bu yüzden boşmak olur mu ?

kız pitipiti bende benim herife her gün ananı babanı arasana diyom ondan mı aramıyor ki :KK45:bak sen cidden bir dene uzun bir süre sabret..

Ya gerçekten onları silsin aramasın tanımasın diye bi talebim yok kötü gelin olmak istemiyorum anasından kopsun silsin tanımasın istemem isteyemem bende anne olcam rabbim nasip ederse neden sileyim oğlumu evlendi diye . tamam onların yerine koyuyorum kendimi ama sürekli gel oğlum gel oğlum gel oğlum denmez ki çalışan oğlumu gün içinde sevgilisiymişim gibi zırp pırt arayım eltim şöyle yaptı kaynanam böyle yaptı diye dedikodumu yapcam .. kızlarıda var kaynanamın 2 tane evli onlarla yapsın dedikodusunu . yanlış mı düşünüyorum büyük mü konuşuyorum bilmiyorum ama oğlumun yuvası çatırdıyorsa benim çenem yüzünden derim bu çocuk benim zaten çocuğum az konuşsam nolcak azcık evliliğine alışsın karısını benimsesin zaten beni unutcak mı yani ? ne bilimmm .. kv bunları duymuyor mu eminim ki duyuyor bunca olayı onun yüzünden yaşadığımızı e ne olur bir damlacık elini eteğini çekse hayır madem kopamıyordu oğluundan en büyük dert ortağıydı evlendeirmeseymiş daha genç yaşındayken oğlum evlenme dese zaten evlenmezmiş çocuk belli. yana yana gelin niye aradılar . oğlum evlensin ama hala benle içli dışlı olsun öyle olmuyor işte.

denemem lazım sabretmeyi farkındayım Allahım yardımcım olsun bakalım .

Ben 1 sene sonra akıllandım baktım olmuyor boşanmak da istemiyorum çünkü eşimle iyi anlaşıyoruz sadece olay aile noktasinda tıkanıyor. Önceden annemlere gidelim diyince sürekli niye gidiyoruz diye tartışıyordum şimdi gidelim mi diyince sen bilirsin diyorum 5 dak. Sonra kendi kendine vazgeçiyor boşver başka zaman gideriz gezmeye gidelim diyor. Bazı şeylerin değişmesini istiyorsan görmezlikten geleceksin rahat olacaksın çünkü evlenip de ana kuzusu olmayan erkek yok hepsi aynı

aynen aynen sağlam bi taktik belki bulurum diye soruyorum işte :KK53:
ben cahilim gencim evliliği yürütemiyorum e siz şöyle yapın böyle yapın diyceğine burdaki bilgi abidesi ablacıklar anca hakaret dalga geçmek .... boşan yaa sizden bişey olmaz demek...

ben değiştirebilsem kendimi belki olaylarda değişecek.
çünkü inanın dün mesela bunları konuşurken eşimle sarılmış tv izliyorduk el ele tutuşarak evde tv izliyoruz biz . asla uzak oturmayız hep el ele dipdibe . ana baba lafı geçmese bukadar gözüme sokmasa çokta iyi güzel gidiyor . kendide diyor evliliğimin başından beri ana muhabbeti başka bi derdimiz yok diyo deli misin diyo bu yüzden mi boşancaz ama ne sen ne ben inat edip değiştirmiyoruz diyo kendimizi. yanı bununda açık açık farkında. . ilk adımı benden bekliyor aşıkar ...

Canimsin o zaman o sana ne yapiyorsa sende ona yapicaksin. Onun sana verdigi o hissi sende ona bi göster? Ama soguk davranma kavga yaratma. Onun yaptigi "ok" ama senin yaptiginda o zaman "ok" olmali. anladin? :-)) Onunda gicigina kapmali... ama senin birakman icinde oda annesiyle konusmayi birakmali... varmi öyle biri konusa bilecegin?

Seni cok iyi anlayanlardan oldugumu biliyorsun tatlim pitipiti_ pitipiti_ esine iyi bir ders ver evden biraz uzaklas bakalim...

bilmem mi :KK19:
hep diyorum bir şeyi anca yaşayan anlar . iki tane kuzenim var kardeşler biri aynı problemleri yaşıyor ve bana hep haklısın anlıyorum diyor diğeride kocası ayda yılda bir arar anasını oda diyorki amaaan abartma be nolmuş falan diyor ..:63:
evden uzaklaşma hakkımı malesef kaybettim o evden birdaaha çıktığımda geri dönemem aileler izin vermez .

