Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

hayırlı sabahlar kızlar kaydirigubbakcemile5 inşaallah bir aksilik olmaz dilaracım..
Rabbim korusun bebişini

bu arada eşin geldi mi, müjdeyi verdiniz mi?
Günaydın kızlarrrr a.s. ben geldimm
hoşgeldinn, günaydın :1hug:

canım benim dua edicez sana tabiiki ama bence bir aksilik olmaz içini ferah tut zaten doktor kontrolünde olcan hep. ilk aylar olurmuş böyle şeyler sen yeterki moralini bozma. stres yapma kii bebişin de rahat etsin karnında opuyorumnanaktan

günaydın canım bu dediğine ben de dikkat eder oldum. önce kendimi havaya sokmıyım diye sallamıyım dedim ama sonra da dedimki olur ya bebiş varsa ona zarar gelmesin ağır kaldırmıyorum fazla yükseğe uzanmıyorum yediklerime özellikle içtiklerime dikkat ediyorum vs....
hayırlı sabahlar kızlar kaydirigubbakcemile5
inşaallah bir aksilik olmaz dilaracım..
Rabbim korusun bebişini

bu arada eşin geldi mi, müjdeyi verdiniz mi?

hoşgeldinn, günaydın :1hug:

kuşummm günaydınnn haftayı bitiriyoruz nihayet

adet günü yaklaşan varmı acabaa. benim ticker'a aldanmayın yumurtlamam o tarihte olmadı. o sadece normal düzenimi gösteriyor daha 9 günüm fln var benim

ıiiii sabahlar hanımlar.Herkes eşimi haklı bulmuş.ıkimizde çalıştığımız için şunuda yapalım bunuda alalım die wakit geçifisimizde çalışan arkadaşlarla aynı zamanlarda ewlendik.Çoğununda bebişi oldu hepside kazara oldu:) Bi seferden bişey olmaz diyip kabullenmemişlerdi ama şimdi bebeklerini büyüttüler bilem:) herkesin bitmeyen planları wardı şimdi iiiiki yapmışım die sewiniolar:)Kızlarda sıra sende diyip duruyolar kabulleniyorum artık zamanı gelmiş:)

Günaydın canım
onu alayım bunu alayım diye bakarsak dünyanın malı ye ye bitmiyo valla Allah en yakın zamanda nasip etsin sağlıklı bebekler sana inş.kaydirigubbakcemile5

günaydın güzellerim hayırlı sabahlar gününüz gününüzden ala olur inşallah rivercim iyimisin kuşum

chabilisss balım benim det tarihim 15 temmuz dimplehawkınkide bana yakın bakalım

dilara1 cım hiç sıkma canını bebişte problem yoksa sıkı sıkı tutunur sana allahın izniyle dualarım seninle cnm

bugün daha iyiyim canım benimmm opuyorumnanaktan
bu sabah yine maşallah enerjin buralara kadar geldi :dance::teytey:
Allah bozmasınnn

kuşummm günaydınnn haftayı bitiriyoruz nihayet

adet günü yaklaşan varmı acabaa. benim ticker'a aldanmayın yumurtlamam o tarihte olmadı. o sadece normal düzenimi gösteriyor daha 9 günüm fln var benim
günaydınn cnm arkadaşımm opuyorumnanaktan
günü yaklaşam var olmaz mı :jeyyar:
çoğumuzun aynı tarihlerde
benim senin bernanın :lepi:
bence de :lepi:
günaydın güzellerim hayırlı sabahlar gününüz gününüzden ala olur inşallah rivercim iyimisin kuşum

chabilisss balım benim det tarihim 15 temmuz dimplehawkınkide bana yakın bakalım
hıhı a.s günaydın bernacım :1hug:

günaydın tatlım hoşgeldin ilk sırada sen varsın o zaman şimdilik diğer arkadaşlar yazarsa bakarız bakalım ilk kimi beklicez benimde 18 olabilir.kesin olmadığı için kendimi hiç saymıyorum bu ay :umursamaz:

