bu yüzden boşmak olur mu ?

Normalde burada hiçbir yorumum kırıcı değildir, adam sizinle geçireceği akşamları annesi ile telefonda geçiriyormuş.
Eve yemeğe gelmiyormuş.
Bana göre bu sevgi ölçüsü eksik.
Neyse mükemmel sevgi dolu ilişkinizde mutluluklar diliyorum.

of ben şimdi bunlarımı anlatıyım eşim eve yemeğe gelmiyor değil
eskiden akşamarı orda yerdi ben İŞTEYKEN ben evdeyken değil !
işinden çıkıp evine geliyor zaten ..
ayrıca akşamlarıda telefonda geçirdiği yok. gün içinde sık sık konuşuyorlar diyorum geceleri konuşuyorlar demiyorum....

eskiden evet . hatta eskiden kardeşide vardı gece 11-12 de arar yarım saat 1 saat knşurlardı ve ben tabikide kavga ederdim . artık nefret ettirdi bana ailesinden . istem dışı ... şimdi gece knşmasada gün içinde olması bile huzursuz ediyor beni bu yüzden

Bu cümleyi kuran sizsiniz, akşamları konuşuyor diye neyin ispatındasınız Allah aşkına
Kocanız size aşık ok mutluluklar.

ben bu tur vakalarin cok yaygin.olduguni goruyorum malesef
Google da biraz okuyun,
Tadavisi zor bi durum , bosanin , %100 haklisiniz
.soyle bir olay var ;
Duygusal ensest, ebeveynlerden biri temel duygusal ilişkisini eşi yerine çocuklarından biriyle kurduğunda meydana gelir. Bu bir çocuğu dert ortağı, sırdaşı yapmak, çocukla bir arkadaş gibi konuşmak ve çocuğu destekleyici bir role sokmak şeklini alabilir. Bu daha çok bir evlilik bozulduğunda, bir ebeveyn evi terk ettiğinde ya da bir eş erken öldüğünde vuku bulur. Bir çocuğu dert ortağı, sırdaş edinmek ve ona bir arkadaş gibi davranmak ona zarar vermek için yeterlidir. Bu zarar, üstlenemeyeceği kadar ağır bir duygusal sorumluluk verilmiş olan çocuğun ebeveyninin beklentilerini asla karşılayamayacak olmasından kaynaklanır.

Konuları biliyorum ve eşinizin ölçüyü kaçırmış olduğuna inanıyorum. Annesi istediği kadar arar modunu geçmiş artık olay. Bu derece konuşma ihtiyacı varsa evlenmeseymiş.
Bizimki de benzer durumdaydı bu kadar çok olmasa da, önce güzel bir şekilde konuştum. Ben ailemle son zamanlarımı iyi geçirmek istiyorum, fazla zamanları kalmadı dedi. Benim ailemin ne kadar zamanı kaldığını nereden biliyorsun dedim. Pek önemsemedi algılayamadı, aralarda kavga ettim, küstüm kaçtım ama yine önemsemedi. En son yine yemekte bir elinde telefon bir elinde kaşık yemek yiyor bana darallar geldi ama bir şey söylemedim. Gündüz bol bol yatıp dinlenip hep akşam onun geldiği saatlerde iş yaptım. Bir süre sonra hayırdır neden bu zamana bırakıyorsun diyince "senin ailenle konuşmanı mı dinleseydim, eve geliyorsun 2 saat bitmiyor konuşmaların canım sıkılıyor ben de iş yapıyorum" dedim. Ondan sonra iş çıkışı arayıp evde aramamaya başladı.
Demem o ki erkeklerin algılamaları bayağı uzun sürüyor, aylarca uğraşmak gerekiyor. Dersen ki ben misilleme de yaptım, kavga da ettim, önemsemedim de, bıktırma yoluna da gittim; her yolu denedim artık deneyecek bir şeyim kalmadı, o zaman bir şey diyemem.

Çok sıkıntılı bir durum. Eşinizin işi de çok rahat belli ki, günde kırk kere telefonla konuşabilecek zamanı buluyorsa... Konuda yazılan diğer yorumları okumadım ama sizin sorununuz bile içime fenalık getirdi. Telefonda konuşurken arkadan biri arayınca bakmayacak kadar önemsiyor demek ki... Şahsen böyle bir insanla yapamazdım. Siz de zaten yeterince sinir olmuşsunuz. Ama bir erkek olarak eşinizin davranışı bana normal gelmedi. Kv klasik türden, oğlunun evlendiğini kabul edememiş (şimdi kv severler alınmasınlar, sizinkiler iyi hoş olabilir, siz mutlu mutlu geçim sağlayın) Asla bencil değilsiniz. Madem annesiyle bu kadar saat konuşmak istiyor ordan çıkıp gelmek istemiyor, çok ağır olacak belki ama çıktığın yere geri gir o zaman sende rahat et bende diyip bavulunu eline verir eve de almazdım sanırım ben. Güzel ömrümüzü böyle şeylerle çürütmeye hiç gerek yok.

