimi duyunca tek kuruş vermez ki ne nafakasi o hala geri dönerim saniyor da bosanmiyor
Bu sefer bosancam diyip zıt düşerse m calismiyorum falan diye çocuğu almaya çalışır mi ? Tamam anneye veriyorlar ama sikintidayim falan diye ona verirlerse ihtimali bile risk benim için
He birde inek sütü yasak bize biraz da ondan heralde7 aylık bebeğinizin aylık masrafı 800 olamaz ya sanmıyorum özel bir durumu mu var alerji özel mama vs mi kullanıyorsunuz ?
Benim arkadaşımın eşi 1300 maaş alıyor 500 lira ödüyor onlarında eline 800 kalıyor ve iki çocukları var yanlış anlamayın ama kira olmadan ayda 800 sizi geçindirmeli bence
Diğer tarafdan ihaneti sineye çekmemiş olmanız için boşanmış olmanız gerek burdan bakınca daha çok kafasını toplamaya gitti geri dönecek izlenimi uyandırıyor durumunuz
Adres de bulunamama durumu da tuhaf çalışmıyor mu evi yok mu mutlaka bir yerde ibraz yapılır açın davanızı ve çatır çatır alın nafakanızı
Ondan nafaka almakla gırursuz falan olmazsınız o onunda çocuğu bakmaya mecbur yani
Allah yardımcınız olsun
He birde inek sütü yasak bize biraz da ondan heralde
Keçi sütü ile yoğurt yapıyorum
Bir kutusu 10 tl 2 günden fazlada kullanilmiyor. Yani bilmiyorum niye böyle oluyor da ben yetemiyorum parça parça elime geçiyor zaten oda sıkıntı aslında bazen yolunu gözler oluyorum resmen para için. Ama vermese vermez birde
Ya verdiler de onlarla kalmayayim diye gormesinler sıkıntıyı. Stresi bu yüzden . Zaten kimse al burda otur istediğin kadar demedi geç bakalım şimdilik dönmüyor san kocana dediler. Bir süre sonra mecbur Kora odeyecegim zatenÇalışman gerekiyor ama bebegin çok küçük ve bakacak kimsen yok. Bu durumda yapılacak en güzel şey eşine dönme düşüncen yoksa boşanmayi resmileştirip çalışacak duruma gelene kadar nafaka almak nafaka alma konusunda gurur yapma çünkü kendinden önce bebeğini düşünmek zorundasin bu arada aileni suçlama sonuçta oturman için ev vermişler daha ne yapsin insanlar
Bak demin arkadaş ne diyor iki çocuk için 500 aliyormus bir başkasıNasil vermese vermez. Mecbur verecek. Bosansaydiniz mecbur nafakasini ödemek zorundaydi.
Siz hamileyken aldatiyor hem de sadaka birakir gibi para birakiyor cocuguna.
Su ayirimi iyi yapin. Kendiniz icin gururunuzu yerinde buldum ama cocuk icin mecbur.
Ya verdiler de onlarla kalmayayim diye gormesinler sıkıntıyı. Stresi bu yüzden . Zaten kimse al burda otur istediğin kadar demedi geç bakalım şimdilik dönmüyor san kocana dediler. Bir süre sonra mecbur Kora odeyecegim zaten
Bak demin arkadaş ne diyor iki çocuk için 500 aliyormus bir başkası
Nafaka istesem devlet daha azini verecek zaten . Manevi yük de cabasi. Çok zor tek başına bakmak karar vermek tek düşünmek ve birde ne kadar dillendirmesem de resmen hala onun eline bakıyorum bu çok kotu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?