22 yasindayim su an evli degilim o yuzden belkide yorumum cok dogru olmaz ama eklemeden gecemeyecegim

oncelikle ben olsam bosanmaya karar veririm, ve o karari kesin verdigimde esimin isten sonra annesine gelmesini soyler kv'deyin evinde toplanirim aksam
otururken gayet rahat bir sekilde ben bosanma davasi aciyorum artik araniza girmeye gonlum el vermiyor, keske hic evlenmeseydin annenin eteginin dibinden ayrilmasaydin, sende keske oglunu hic evermeseydin kucaginda oturtup gezdirseydin der
Artik ana ogul rahat rahat yasayin vicik vicik iliskinizi ben yoku hoscakalin, anlatabildigim herkese senin nekadar ana kuzusu oldugunu anlatacagim ileride seni gorunce gulenler olursa aklina bu gelsin derdim ve cikar giderdim

cidden bunu yapardim
yazik ya yazik, bitmiyor bu tur tukenmek bilmiyor nesli ne bu ana ogul aski bende cozemiyorum, herkes cocuk dogurmus herkes anne herkes evlat, herseyinde bir siniri var yahu

Cok iyi bir fikir :KK59:

Canimsin o zaman o sana ne yapiyorsa sende ona yapicaksin. Onun sana verdigi o hissi sende ona bi göster? Ama soguk davranma kavga yaratma. Onun yaptigi "ok" ama senin yaptiginda o zaman "ok" olmali. anladin? :-)) Onunda gicigina kapmali... ama senin birakman icinde oda annesiyle konusmayi birakmali... varmi öyle biri konusa bilecegin?

abim :rolleyes:
ama ozamanda diyorki sende abinden ayrılmıyorsun konuşuyorsun ben annemle konuşunca mı istemiyorsun ozaman sende bidha konuşmıycaksın bende hadi bakalım diyo. ay iffff :KK33:
sanki biz abimle sizin gibi saatlerce dedikodu yapıyoruz gün içinde bişey sormak için ya arar ya aramaz 2 saniye sorar kapatır çnkü aynı mesleği yapıyoruz abiciğimle iş hakkında bişey diyor . bende ona diyorum abim iş için arıyor beni dedikodu için değil.
he diyo siz elitsiniz anca iş konuşursunuz bizde dedikodu :KK45:
hep sürtüşme hep sürtüşme

bilmem mi :KK19:
hep diyorum bir şeyi anca yaşayan anlar . iki tane kuzenim var kardeşler biri aynı problemleri yaşıyor ve bana hep haklısın anlıyorum diyor diğeride kocası ayda yılda bir arar anasını oda diyorki amaaan abartma be nolmuş falan diyor ..:63:
evden uzaklaşma hakkımı malesef kaybettim o evden birdaaha çıktığımda geri dönemem aileler izin vermez .

O zaman esinle odani ayir yokmus gibi davran neden napiyorsun derse ananla rahat rahat konus diye seni rahat birakiyorum de bakalim napacak :KK66:

Ben 1 sene sonra akıllandım baktım olmuyor boşanmak da istemiyorum çünkü eşimle iyi anlaşıyoruz sadece olay aile noktasinda tıkanıyor. Önceden annemlere gidelim diyince sürekli niye gidiyoruz diye tartışıyordum şimdi gidelim mi diyince sen bilirsin diyorum 5 dak. Sonra kendi kendine vazgeçiyor boşver başka zaman gideriz gezmeye gidelim diyor. Bazı şeylerin değişmesini istiyorsan görmezlikten geleceksin rahat olacaksın çünkü evlenip de ana kuzusu olmayan erkek yok hepsi aynı

benimde 1 sene oldu taka taka takık ettiler beni :KK48:
görmemezlikten gelmem gerek farkındayım . direnmeliyim bunun için ben 1 gün 2 gün susup 3. gün patlıyorum bunu sürüdrmem lazım ki eşim aa bu kız zaten artık takmıyor diyip sıkılır belki bundan

Direk konuya giriyim daha öncede bi kaç konum olmuştu bunla ilgili gerçi nerdeyse tüm konular bunlar ilgili ! KV.... eşim annesiyle ileri boyutta mıck mıck bi ilişkisi var artık inanın annelikten evlatlıktan midem bulanır oldu onlar yüzünden. kendi annemden soğuycam yakında anne lafı duymak istemez oldum okadar ki bıktırdılar..

Anlamaya çalışan hemcinslerim yada böyle durumları yaşayanlardan sadece bişiler okumak istiyorum yorumları görüp belki kendimi frenlerim diyorum ama aşağılamalarınızı değil ! sadece beni anlayanlar yardımcı olmak isteyenler yorum yaparsa çok sevinirim diğerlerini kale almıycam .

