- 14 Nisan 2009
- 1.337
- 4
- 40
genelde evde yapılan testler 10 gün gecikmede sonuç veriyo diye biliyorum dene bakalım tekrar Allahın mucizeleri bitmez kalbini ferah tut ve kesin hamile değilimdir deme canım ben inanıyorum ilk mutlu haberi sen vereceksin bize :Saruboceq::teselli:
bence de ona bebişi süpriz yapıo
canım benim inşallah yaaa gelmesin kırmızılar gelsin bebişler zemuszemus birkaç hamile çıkaralım bu ay umut olsun hepimize kaydirigubbakcemile2chablisscim bazen 28günde olur ama geçen ay 5gün geciktiya senin de gecikmşti o yüzden 12sinde hasta olduum için 12si yazdım çok meraklıyım hasta olacam diyemi ağrıyı karnı yoksa bebiş mi yerlşiyor allahım sen yardımet nolur
canım ya inşallah bir sürpriz olur umutlan tabi ama takma da fazla ondan da gecikir biliyosun. umudun dursun cebinde gene opuyorumnanaktanCanım hayırlısı diyorum.Bugünde kasıklarda ağrı var midebulantısı falan adet olacakmışım gibi.Beklemeyi düşünüyorum biraz daha belki adet olurum.Canım inşallah mucize olur ama umutlanmak istemiyorum.aslında umutlandım bile.
bernacım verdiğin linki inceledim
oradaki hesaplara göre beklenen adetten 4 gün önce test yapılması isteniyor
ayrıca da gebelik varsa bebiş 25 martta olacakmış kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar
isim ve chabliscim biz geçen ay aynı günlerde hastalanmıştık. benim 11 hazirandı. bu ay da aslında bugün olmayı bekliyordum. benimki erken su koyverdi 2 gün önce. chabliss 9 gün var diyosun ya çok değil mi?senin adetlerin kaç gün sürüyor?32 demiştin sanki daha önce ama sanki daha fazla. bence senin ovulasyon testi kullanman lazım. hangi gün yumurtladığın hiç belli olmaz.
dilara, endişe etme. inşallah bebeğin sağlıklı bir şekilde gelişir.
kahorima,10 gün geçer de insan test yapmaz mı ya. ne meraksızsın. ben valla adetime bir hafta kala test yapmaya başlamıştım. negatifti o ayrı.
evet tatlım o site.. :lepi:tatlım kız mı erkek mi muhabbetinde verdiğim link galiba bu. ben adetim düzenli giderken burdan takip ediyordum. eğlenceli oluyor kız erkek doğum tarihi fln kaydirigubbakcemile2
merhaba kızlar
isim ve chabliscim biz geçen ay aynı günlerde hastalanmıştık. benim 11 hazirandı. bu ay da aslında bugün olmayı bekliyordum. benimki erken su koyverdi 2 gün önce. chabliss 9 gün var diyosun ya çok değil mi?senin adetlerin kaç gün sürüyor?32 demiştin sanki daha önce ama sanki daha fazla. bence senin ovulasyon testi kullanman lazım. hangi gün yumurtladığın hiç belli olmaz.
kahorima,10 gün geçer de insan test yapmaz mı ya. ne meraksızsın. ben valla adetime bir hafta kala test yapmaya başlamıştım. negatifti o ayrı.
bernacım verdiğin linki inceledim
oradaki hesaplara göre beklenen adetten 4 gün önce test yapılması isteniyor
ayrıca da gebelik varsa bebiş 25 martta olacakmış kaydirigubbakcemile3
bende salı test yaptım cnm negatiftiama ben hasta olmak istemiyoruuuum
chablisscime de bal çörekotu ve tarçını tavsiye ediyorum çünkü sanırım erken yumurtlama olayı oldu diğer aylara göre bi de sanırım farkettim ya da kendimi çok inceliyorum dinliyorum bilemem
merhaba kızlar
Canım meraksız olmaz mıyım.Şu 11 gün içinde 3test yaptım hemde ümidim olmamısna rağmen.3.testi biraz önce yaptım tabiki negatif malesef.Adetimde düzeni denende bişey klmadı.Ya nolacak benim bu halim.Her an adet olacakmışım gibiyim ama olamıyorum yaaa mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
tabii inşaallah...o siteye göre bu ay hamile olabilseydim bebeğin muhtemel doğum tarihi 18 mart olacaktı. eşimle tanışma yıldönümümüz. ama ne yapalım kısmet değilmiş. inşallah önümüzdeki ay olur. artık Allah ne zaman kısmet ettiyse.
