Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

allah hiçbirimize yaşatmasın böyle kötü tecrübeler. bencede rivercım insan beyninde yaratıyor herşeyi. erken hamilelik belirtilerinin ne olduğunu bilmesek de bu kadar belirti yaşarmıydık acaba CADIARZU
Kızlar kırmızı kartı görmüş bulunmaktayım.ohhhhh rahatladım biraz.Ama hala sökmedi benimki.Yaa iyice düzen falan kalmadı artık adetten sonra başlasın çalışmalar:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.günaydın kimse yokmuuuuuuuuuuu.Benim adet fena sökülüyo tamda tatile çıkarken

nihayet tatlım bu ay olmıcağı belliydi zaten en azından daha fazla gecikmedi. denize falan gidiyorsanız tatile tampon kullan istersen ben öyle yapıyorum çok rahat oluyor yok gibi

kahorimacim neyse en azından sıkıntısı gidecek bak ben sana da bal çörekotu tarçn tavsiye ediyorum bugün başla zaten 12gün sürüyo sağlıklı yumurta oluşumuna çok faydası varmış

evet isimcim benim öyle görünüyor ticker'da ama 2 gün sonra beklemiyorum ben. benim yumurtlama geç oldu bu ay hissettim. 18 ine falan sarkabilir günüm. bakalım hayırlsıı neyse o olsun. gelecek ay ben de başlıorum bal tarçın çörekotuna :lepi:

sabah kendiimi tuttum test yapmamak için hazır ama yapmadım tek çizgi görünce üzülürüm çünkü kırmızılaın gelmeyeceği varsa da gelirler diye yapmadım bilmiyorum ne kadar daha tutabilirim kendimi pazardan beri de karnım ağrıyo inşallah bebişlerimiz vardır cnm

sağol canım ama denize girmeyeceğim.Ben mikroplara karşı fazla çekiciyimsırnaşık şey.Arkadaşımın düğününü yapıp egeye geçeceğiz ben o sıktan ölürüm ordasırnaşık şey

kahorimacim neyse en azından sıkıntısı gidecek bak ben sana da bal çörekotu tarçn tavsiye ediyorum bugün başla zaten 12gün sürüyo sağlıklı yumurta oluşumuna çok faydası varmış

Canım ne zamn başlanacak.Adetin ilk günü mü.

kızlar hem ben balon gibi şiştim.Şişliğin inmesi için maydonoz suyu içmeyi düşünüyorum.

evet kahorimacim ilk gün başlıosun 12gün devam ediyosun sabah akşam bi tatlı kşığı yiyosun hadi hayırlısı

evet canım günün geçsin en azından o tek çizgiyi görmek çok sinir bozucu :umursamaz:
evet kahorimacim ilk gün başlıosun 12gün devam ediyosun sabah akşam bi tatlı kşığı yiyosun hadi hayırlısı
ay evet hastalanırsam ki işallah olmam ben de başlıorum

Hadi hayırlsı şimdi benim adet 8-9 gün sürer kesin.Çalışmalar geçikecek:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

evet canım günün geçsin en azından o tek çizgiyi görmek çok sinir bozucu :umursamaz:
ay evet hastalanırsam ki işallah olmam ben de başlıorum
evet canım bnm inşallah gerek kalmadan gelir bebişler
Hadi hayırlsı şimdi benim adet 8-9 gün sürer kesin.Çalışmalar geçikecek:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
tatiliniz ne kadar sürecek tatilde bebiş olma olasılığı fazlaymş da ondan dedimdi

evet bencede isimcim haklı inşallah denk gelir yumurtlama.
benimde bir sonraki tatile denk gelebilir ama bizim tatil eşimin memleketine olcak düğün olduğu için
orda fırsat bulurmuyuz çalışmaya bilemiyorum :sinifsinif:

kayınvalidenlerde kalıcaksan zor iş bizde de öyle olmuyo onların yanlarında gecesi sorun değilde duş işi zor

günaydın kızlar. şimdi doktordan geliyoruz. sonuçlar 12 de çıkacak. 3 gün perhiz istediler. buradan okuduğum kadarıyla 2 günlük perhizle gittik. artık ne çıkarsa bahtımıza. yalnız doktor eşime ilk 3 ayda şans %15 demiş. ben de eşime %20 diyodum buradan okuduğum kadarıyla. doktor hepten azalttı diyor. galiba bizim geçen ay sık aralıklarla çalışmaktan olmadı. hele yumrutlama günümde 24 saatte 3 kez çalışmıştık. sanırım ondan. aslında fazla biliyorum ama öyle denk geldi. günlerden pazardı ve öğleden sonraydı. tam çalıştık derken ani misafir bastırdı. yatamadım diye akşam bir daha tekrarladık. ve ertesi gün öğleden sonra bir daha. bu sefer inşallah öyle yapmayacağız. yalnız kayınvalidemler buradan taile gittiler aydına. ve tam benim yumurtlama günümde dönecekler ve yine burada birkaç gün kalıp öyle gidecekler istanbula. herkes kaynanamın evinde nasıl yaparım diye düşünürken ben de kendi evimde kaynanam, kaynatam artı görümcemin yanında nasıl olur diye düşünmeye başladım. bir de yaz diye kapıları açık yatıyorlar. bizimki kapalı tabi ama onalr açık yatıyor.ksımet bakalım herşey ne olacak.

evet canım bnm inşallah gerek kalmadan gelir bebişler

tatiliniz ne kadar sürecek tatilde bebiş olma olasılığı fazlaymş da ondan dedimdi

15 gün falan.2-3 gün antalya sonra annemin yanına gidecem çanakkaleme

canım mecburuz dimi.İnşallah senin o günlere kalmazda bize güzel haberler verirsin

kayınvalidenlerde kalıcaksan zor iş bizde de öyle olmuyo onların yanlarında gecesi sorun değilde duş işi zor

E canım hava çok sıcak, çok sıcakladım.Yada sabah kimse uyanmadan duşa girmek mantıklı.

ay canım benim.Artık sessiz sessiz olacak belkim bu dikkatten olur:jeyyar:

aman yaa yaz nasılsa eşimin de huyudur sabahları kalkınca mutlaka duş alır. zaten eşimin babannesinde kalcaz.artık bulcaz bir yolunu
ooo canım sizde abartmışsınız hakkaten kaydirigubbakcemile3 biraz akışına bıraksaydınız 2-3 günde bir bile yeterliyken günde 3 sprem için iyi olmamıştır kafamçokkarıştı
diğer durumunda çaresini bulcaksınız bir şekilde. sessiz sakinkaydirigubbakcemile3 duşu zaten düşünme kendi evinde duşa girerkne onlara sorcak halin yok :umursamaz:

inşallah canım benimm bencede erkenden kalkıp duş işi hallolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…