ayyy ruhum daraldı yeminle..hayal ettim de..öyle klasalardı madem neden evlendi ki ??
ne yapmak lazım inanın bilemedim..
ne alakası var şimdi ?
benle ilgilenmeyip yüzümemi bakmıyor abartmayın bence.
gözü annesini görmiycek kadar nankör olmasınada gerek yok
sadece dozunu ayarlasın diyorum nerden ne bulsamda kırsam diye pay biçmeyin ben beni sevdiğini biliyorum dediğiniz boş.
çnkü gün içinde benide arıyor merak etmeyin gözünün beni görmediği yok
Normalde burada hiçbir yorumum kırıcı değildir, adam sizinle geçireceği akşamları annesi ile telefonda geçiriyormuş.
Eve yemeğe gelmiyormuş.
Bana göre bu sevgi ölçüsü eksik.
Neyse mükemmel sevgi dolu ilişkinizde mutluluklar diliyorum.
eskiden evet . hatta eskiden kardeşide vardı gece 11-12 de arar yarım saat 1 saat knşurlardı ve ben tabikide kavga ederdim . artık nefret ettirdi bana ailesinden . istem dışı ... şimdi gece knşmasada gün içinde olması bile huzursuz ediyor beni bu yüzdenof ben şimdi bunlarımı anlatıyım eşim eve yemeğe gelmiyor değil
eskiden akşamarı orda yerdi ben İŞTEYKEN ben evdeyken değil !
işinden çıkıp evine geliyor zaten ..
ayrıca akşamlarıda telefonda geçirdiği yok. gün içinde sık sık konuşuyorlar diyorum geceleri konuşuyorlar demiyorum....
Direk konuya giriyim daha öncede bi kaç konum olmuştu bunla ilgili gerçi nerdeyse tüm konular bunlar ilgili ! KV.... eşim annesiyle ileri boyutta mıck mıck bi ilişkisi var artık inanın annelikten evlatlıktan midem bulanır oldu onlar yüzünden. kendi annemden soğuycam yakında anne lafı duymak istemez oldum okadar ki bıktırdılar..
Anlamaya çalışan hemcinslerim yada böyle durumları yaşayanlardan sadece bişiler okumak istiyorum yorumları görüp belki kendimi frenlerim diyorum ama aşağılamalarınızı değil ! sadece beni anlayanlar yardımcı olmak isteyenler yorum yaparsa çok sevinirim diğerlerini kale almıycam .
Gün içinde tövbeestafurullah ama sevgili gibi kırk kere konuşurlar . annesidir arar diyenler biliyorum annesi ama bi erkek o ya gözümden çok düşüyor böyle yaptıkça 5 yaşında çocuk değil ki afedersiniz anne bugün bukadar tuvalete gittim diye bile arayabilir ! aşıyoruz diyorum başa dönüyoruz aşıyoruz sanıyorum yok baştayız... en son kayınpederim bile dedi kızım boşver ilgilenme annesi işte ne knşcaklarki naber napıyosun ...
ama öyle değil gerçekten öyle değil. normal bi seviyede değil
en basiti dün dükkanının önündeyim beni görmüyor hararetli hararetli telefonla knşuyor arıyorum alttan telefonu kaldırıp bakmıyor bile kmin aradığına yanına gittim beni gördü yüzü değişti neyse tamam anne hadi by falan diyip kapattı bende yüzüne iğreniyormuş gibi bakıp gittim evime . evet gerçekten artık delircem ben belkide bu takıntılarla delirmiş bile olabilirim. yapma piti piti etme piti piti bi süre ilgilenme değişir diyorum ama yok bi gün iki gün derken 3. gün patlıyorum . benimde abim var benim annem var ben böyle bi ilişki görmedim . adam bu yüzden boşanma noktasına geliyor ama ısrarla devam ediyor . sanki bana inat gibi. bana diyor şu ipleri bi bırak sen böyle yaptıkça ben böyle oldum . ama hayır o böyle yaptıkça ben böyle oldum. bilmem anlatabildim mi ....
nasıl davrancağımı artık bilmiyorum . önceden arama kaydına bakıp konuştukları 20-30-40 dakkalrı gördükçe cinnet geçiriyordum artık telefonuna da bakmıyorum ama bilmiyor muyum biliyorum. eşimi aradığımda meşgul çaldığı an tüm moralim altüs oluyor ... kv hep gel oğlum gel oğlum diyen bi kadın . bana başka bi zararı olmadı ama hiç demedi ki bi gıdım elimi eteğimi çekeyimde oğlum karısına alışsın maden bu yüzden kavga ediyorlar biraz bokunu çıkartmamaı biliyim (afedersiniz) .. oğlu gittiğinde evine , hiç demezki hadi kalk evine git eşin bekler demez. otur oğlum çay koyıyım yemek ye . e ben neyim evde .
neyse uzatmıyım ben artık dayanamıyorum bunu aşamıyorumda ben inat ettikçe oda ediyor . onu çok seviyorum ama yok yapamıyorum işte ! onu bukadar bu denli başkalarıyla paylaşmak istemiyorum .çok mu bencilce bilmyiorum ama yeter da yeter. bana anlatcak bukadar şeyi yokken annesiyle saatlerce konuşmasından ordan çıkmak istememesinden bıktım artık. beni zorla götürmez asla ama neden bilmiyorum bizim tüm kavgalarımız kv ..
boşansam bugün boşanırım ve sebebi sırf bu . başka hiç bişeyimiz yok . işten eve gider gelir dışarı hayatı yoktur güvendiğim bi adamdır ama bu olay beni boşanmanın eşiğine getirip getirip döndürüyor . sonunda dönemiycez ve çok bayıldığı anasıyla yaşıycak ömrü billah !