aa bende bilmiyordum eğer öyleyse tam senlik chablisim :lepi:evet canım bende tam onu yazmıştım desdemonaya gelecek aya kalırsam var bir iki planım.en azından düzene sokmak için.
bu arada bir şey sorcam yazdığın dikkatimi çekti bu bal tarçın çörekotu sadece yumurtayı geliştirip çatlamasını sağlamıyor mu? süre olarak da erkene mi çekiyor yani onu bilmiyordum kafamçokkarıştı eğer öyleyse süper valla adaçayına gerek kalmaz ohh biri gitti kaydirigubbakcemile2
a.s evet canım sizin için hayırlısı böyleymiş demekki üzülcek bir şey yok kaydirigubbakcemile5o siteye göre bu ay hamile olabilseydim bebeğin muhtemel doğum tarihi 18 mart olacaktı. eşimle tanışma yıldönümümüz. ama ne yapalım kısmet değilmiş. inşallah önümüzdeki ay olur. artık Allah ne zaman kısmet ettiyse.
Canım meraksız olmaz mıyım.Şu 11 gün içinde 3test yaptım hemde ümidim olmamısna rağmen.3.testi biraz önce yaptım tabiki negatif malesef.Adetimde düzeni denende bişey klmadı.Ya nolacak benim bu halim.Her an adet olacakmışım gibiyim ama olamıyorum yaaa mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
pardon canım. ben test yaptığını bilmiyordum. ama bazılarının idrarında kaç gün geçse de belli olmazmış. kan testi falan yaptır ya da doktora git.ihmale gelmez böyleşeylr.inşallah bi sorun yoktur.
tabii inşaallah...
heh şöyle.. moralin gelsin biraz :))
aa bende bilmiyordum eğer öyleyse tam senlik chablisim :lepi:
evet canım bende tam onu yazmıştım desdemonaya gelecek aya kalırsam var bir iki planım.en azından düzene sokmak için.
bu arada bir şey sorcam yazdığın dikkatimi çekti bu bal tarçın çörekotu sadece yumurtayı geliştirip çatlamasını sağlamıyor mu? süre olarak da erkene mi çekiyor yani onu bilmiyordum kafamçokkarıştı eğer öyleyse süper valla adaçayına gerek kalmaz ohh biri gitti kaydirigubbakcemile2
a.s evet canım sizin için hayırlısı böyleymiş demekki üzülcek bir şey yok kaydirigubbakcemile5
canım al benden de o kadar 2 aydır düzen diye bir şey yok. için rahat etcekse bir de kan testi yaptır sonra da doktora git sonuca göre. hamile değilsen de bir söktürücü falan verir. beklemenin manası yok bence.
gel sen de gelecek ay ovulasyon testine başlıcaklar grubuna katıl.benimde düzenim bozulduğu için ihtiyaç duydum sen de bir düşün
Canım ovulasyon testini almayı bende düşünüyorum canım.Ancak o şekilde hamile kalırım diyorum.Ama şu testi bi türlü anlamadım ovulasyon testinde çift çizgi gördükten sonramı ilişkiye girmek gerekiyo acaba
ovulasyonda çizginin rengi öenmli.iki tane koyu çizgi olması gerekiyor. bir gün önce açık çizgi çıkıyor. o zaman yaklaştı demek. iki tane koyu çizgi görürsen 24-48 saat arasında yumurtan çatlayacak demek. 2 gün üste üste ilişkiye girin yazıyor kullanma kılavuzunda. dediği yaptım ama malesef kısmet değilmişmafoldumben ayaklarımı da bir saat kadar dikmiştim.