hepinize günaydın arkadaşlar geçmişi tam okyamadım dilaracım inşallah herşey yolunda gider
chablisscim ben 12sini bekliyorum aslında bugün 28.gün stres başladı yine acayip karnım da ağrıyor

ben pazartesi sabah test yapıcam ayın 13ü oluyor eşim ne zaman test yapacaksın die sordu ona 19u dedim 19muuuu çok varmış dedi 15i doğumgünü eğer olursa büyük hediye olacak bakın kızlar bu linkte testin ne zaman sonuç vereceği falan yazıyor son adet tarihinizi girin print diin hatta ne gün yumurtarsın ne gün kız ne gün erkek hesaplıyor,
Ovulation Calendar - Free to Use

mutlu ve huzurlu bir gün geçirmeniz dileğiyle herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan

Günaydın kıslaarrrrrrr.ben hala adet olmadııımmmm.Bugün 11. gün.tüm belirtiler var ama malesef hiç bişey yok.Eşimde tutturdu hamişsin diye.ayy kafayı yecem.Haftaya jinekoloğa gideceim bakalım.inşallah bi aksilik yoktur

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Günaydın kızlarrrr a.s. ben geldimm

Hoşgeldin güzelim:

hayırlı sabahlar kızlar kaydirigubbakcemile5

Günaydın canıma.s.

hadi bakalım canım.İnşallah hayırlı haberlerini alırız

mutlu ve huzurlu bir gün geçirmeniz dileğiyle herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan

Sanada günaydın canım

Kahorihima içimden bi ses hamile olduğunu sölüyo umarım mutlu habri verirsin neden test yapmıyosun

hepinize günaydın arkadaşlar geçmişi tam okyamadım dilaracım inşallah herşey yolunda gider
chablisscim ben 12sini bekliyorum aslında bugün 28.gün stres başladı yine acayip karnım da ağrıyor
ilk senin demekkii isimcim liste yapmıyorum stres olmayalım diye. sadece ilk kimi beklicez onu öğrenelim dedim. senin 28 gün sürmüyormu da 12 sini bekliyorsun.yoksa garanti olsun diyemii
günaydın canımmm

günaydın canım hoşgeldin. ama sen niye olmadın hala yaa bi adaha test yapsanmı kii kocacığınla kavuşmanın üzerinden kaç gün geçti. varsa çıkar artık belki CADIARZU

çok teşekkürler.. günaydınnnn :teytey:
günaydın tatlım
inş. yoktur bir aksilik, strestendir diye düşünüyorum ama
hala olmaması garip doğrusu..
hayır olsun bakalım
git biran önce dr.a

Kahorihima içimden bi ses hamile olduğunu sölüyo umarım mutlu habri verirsin neden test yapmıyosun

canım testi salı günü yaptım negatifti.

günaydın canım hoşgeldin. ama sen niye olmadın hala yaa bi adaha test yapsanmı kii kocacığınla kavuşmanın üzerinden kaç gün geçti. varsa çıkar artık belki CADIARZU

Canım bugün tam 11.gün olacak.9. günü test yapmıştım negatifit.Bide geldiğimden beri hep kasıklarımda hafif hafif ağrılar vaar canım ya.Annemde şüphelenmeye başladı.Ama hamile olmama ihitimalimde çok yüksek.Haimle kalsam bile bi mucize olur bu.Allahtan hayırlısı.

genelde evde yapılan testler 10 gün gecikmede sonuç veriyo diye biliyorum dene bakalım tekrar Allahın mucizeleri bitmez kalbini ferah tut ve kesin hamile değilimdir deme canım ben inanıyorum ilk mutlu haberi sen vereceksin bize :Saruboceq::teselli:

chablisscim bazen 28günde olur ama geçen ay 5gün geciktiya senin de gecikmşti o yüzden 12sinde hasta olduum için 12si yazdım çok meraklıyım hasta olacam diyemi ağrıyı karnı yoksa bebiş mi yerlşiyor allahım sen yardımet nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…