Direk konuya giriyim daha öncede bi kaç konum olmuştu bunla ilgili gerçi nerdeyse tüm konular bunlar ilgili ! KV.... eşim annesiyle ileri boyutta mıck mıck bi ilişkisi var artık inanın annelikten evlatlıktan midem bulanır oldu onlar yüzünden. kendi annemden soğuycam yakında anne lafı duymak istemez oldum okadar ki bıktırdılar..
Anlamaya çalışan hemcinslerim yada böyle durumları yaşayanlardan sadece bişiler okumak istiyorum yorumları görüp belki kendimi frenlerim diyorum ama aşağılamalarınızı değil ! sadece beni anlayanlar yardımcı olmak isteyenler yorum yaparsa çok sevinirim diğerlerini kale almıycam .
Gün içinde tövbeestafurullah ama sevgili gibi kırk kere konuşurlar . annesidir arar diyenler biliyorum annesi ama bi erkek o ya gözümden çok düşüyor böyle yaptıkça 5 yaşında çocuk değil ki afedersiniz anne bugün bukadar tuvalete gittim diye bile arayabilir ! aşıyoruz diyorum başa dönüyoruz aşıyoruz sanıyorum yok baştayız... en son kayınpederim bile dedi kızım boşver ilgilenme annesi işte ne knşcaklarki naber napıyosun ...
ama öyle değil gerçekten öyle değil. normal bi seviyede değil
en basiti dün dükkanının önündeyim beni görmüyor hararetli hararetli telefonla knşuyor arıyorum alttan telefonu kaldırıp bakmıyor bile kmin aradığına yanına gittim beni gördü yüzü değişti neyse tamam anne hadi by falan diyip kapattı bende yüzüne iğreniyormuş gibi bakıp gittim evime . evet gerçekten artık delircem ben belkide bu takıntılarla delirmiş bile olabilirim. yapma piti piti etme piti piti bi süre ilgilenme değişir diyorum ama yok bi gün iki gün derken 3. gün patlıyorum . benimde abim var benim annem var ben böyle bi ilişki görmedim . adam bu yüzden boşanma noktasına geliyor ama ısrarla devam ediyor . sanki bana inat gibi. bana diyor şu ipleri bi bırak sen böyle yaptıkça ben böyle oldum . ama hayır o böyle yaptıkça ben böyle oldum. bilmem anlatabildim mi ....
nasıl davrancağımı artık bilmiyorum . önceden arama kaydına bakıp konuştukları 20-30-40 dakkalrı gördükçe cinnet geçiriyordum artık telefonuna da bakmıyorum ama bilmiyor muyum biliyorum. eşimi aradığımda meşgul çaldığı an tüm moralim altüs oluyor ... kv hep gel oğlum gel oğlum diyen bi kadın . bana başka bi zararı olmadı ama hiç demedi ki bi gıdım elimi eteğimi çekeyimde oğlum karısına alışsın maden bu yüzden kavga ediyorlar biraz bokunu çıkartmamaı biliyim (afedersiniz) .. oğlu gittiğinde evine , hiç demezki hadi kalk evine git eşin bekler demez. otur oğlum çay koyıyım yemek ye . e ben neyim evde .
neyse uzatmıyım ben artık dayanamıyorum bunu aşamıyorumda ben inat ettikçe oda ediyor . onu çok seviyorum ama yok yapamıyorum işte ! onu bukadar bu denli başkalarıyla paylaşmak istemiyorum .çok mu bencilce bilmyiorum ama yeter da yeter. bana anlatcak bukadar şeyi yokken annesiyle saatlerce konuşmasından ordan çıkmak istememesinden bıktım artık. beni zorla götürmez asla ama neden bilmiyorum bizim tüm kavgalarımız kv ..
boşansam bugün boşanırım ve sebebi sırf bu . başka hiç bişeyimiz yok . işten eve gider gelir dışarı hayatı yoktur güvendiğim bi adamdır ama bu olay beni boşanmanın eşiğine getirip getirip döndürüyor . sonunda dönemiycez ve çok bayıldığı anasıyla yaşıycak ömrü billah !
Acaba diyorum adamla sürekli Sevişme modunda yaşasan evde olduğunuz anlarda.
Mesela her boş anında masaj yap,gıdıkla, öpücüklere boğ.
Ne bileyim günde 1 sevişiyorsanız 3'e çıkar.
Mutfakta, banyoda, salonda daima tahrik et onu.