Gün içinde tövbeestafurullah ama sevgili gibi kırk kere konuşurlar . annesidir arar diyenler biliyorum annesi ama bi erkek o ya gözümden çok düşüyor böyle yaptıkça 5 yaşında çocuk değil ki afedersiniz anne bugün bukadar tuvalete gittim diye bile arayabilir ! aşıyoruz diyorum başa dönüyoruz aşıyoruz sanıyorum yok baştayız... en son kayınpederim bile dedi kızım boşver ilgilenme annesi işte ne knşcaklarki naber napıyosun ...
ama öyle değil gerçekten öyle değil. normal bi seviyede değil

en basiti dün dükkanının önündeyim beni görmüyor hararetli hararetli telefonla knşuyor arıyorum alttan telefonu kaldırıp bakmıyor bile kmin aradığına yanına gittim beni gördü yüzü değişti neyse tamam anne hadi by falan diyip kapattı bende yüzüne iğreniyormuş gibi bakıp gittim evime . evet gerçekten artık delircem ben belkide bu takıntılarla delirmiş bile olabilirim. yapma piti piti etme piti piti bi süre ilgilenme değişir diyorum ama yok bi gün iki gün derken 3. gün patlıyorum . benimde abim var benim annem var ben böyle bi ilişki görmedim . adam bu yüzden boşanma noktasına geliyor ama ısrarla devam ediyor . sanki bana inat gibi. bana diyor şu ipleri bi bırak sen böyle yaptıkça ben böyle oldum . ama hayır o böyle yaptıkça ben böyle oldum. bilmem anlatabildim mi ....

nasıl davrancağımı artık bilmiyorum . önceden arama kaydına bakıp konuştukları 20-30-40 dakkalrı gördükçe cinnet geçiriyordum artık telefonuna da bakmıyorum ama bilmiyor muyum biliyorum. eşimi aradığımda meşgul çaldığı an tüm moralim altüs oluyor ... kv hep gel oğlum gel oğlum diyen bi kadın . bana başka bi zararı olmadı ama hiç demedi ki bi gıdım elimi eteğimi çekeyimde oğlum karısına alışsın maden bu yüzden kavga ediyorlar biraz bokunu çıkartmamaı biliyim (afedersiniz) .. oğlu gittiğinde evine , hiç demezki hadi kalk evine git eşin bekler demez. otur oğlum çay koyıyım yemek ye . e ben neyim evde .

neyse uzatmıyım ben artık dayanamıyorum bunu aşamıyorumda ben inat ettikçe oda ediyor . onu çok seviyorum ama yok yapamıyorum işte ! onu bukadar bu denli başkalarıyla paylaşmak istemiyorum .çok mu bencilce bilmyiorum ama yeter da yeter. bana anlatcak bukadar şeyi yokken annesiyle saatlerce konuşmasından ordan çıkmak istememesinden bıktım artık. beni zorla götürmez asla ama neden bilmiyorum bizim tüm kavgalarımız kv ..

boşansam bugün boşanırım ve sebebi sırf bu . başka hiç bişeyimiz yok . işten eve gider gelir dışarı hayatı yoktur güvendiğim bi adamdır ama bu olay beni boşanmanın eşiğine getirip getirip döndürüyor . sonunda dönemiycez ve çok bayıldığı anasıyla yaşıycak ömrü billah !

ah canım ya şu kadını beyninden sil artık. Bırak lanet olsun konuşsun istediği kadar. Yada al telefonu birşey soracağım de sen konuş sorunu sor kapat teli.

Şu kadını kendine rakip olarak görmeyi bırak.. Mis gibi hava gez dolaş ye kocanın parasını çatır çatır..bir daha bu yaşlara gelmeyeceksin.. Kendini üzüp yorma canım ..

O zaman esinle odani ayir yokmus gibi davran neden napiyorsun derse ananla rahat rahat konus diye seni rahat birakiyorum de bakalim napacak :KK66:

aynısını dün dedim yanaştı bana (afedersiniz )
dedim istemiyorum sadece onlarla gün içinde konuşup tüm konuşcaklarını bitirip geriye bana sadece bu mu kalıyor dedim ! ben sadece bunun için miyim dedim.
ozman dilsiz sağır birini alıp koysaydın annenin evine muhabbetin bitince giderdin yanına dedim .
ay tövbeeeeeeee ya .

ah canım ya şu kadını beyninden sil artık. Bırak lanet olsun konuşsun istediği kadar. Yada al telefonu birşey soracağım de sen konuş sorunu sor kapat teli.

