- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 38
bu ay farklı bir şey olarak bir de preseed mi denesem ki. o topicte de epey hareket var.o da pahalı birşey ya. alması da zormuş anladığım kadarıyla.
canım benim ben de dimple'cığıma katılıyorum daha bir ay oldu senin dimi sonuçta ilk ay tutmaması çok normal. hemen başlama bence yardımcı unsurlara.bal çörekotu tarçın fn neyse de onlar bitkisel sonuçta preseed mantara fln yol açabiliyor bildiğim kadarıyla hassas bünyelerde:sinifsinif:
bunlara yoğunlaşırsan bu kadar stres olursun gene kaydirigubbakcemile
canım benim ben de dimple'cığıma katılıyorum daha bir ay oldu senin dimi sonuçta ilk ay tutmaması çok normal. hemen başlama bence yardımcı unsurlara.bal çörekotu tarçın fn neyse de onlar bitkisel sonuçta preseed mantara fln yol açabiliyor bildiğim kadarıyla hassas bünyelerde:sinifsinif:
bunlara yoğunlaşırsan bu kadar stres olursun gene kaydirigubbakcemile
kızlar farkındamısınız bu kadar dert ettikçe hamile kalmanın heyecanının bile farkına varamıyoruz lütfen abartmayalım yaaa :mymeka:
dün gece gerisi geldi malesef kırmızı kartı yemiş bulunuyorum. ilk denememdi ama yine de çok üzgünüm. nedense içimde hem hamileymişim gibi bir his vardı. yumurtlama günümü doğru tespit ettim, değerlendirdim. 4-5 gün sonra kasıkta şiddetli batma hissettim.kendim kontrole gittim, herşey normal dediler.ne yapalım herşeyde vardır bir hayır. bu ay da eşim gidecek kontrole bakalım. ona göre ilerleyeceğiz. ikimiz de çok üzgünüz.
Merhaba
uzun süredir takip ediyordum, en sonunda yazma paylaşma cesareti geldi.
arkadaşlığınız çok güzel benim isteğimde sayenizde arttı a.s
sabırsızlıkla yaz sonunu bekliyorum çünkü sigortamın süresi ancak o zaman dolacak.
yerimseniben
kızlar farkındamısınız bu kadar dert ettikçe hamile kalmanın heyecanının bile farkına varamıyoruz lütfen abartmayalım yaaa :mymeka:
canım hayırlısı sıkma güzel canını.:1hug:
canım hoşgeldin aramızaa.s.
:lepi::lepi::lepi:
kıslarrr ya bende kafayı yecem hala adet olmadım bugün 10.gün dün dayanamayıp test yaptım tabiki negatif.Adet olmam içinde tüm belirtiler var.Ayyyy ne oldu bana böle.Adet düzeni böleken hiç bebeğim olmaz yaaaaaa delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
[/B]
canım senin tamamen psikolojik oldu bence bu ay böle. eşinle kavuşma heyecanı bebek tutarmı acaba heyecanı derken geciktin. bence biraz daha bekleyip doktora git kanda baktır yoksa bebek doktor adet sökücü gibi bir şey versin. daha da gecikirse çalışmalar da gecikcek a.s
Bencede öle ama insan küçük bi ihtimal diyo iişte.Zaten adet olacağım zaman yüzümde çıkan sivilcemde çıktı kesin olurum.Doktorada gitmek istemiyorum.Bir sürü işkence olacak burda.Sevk almak bi dert ÖfffffffffffffffffBekliyom işte.Cuma da tatile çıkacaz üffffffff yaaa.
Bugün vapurda bi bebiş vardı o kadar tatlı idi ki anlatamam.Allahım benimde olsun böyle dedim içimden.İnşallah allah hepimize tez zamanda kucağımıza almayı nasip eder.
hoşgeldin canım hayırlısı olsun inşallahEwliliğimizin 2. yılını bugün doldurduk.Artık bebek isterim demeye başladı bizimkisi:)
yazdıklarınızı okudum da aynı duyguları ben de paylaşıyorum,ama sizin de dediğiniz gibi aslında bu heyecanın tatlı tarafını görmeliyiz,böylece bir saplantı haline de getirmemiş oluruz,herkesin hemenecik çocuğu olcak diye bir kural yok ne yazık ki, insan bunu işin içine girince anlıyor:)
kaydirigubbakcemile3 e haklı.. hayırlısı olsun kaydirigubbakcemile5Ewliliğimizin 2. yılını bugün doldurduk.Artık bebek isterim demeye başladı bizimkisi:)
kesinlikle :lepi:yazdıklarınızı okudum da aynı duyguları ben de paylaşıyorum,ama sizin de dediğiniz gibi aslında bu heyecanın tatlı tarafını görmeliyiz,böylece bir saplantı haline de getirmemiş oluruz,herkesin hemenecik çocuğu olcak diye bir kural yok ne yazık ki, insan bunu işin içine girince anlıyor:)
ben bu moddayım inşaallah zemuszemusevet canım çok doğru söylemişsin. tatlı heyecanı kaçırıyoruz bencede sıkıntı yapmaktan .