Aslında bu işi eşin çözmesi taraftarıyım da ama dedim belki oynaşmaktan vakti olmaz konuşmaya anasıyla.
Evdeyken konuşmuyorsa takma bence.biz evdeyken zaten tam olarak böyleyiz
evdeyken konuşmuyor gün içinde konuşuyor ama eskiden olan konular yüzünden gün içinde bile konuşmasından nefret ediyorum yani bukadar çok , karısı gibi 3-5 kere aramasından her işyerine gittiğimde kapıda anasıyla konuşurken yakalamaktan ...
kız bana burada geldiler ya Allahım nasıl sinir oldum nasıl sinir oldum kelimelere döksem anlatamam kendimi o derece delirdim sen nasıl katlanıyorsun kuzu bu adama ya tamam annedir sever konuşur tabii ki ilgilenecek ama bu ne böyle sevgililer bu kadar muhatap değil acaba kasıtlı falan mı yapıyorlar bunu sen git diye ben anlamadım gerçekten ama böyle ömür geçmez insanı çıldırtır bu adam
Evdeyken konuşmuyorsa takma bence.
Boşanmayacaksın belli.
Sadece evliliğini yıpratıyorsun boş yere.
off gerçekten çok sinir bozucu bir durum. ben her gün annesiyle konuşuyo diye bile sinir oluyorum. sizin yerinizde olmak çok zor ama boşanma nedeni değil bence. bundan başka sorununuz da yokmuş ne güzel. eşiniz hep mi böyleydi yoksa siz tepkinizi belli ettikten sonra bu durum daha mı sıklaştı? annesi aradığında telefonu siz açsanız eşim şu an müsait değil banyoda falan filan deseniz işe yarar mı acabaeşinizin annesi ile konuştuğu süre yerine siz geçmeye çalışsanız sık sık siz eşinizi arasanız, sanki ona ihtiyacanız varmış izlenimi bıraksanız.
eşim de annesiyle ablalarıyla çok konuşur, otururlar eşime dertlerini anlatırlar ben de çok sinir olurum. eğer yanımdaysa eşime seslenirim "hadi seni bekliyorum", "bi baksana", "bana yardım etsene" falan derim kapatırlar. ya da yanımda yokken eğer meşgulse arka arkaya ararım, neden benm aradğımı görüp açmıyosun ya acil bişey olsa en son senin mi haberin olacak falan derim. o yüzden de eşim benm aradğımı görür görmez hemen kapatır
Konuları biliyorum ve eşinizin ölçüyü kaçırmış olduğuna inanıyorum. Annesi istediği kadar arar modunu geçmiş artık olay. Bu derece konuşma ihtiyacı varsa evlenmeseymiş.
Bizimki de benzer durumdaydı bu kadar çok olmasa da, önce güzel bir şekilde konuştum. Ben ailemle son zamanlarımı iyi geçirmek istiyorum, fazla zamanları kalmadı dedi. Benim ailemin ne kadar zamanı kaldığını nereden biliyorsun dedim. Pek önemsemedi algılayamadı, aralarda kavga ettim, küstüm kaçtım ama yine önemsemedi. En son yine yemekte bir elinde telefon bir elinde kaşık yemek yiyor bana darallar geldi ama bir şey söylemedim. Gündüz bol bol yatıp dinlenip hep akşam onun geldiği saatlerde iş yaptım. Bir süre sonra hayırdır neden bu zamana bırakıyorsun diyince "senin ailenle konuşmanı mı dinleseydim, eve geliyorsun 2 saat bitmiyor konuşmaların canım sıkılıyor ben de iş yapıyorum" dedim. Ondan sonra iş çıkışı arayıp evde aramamaya başladı.
Demem o ki erkeklerin algılamaları bayağı uzun sürüyor, aylarca uğraşmak gerekiyor. Dersen ki ben misilleme de yaptım, kavga da ettim, önemsemedim de, bıktırma yoluna da gittim; her yolu denedim artık deneyecek bir şeyim kalmadı, o zaman bir şey diyemem.
ben bu tur vakalarin cok yaygin.olduguni goruyorum malesef
Google da biraz okuyun,
Tadavisi zor bi durum , bosanin , %100 haklisiniz
.soyle bir olay var ;
Duygusal ensest, ebeveynlerden biri temel duygusal ilişkisini eşi yerine çocuklarından biriyle kurduğunda meydana gelir. Bu bir çocuğu dert ortağı, sırdaşı yapmak, çocukla bir arkadaş gibi konuşmak ve çocuğu destekleyici bir role sokmak şeklini alabilir. Bu daha çok bir evlilik bozulduğunda, bir ebeveyn evi terk ettiğinde ya da bir eş erken öldüğünde vuku bulur. Bir çocuğu dert ortağı, sırdaş edinmek ve ona bir arkadaş gibi davranmak ona zarar vermek için yeterlidir. Bu zarar, üstlenemeyeceği kadar ağır bir duygusal sorumluluk verilmiş olan çocuğun ebeveyninin beklentilerini asla karşılayamayacak olmasından kaynaklanır.