- 19 Kasım 2008
- 3.454
- 16
inşallah canım gerek kalmasa böle şeylere keşke :Saruboceq:canım kesin olarak öyle demiyorum ama sanki öyle hissettim ben zaten adaçayı içme düşük sebebi olurmuş ya da sadece hastayken iç
inşallah gerek kalmaz tabi bu ay bi bakıosun ikimiz de aynı gün çift çizgi görürmüşüz sen benden bi gün önce adet olmuştun
yaa karnım ağrıooo bi topicte gördüm kıs hasta olcanı sanmış ama hamile olduunu öğrenmiş inşallah bende de bebiş vardır
umarım tüm isteyen arkadaşlarımızı allah çok bekletmez hepimiz de birden bir an önce bebişlerimizi sağlık ve hayırla kucaklarımıza alırız
desdemona da açıklamış cnm zaten kullanma klavuzunda da yazıyordur. ayrıca ovulasyon testleriyle ilgili çok geniş bir forum var ordanda bilgi alabiliriz sanırımCanım ovulasyon testini almayı bende düşünüyorum canım.Ancak o şekilde hamile kalırım diyorum.Ama şu testi bi türlü anlamadım ovulasyon testinde çift çizgi gördükten sonramı ilişkiye girmek gerekiyo acaba
Teşekkür ederim canım benim.Ama hayırlısı bizler için bebiş geleceği zamanı bilir.Hem bakıyorumda biz çoook stres yapıyoruz ya.
evet yaa yumurtlama öncesi ve çalışma zamanı herkes relax'tı gayet. bekleme aşamasına geçince bir panik hali oluştu kaydirigubbakcemile3