Bence şöyle düsunun ben bunlarin ne kadarini hakediyorum ....ben bunlara katlanmak zorundamiyim ....hayatimi cehenneme cevirmek zorundamiyim... Hic kimse bir daha bir daha dunya ya gelmeyecek su yasadigimiz gunu tekrar yasayamacagiz simdi hayatinizin geri kalanini daha ne kadar gorununmez yasayacaksiniz siz karar verin sizi dusunmeyen biri icin kendinizi paralamayin hayatin guzel taraflarini yasayin birak naparsa yapsin toplan cek git annenle mutluluklar hayatim artik rahatca konusabilrsin diyp birakin oldugu
yerde kalsin kv arayin kararinizin nedeninin o oldugunu soyleyim birakin birbirlerini yesinler... Tabi gercekden kurtlmak istihorsaniz size yazik kusura bakmayin sizde insan evladisinz

off gerçekten çok sinir bozucu bir durum. ben her gün annesiyle konuşuyo diye bile sinir oluyorum. sizin yerinizde olmak çok zor ama boşanma nedeni değil bence. bundan başka sorununuz da yokmuş ne güzel. eşiniz hep mi böyleydi yoksa siz tepkinizi belli ettikten sonra bu durum daha mı sıklaştı? annesi aradığında telefonu siz açsanız eşim şu an müsait değil banyoda falan filan deseniz işe yarar mı acaba eşinizin annesi ile konuştuğu süre yerine siz geçmeye çalışsanız sık sık siz eşinizi arasanız, sanki ona ihtiyacanız varmış izlenimi bıraksanız.

eşim de annesiyle ablalarıyla çok konuşur, otururlar eşime dertlerini anlatırlar ben de çok sinir olurum. eğer yanımdaysa eşime seslenirim "hadi seni bekliyorum", "bi baksana", "bana yardım etsene" falan derim kapatırlar. ya da yanımda yokken eğer meşgulse arka arkaya ararım, neden benm aradğımı görüp açmıyosun ya acil bişey olsa en son senin mi haberin olacak falan derim. o yüzden de eşim benm aradğımı görür görmez hemen kapatır

kız bana burada geldiler ya Allahım nasıl sinir oldum nasıl sinir oldum kelimelere döksem anlatamam kendimi o derece delirdim sen nasıl katlanıyorsun kuzu bu adama ya tamam annedir sever konuşur tabii ki ilgilenecek ama bu ne böyle sevgililer bu kadar muhatap değil acaba kasıtlı falan mı yapıyorlar bunu sen git diye ben anlamadım gerçekten ama böyle ömür geçmez insanı çıldırtır bu adam

Acaba diyorum adamla sürekli Sevişme modunda yaşasan evde olduğunuz anlarda.
Mesela her boş anında masaj yap,gıdıkla, öpücüklere boğ.
Ne bileyim günde 1 sevişiyorsanız 3'e çıkar.
Mutfakta, banyoda, salonda daima tahrik et onu.
Aslında bu işi eşin çözmesi taraftarıyım da ama dedim belki oynaşmaktan vakti olmaz konuşmaya anasıyla.

Siz kayınvalideyi arayın bıktırırcasına, 40-45 dk telefonda kalın, yani zaman bırakmayın onlara.
Bir deneyin, bir umut...

biz evdeyken zaten tam olarak böyleyiz

evdeyken konuşmuyor gün içinde konuşuyor ama eskiden olan konular yüzünden gün içinde bile konuşmasından nefret ediyorum yani bukadar çok , karısı gibi 3-5 kere aramasından her işyerine gittiğimde kapıda anasıyla konuşurken yakalamaktan ...

Evdeyken konuşmuyorsa takma bence.
Boşanmayacaksın belli.
Sadece evliliğini yıpratıyorsun boş yere.

gitmem içinde bırakmıyor ki sen kal anamda hep herşeyimizi bilsin içimizde kalsın modunda adam demekki
banada böyle afakanlar basıyor işte geliyorlar bana afra tafra yapıyorum sonra ben suçlu oluyorum

Evdeyken konuşmuyorsa takma bence.
Boşanmayacaksın belli.
Sadece evliliğini yıpratıyorsun boş yere.

evet boşanmak istemiyorum aslında sadece bunları düzeltebilmek istiyorum ama bukadar takerken çokta mümkün olmuyor .

yaa tek sinir olan ben değilim demekki bu durumlara.

YOK BEN fazla bi yol deneyemedim sabırsızlığımdan dolayı .
siz ne güzel bi yol bulup deenemişsiniz ve başarılı olmuş benimde bir taktiği kullanmam lazım . çnkü çok bişey denemedim anca surat yaptım anca kavga ettim . sonuç daha çok yapıştı onlara

bunlar kesin duygusal ensest tövbeler yarabbim.
kabul etmiyor normal ne varki sende var problem diyo eşim ayy

ben sizi çok iyi anlıyorum.
Ben de çok kıskanç bir insanım, eşimi annesi ile bile paylaşamam.

Ama siz de biliyorsunuz ki kıskanç insan en büyük zararı kendisine veriyor. Karşısındakini de üzse bile en büyük yıkımlar bizim içimizde oluyor, sonra da böyle mutsuzluğa sürüklüyor insanı.

Takmamayı başarabilirseniz ne mutlu.

Gerçi evde konuşmuyor oluşu sizi biraz rahatlatmalı bence. Evde konuşuyor olsa saygısızlık olur, sonuçta siz de onunla zaman geçirmek istiyorsunuz, ne kadar vakit oluyor ki evde işten kalan.

Ama dedikodu da erkeğe hiç yakışmıyor, ben kadına da yakıştırmıyorum aslında. Birden soğuyorum en yakınım bile olsa.
Bunu belki hissettirebilirsiniz eşinize, hem kıskançlığınızı sebep olarak öne süremesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…