Şu kadını kendine rakip olarak görmeyi bırak.. Mis gibi hava gez dolaş ye kocanın parasını çatır çatır..bir daha bu yaşlara gelmeyeceksin.. Kendini üzüp yorma canım ..

güzelll :KK51:
Çok haklısında işte bazen insanın elinde olmuyor ama gerçekten görmemezlikten gelsem bin kat daha mutlu oluruz farkındayım . çok saol öpücük öpücükkk

bizi boğmadın ama benim sana naçizane bir tavsiyem var..psikiyatr değil bak psikolog yardımı al inan takıntından kurtulursun..senin çatlamadığını gören kaynanan da oğlunu aramaktan vazgeçer :KK66:

evet çnkü artık benim iç dünyamda savaşa yol açtı bu ikisi :KK45:
pskolog olabilir
dün evlilik terapistini söyledim eşcazıma ! diyo ben normalim kendin git :KK70:
dedim sen normalsin ben deli miyim evliliğimiz problemli .
ozaman bırak saplantılarını kafanda bişiler kurup duruyosun bi bırak rahatlat bizi ya dedi.
belkide haklı ben kendi içimdeki bu sesleri yenmem lazım demek ki

aynısını dün dedim yanaştı bana (afedersiniz )
dedim istemiyorum sadece onlarla gün içinde konuşup tüm konuşcaklarını bitirip geriye bana sadece bu mu kalıyor dedim ! ben sadece bunun için miyim dedim.
ozman dilsiz sağır birini alıp koysaydın annenin evine muhabbetin bitince giderdin yanına dedim .
ay tövbeeeeeeee ya .

Eee ne dedi sen boyle yapinca ?

evet çnkü artık benim iç dünyamda savaşa yol açtı bu ikisi :KK45:
pskolog olabilir
dün evlilik terapistini söyledim eşcazıma ! diyo ben normalim kendin git :KK70:
dedim sen normalsin ben deli miyim evliliğimiz problemli .
ozaman bırak saplantılarını kafanda bişiler kurup duruyosun bi bırak rahatlat bizi ya dedi.
belkide haklı ben kendi içimdeki bu sesleri yenmem lazım demek ki

bence kaynananla kocan gitsin ne diye gidiyorsun ki

onlar normalmiş ne varmış ki :rolleyes:
ahey sonunda beni delirtti iki manyak .
evlenmeseydinnnnnnnnnnnnn ozaman ananla yaşaaaaa lö lö lö diye delircem sonunda

haha ben bi kere demiştim eşime kadın biz nişanlı iken bayağı bi karıştı bize bende git ananla evlen o zaman dedim. O gün bugün tık yok.

Eee ne dedi sen boyle yapinca ?

abartıyormuşum napıyormuş ki annemle konuşmamdan sanane diyo sana napıyor kadın diyo :KK62:
ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy .......
oda tavır yaptı sonunda ben hayır dedikçe :KK48: gitsin ana... ay tövbeeeee :KK57:

Evine gelen giden, yediğine, gezdiğine, harcadığına karışan yok. Konuşsun annesiyle ne olacak? Kendine oyalanacak bir şeyler bul. Hayat kocadan ibaret değil.

Allah sabır versin zor bir durum. Canım taktik değiştirsen. Mesela sen sürekli desen, anneni aradın mı? Bugün nasılmış, bak ihmal etme gibi. Ha diyomuş ya sen böyle yapınca ben böyle oldum diye, Zaten bu kadar sabretmişin bide böyle denesen. Bak başka sorunum da yok diyosun.

haha ben bi kere demiştim eşime kadın biz nişanlı iken bayağı bi karıştı bize bende git ananla evlen o zaman dedim. O gün bugün tık yok.

ozamanda biz terbiyesiz oluyoruz işte bende bikere yeni evliyiz her gece kız kardeşi arıyor evli olan kcoasıyla problemli abisiyle dertleşiyor bak bak bak . ulan gündüz ara ben yeni evliyim !
ordan başladı benim takıntılarım zaten bir ses etmedim iki ses etmedim cozuttular her gece her gece 40 dk konuşmak nedir ya en sonunda dedim kardeşine kocalık yap ozaman kocasıda var yok belli değil zaten dedim . salak bu laafımı bile gitti anasına yetiştirdi :mad::mad: sonra ben terbiyesiz oldum kardeşi için git kocalık yap demişim mişşş ! .derimmmm
sonunda kavga ettim bu yüzden şimdi kardeşleri pek arayamıyor hatta dünde diyor kardeşlerim senin yüzünden arayamıyor diye . bi git yaaa ...

X