- 1 Şubat 2013
- 1.812
- 1.267
kız pitipiti bende benim herife her gün ananı babanı arasana diyom ondan mı aramıyor ki bak sen cidden bir dene uzun bir süre sabret..
Ya gerçekten onları silsin aramasın tanımasın diye bi talebim yok kötü gelin olmak istemiyorum anasından kopsun silsin tanımasın istemem isteyemem bende anne olcam rabbim nasip ederse neden sileyim oğlumu evlendi diye . tamam onların yerine koyuyorum kendimi ama sürekli gel oğlum gel oğlum gel oğlum denmez ki çalışan oğlumu gün içinde sevgilisiymişim gibi zırp pırt arayım eltim şöyle yaptı kaynanam böyle yaptı diye dedikodumu yapcam .. kızlarıda var kaynanamın 2 tane evli onlarla yapsın dedikodusunu . yanlış mı düşünüyorum büyük mü konuşuyorum bilmiyorum ama oğlumun yuvası çatırdıyorsa benim çenem yüzünden derim bu çocuk benim zaten çocuğum az konuşsam nolcak azcık evliliğine alışsın karısını benimsesin zaten beni unutcak mı yani ? ne bilimmm .. kv bunları duymuyor mu eminim ki duyuyor bunca olayı onun yüzünden yaşadığımızı e ne olur bir damlacık elini eteğini çekse hayır madem kopamıyordu oğluundan en büyük dert ortağıydı evlendeirmeseymiş daha genç yaşındayken oğlum evlenme dese zaten evlenmezmiş çocuk belli. yana yana gelin niye aradılar . oğlum evlensin ama hala benle içli dışlı olsun öyle olmuyor işte.
denemem lazım sabretmeyi farkındayım Allahım yardımcım olsun bakalım .