- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.375
Allah sabır versin zor bir durum. Canım taktik değiştirsen. Mesela sen sürekli desen, anneni aradın mı? Bugün nasılmış, bak ihmal etme gibi. Ha diyomuş ya sen böyle yapınca ben böyle oldum diye, Zaten bu kadar sabretmişin bide böyle denesen. Bak başka sorunum da yok diyosun.
ozamanda biz terbiyesiz oluyoruz işte bende bikere yeni evliyiz her gece kız kardeşi arıyor evli olan kcoasıyla problemli abisiyle dertleşiyor bak bak bak . ulan gündüz ara ben yeni evliyim !
ordan başladı benim takıntılarım zaten bir ses etmedim iki ses etmedim cozuttular her gece her gece 40 dk konuşmak nedir ya en sonunda dedim kardeşine kocalık yap ozaman kocasıda var yok belli değil zaten dedim . salak bu laafımı bile gitti anasına yetiştirdisonra ben terbiyesiz oldum kardeşi için git kocalık yap demişim mişşş ! .derimmmm
sonunda kavga ettim bu yüzden şimdi kardeşleri pek arayamıyor hatta dünde diyor kardeşlerim senin yüzünden arayamıyor diye . bi git yaaa ...
Biliyorum ama senin söylediğinin tersini yapan bir mizacı var sanki kocanın, belki işe yarar.ihmal etme nasıl diyim etmiyor ki
Evlat yetiştirmek kolay değil. Her anne iyidir ama iyi bir kaynana olmayabilir. Bu durumda sen eşinin annesiyle olan ilişkini kısıtlayıp eşine evime karıştırmadığın sürece git, gör ara demelisin. Aksi yanlış.
Evlat yetiştirmek kolay değil. Her anne iyidir ama iyi bir kaynana olmayabilir. Bu durumda sen eşinin annesiyle olan ilişkini kısıtlayıp eşine evime karıştırmadığın sürece git, gör ara demelisin. Aksi yanlış.
abartıyormuşum napıyormuş ki annemle konuşmamdan sanane diyo sana napıyor kadın diyo
ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy .......
oda tavır yaptı sonunda ben hayır dedikçegitsin ana... ay tövbeeeee
boyle kocalari banyoya kapatip islatip islatip doveceksin gelsin ananiz kirtarsin diyeceksin bak bir daha yapiyor mi
bu konuyu kv ile konuştunuz mu hiç?
Evet bir evlilikte ilk gün tartışma konusu neyse 5 yıl sonra da aynıdır, ya hafifler ya şiddetlenir. Tamamen ortadan kalkması mümkün olmakla birlikte çok zor. Sen hiç ciddî ciddi takmamayı denedin mi? Kendi haline, kocasını seven ama çok da umursayamayan, biraz rahat, boşvermiş, derdi kendini eğlendirmek olan kadını oynamayı denedin mi? İliğin ipliğin kuruyacak belki ama şöyle 1 ay kadar bi denesen çok iyi olacak gibi görünüyor. Daha önce suyun sert demiştim sana hala aynısını düşünüyorum, biraz yumuşak ve umursamazı oyna. Kocan da daha olgunlaşmamış erkek modeli ve ilgisizlikten anlayacak adam tipi anlatabildim mi? İlgin başka şeylerde olsun kendinde sporda falan, ona hep çok sıradan davran ne sinirli sitemli ne aşk dolu.
bence bir daha konuşun,ne de olsa eskidiniz artık :):)kendisi de kadın neticede,bu şekilde konuşun..inadınıza gidiyorsa,eşinize çaktırmadan laf etmeden,kv ile siz inatlaşın..hayır . çünkü ilk başlarda eşimi sürekli sürekli yemeğe çağırıyordu ve yine biz problem yaşıyorduk bu yüzden bikere dedim ki anne kötü niyetle çağırmadığını biliyorum ama biz düzen kuramıyoruz bi aç geliyor bi tok boşver evlenmiş biraz alışsın geçte yese biz birlikte yiyelim falan diye bi konuşma yapmıştım . ertesi günüde evime davet etmiştim kv....
sonra kocamı arıycaktım sesli olarak dedim ki ay aç mı gelir acaba ufaktan bişiler hazırlıyım dedim kv bizde otururken
demesin mi ' ben bugun cağırdım gelmedi açtır '
halbuki daha dün akşam demiştim ertesi günü bana davetli olduğu halde yine çağırmış.
eeeeee napıyım ben ?
bence bir daha konuşun,ne de olsa eskidiniz artık :):)kendisi de kadın neticede,bu şekilde konuşun..inadınıza gidiyorsa,eşinize çaktırmadan laf etmeden,kv ile siz inatlaşın..
her zaman açıkça konuşmak işe yaramıyor maalesef..
konunuzu ilk okuyunca çok basit bir mesele gelmişti ama okudukça iiçimi bunlattı haklısınız yanii.hergün vıcık vıcık ilişkiler siniriini bozar insanın..
işte haklı oluncada susup oturamıyor insan susıyım diyorum hooop patlıyorum ...Benim ayrilmak uzere oldugum sozlum de ayni. Anasi babasi surekli arar ve nerdesin der bu da soyler surdayim diye. Erkek adam anasina babadina yer bildirimi mi yapar ya? Ne kadar sacma. Ustelik 26 yasinda bu adam. Neyse yani sonuc olarak sizinkinin huyu degismez. Ya kabul edin susup oturun ya ayrilin.... cunku sonuna kadar haklisiniz.
ayyy ruhum daraldı yeminle..hayal ettim de..öyle klasalardı madem neden evlendi ki ??evet ilk başta aman tırt bi mevzu gibi duruyor ama içinde olunca gerçekten aşırı can sıkıcı. cidden kardeşiylede anasıylada çok vıcık vıcık böyle üçünü bir eve kapatsan saabha kadar susmadan konuşurlar
üçünüz yaşasanıza siz diyorum sık sık. aşırı canımı sıkıyor işte bu basit gibi gözüken sorun
Seven erkek, annesini bile görmüyor net.
Belki bu söylediğim biraz kırar ama gözünün seni görmedi ortada.