hadi kızlar yaaa çok güzel bir yola girdik niye problem olsun kii. moralleri bozmak yok kaydirigubbakcemile5:enbuyukkk:
selam kizlar...
bugün isten erken ciktim. kizlar, kanamam oldu bugün... mafoldumben ilac vermisti doktor kanama olunca alim diye. yarin da devam ederse gel demisti bana bugün telefon daa. inanki tuvalete gitmekten korkuyorum yine kangörecem diye...
kizlar dualariniza ihtiyacim var. ne olur dualarinizi eksik etmeyin :Saruboceq:
sağol tatlım benimm opuyorumnanaktangeçmiş olsun rivercim
sağol canımmopuyorumnanaktangeçmiş olsun canım yarın görüşürüz :gitme:
ilaçla aram hiç iyi değil iğne yaptırıyorum o yüzden daha iyi geliyor bana mirmirmirmirtestte yapmayacağım pek zannetmiyorum birşey olduğunu :sinifsinif:ama dediğin gibi annemde hep diyor bana korunmayı bıraktıktan sonra kendini koru dikkat et kendine artık nolur nolmaz yerimsenibenben de bir ara kapttım bilgisayarı karnımın üzerine yattım. öyle azlıyor biraz. çok şükür evdeyim. yine de ilaç da içemiyorum ne olur ne olmaz diye. normal de ilaçsız duramam. üstüne görme diye bir topikte okudum. nasıl olsa adet oldum hamile değilim diye titreşimli kemerlerden kullanmış zayıflamak için. ve bebeği düşmüş. bu saatten sonra ümidim yok ama tedbiri elden bırakmamak lazım diye düşünüyorum. adet olsanız bile test yapın diyorlar. ben dün yapmıştım zaten de negatifti.
evet ya hele ben günaşırıya hiç gelemiyorum tamamen ruh haliii :bbo:aslında dediğin doğru test alırsam daha çok umut bağlıcam desdemonanın dediği gibi
ama birde şu varki bu ay gerçekten çok zorlandım tespit etmek konusunda ve insan da her zaman gün aşırı ilişki yaşayamıyor. bazen 3 gün hiç olmuyor bazen her gün ruh hali yaniii :kedi:
kesinliklee :1hug:bence böyle şeylerle kafa yormayalım derim :1no2:
daha yolun çokkk başındayız ..
evet bencede canımmmkızlar farkındamısınız bu kadar dert ettikçe hamile kalmanın heyecanının bile farkına varamıyoruz lütfen abartmayalım yaaa :mymeka:
kıslarrr ya bende kafayı yecem hala adet olmadım bugün 10.gün dün dayanamayıp test yaptım tabiki negatif.Adet olmam içinde tüm belirtiler var.Ayyyy ne oldu bana böle.Adet düzeni böleken hiç bebeğim olmaz yaaaaaa delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
amin inşallah canım:Saruboceq:Bencede öle ama insan küçük bi ihtimal diyo iişte.Zaten adet olacağım zaman yüzümde çıkan sivilcemde çıktı kesin olurum.Doktorada gitmek istemiyorum.Bir sürü işkence olacak burda.Sevk almak bi dert ÖfffffffffffffffffBekliyom işte.Cuma da tatile çıkacaz üffffffff yaaa.
ama 10 gün az bir süre değil eğer birşey yoksa gerçekten adetin düzensiz baya bir nolursa olsun doktora git derim yerimseniben
Bugün vapurda bi bebiş vardı o kadar tatlı idi ki anlatamam.Allahım benimde olsun böyle dedim içimden.İnşallah allah hepimize tez zamanda kucağımıza almayı nasip eder.
Allah devamını getirsin hoşgeldin canm haklı eşin a.s.Ewliliğimizin 2. yılını bugün doldurduk.Artık bebek isterim demeye başladı bizimkisi:)
selam kizlar...
bugün isten erken ciktim. kizlar, kanamam oldu bugün... mafoldumben ilac vermisti doktor kanama olunca alim diye. yarin da devam ederse gel demisti bana bugün telefon daa. inanki tuvalete gitmekten korkuyorum yine kangörecem diye...
kizlar dualariniza ihtiyacim var. ne olur dualarinizi eksik etmeyin :Saruboceq: