- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 38
inşaallah bir aksilik olmaz dilaracım..selam kizlar...
bugün isten erken ciktim. kizlar, kanamam oldu bugün... mafoldumben ilac vermisti doktor kanama olunca alim diye. yarin da devam ederse gel demisti bana bugün telefon daa. inanki tuvalete gitmekten korkuyorum yine kangörecem diye...
kizlar dualariniza ihtiyacim var. ne olur dualarinizi eksik etmeyin :Saruboceq:
hoşgeldinn, günaydın :1hug:Günaydın kızlarrrr a.s. ben geldimm
canım benim dua edicez sana tabiiki ama bence bir aksilik olmaz içini ferah tut zaten doktor kontrolünde olcan hep. ilk aylar olurmuş böyle şeyler sen yeterki moralini bozma. stres yapma kii bebişin de rahat etsin karnında opuyorumnanaktanselam kizlar...
bugün isten erken ciktim. kizlar, kanamam oldu bugün... mafoldumben ilac vermisti doktor kanama olunca alim diye. yarin da devam ederse gel demisti bana bugün telefon daa. inanki tuvalete gitmekten korkuyorum yine kangörecem diye...
kizlar dualariniza ihtiyacim var. ne olur dualarinizi eksik etmeyin :Saruboceq:
Günaydın kızlarrrr a.s. ben geldimm
ilaçla aram hiç iyi değil iğne yaptırıyorum o yüzden daha iyi geliyor bana mirmirmirmirtestte yapmayacağım pek zannetmiyorum birşey olduğunu :sinifsinif:ama dediğin gibi annemde hep diyor bana korunmayı bıraktıktan sonra kendini koru dikkat et kendine artık nolur nolmaz yerimseniben
hayırlı sabahlar kızlar kaydirigubbakcemile5
inşaallah bir aksilik olmaz dilaracım..
Rabbim korusun bebişini
bu arada eşin geldi mi, müjdeyi verdiniz mi?
hoşgeldinn, günaydın :1hug:
İiiii sabahlar hanımlar.Herkes eşimi haklı bulmuş.İkimizde çalıştığımız için şunuda yapalım bunuda alalım die wakit geçifisimizde çalışan arkadaşlarla aynı zamanlarda ewlendik.Çoğununda bebişi oldu hepside kazara oldu:) Bi seferden bişey olmaz diyip kabullenmemişlerdi ama şimdi bebeklerini büyüttüler bilem:) herkesin bitmeyen planları wardı şimdi iiiiki yapmışım die sewiniolar:)Kızlarda sıra sende diyip duruyolar kabulleniyorum artık zamanı gelmiş:)
günaydın güzellerim hayırlı sabahlar gününüz gününüzden ala olur inşallah rivercim iyimisin kuşum
chabilisss balım benim det tarihim 15 temmuz dimplehawkınkide bana yakın bakalım
dilara1 cım hiç sıkma canını bebişte problem yoksa sıkı sıkı tutunur sana allahın izniyle dualarım seninle cnm
günaydınn cnm arkadaşımm opuyorumnanaktankuşummm günaydınnn haftayı bitiriyoruz nihayet
adet günü yaklaşan varmı acabaa. benim ticker'a aldanmayın yumurtlamam o tarihte olmadı. o sadece normal düzenimi gösteriyor daha 9 günüm fln var benim
bence de :lepi:İiiii sabahlar hanımlar.Herkes eşimi haklı bulmuş.İkimizde çalıştığımız için şunuda yapalım bunuda alalım die wakit geçifisimizde çalışan arkadaşlarla aynı zamanlarda ewlendik.Çoğununda bebişi oldu hepside kazara oldu:) Bi seferden bişey olmaz diyip kabullenmemişlerdi ama şimdi bebeklerini büyüttüler bilem:) herkesin bitmeyen planları wardı şimdi iiiiki yapmışım die sewiniolar:)Kızlarda sıra sende diyip duruyolar kabulleniyorum artık zamanı gelmiş:)
hıhı a.s günaydın bernacım :1hug:günaydın güzellerim hayırlı sabahlar gününüz gününüzden ala olur inşallah rivercim iyimisin kuşum
chabilisss balım benim det tarihim 15 temmuz dimplehawkınkide bana yakın bakalım
günaydın güzellerim hayırlı sabahlar gününüz gününüzden ala olur inşallah rivercim iyimisin kuşum
dilara1 cım hiç sıkma canını bebişte problem yoksa sıkı sıkı tutunur sana allahın izniyle dualarım seninle cnm
İiiii sabahlar hanımlar.Herkes eşimi haklı bulmuş.İkimizde çalıştığımız için şunuda yapalım bunuda alalım die wakit geçifisimizde çalışan arkadaşlarla aynı zamanlarda ewlendik.Çoğununda bebişi oldu hepside kazara oldu:) Bi seferden bişey olmaz diyip kabullenmemişlerdi ama şimdi bebeklerini büyüttüler bilem:) herkesin bitmeyen planları wardı şimdi iiiiki yapmışım die sewiniolar:)Kızlarda sıra sende diyip duruyolar kabulleniyorum artık zamanı gelmiş:)
Günaydın kızlarrrr a.s. ben geldimm
Hoşgeldin güzelim:
hayırlı sabahlar kızlar kaydirigubbakcemile5
ben pazartesi sabah test yapıcam ayın 13ü oluyor eşim ne zaman test yapacaksın die sordu ona 19u dedim 19muuuu çok varmış dedi 15i doğumgünü eğer olursa büyük hediye olacak bakın kızlar bu linkte testin ne zaman sonuç vereceği falan yazıyor son adet tarihinizi girin print diin hatta ne gün yumurtarsın ne gün kız ne gün erkek hesaplıyor,
Ovulation Calendar - Free to Use
mutlu ve huzurlu bir gün geçirmeniz dileğiyle herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
ilk senin demekkii isimcim liste yapmıyorum stres olmayalım diye. sadece ilk kimi beklicez onu öğrenelim dedim. senin 28 gün sürmüyormu da 12 sini bekliyorsun.yoksa garanti olsun diyemiihepinize günaydın arkadaşlar geçmişi tam okyamadım dilaracım inşallah herşey yolunda gider
chablisscim ben 12sini bekliyorum aslında bugün 28.gün stres başladı yine acayip karnım da ağrıyor
günaydın canımmmmutlu ve huzurlu bir gün geçirmeniz dileğiyle herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
Günaydın kıslaarrrrrrr.ben hala adet olmadııımmmm.Bugün 11. gün.tüm belirtiler var ama malesef hiç bişey yok.Eşimde tutturdu hamişsin diye.ayy kafayı yecem.Haftaya jinekoloğa gideceim bakalım.inşallah bi aksilik yoktur
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
Günaydın canıma.s.
çok teşekkürler.. günaydınnnn :teytey:mutlu ve huzurlu bir gün geçirmeniz dileğiyle herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
günaydın tatlımGünaydın kıslaarrrrrrr.ben hala adet olmadııımmmm.Bugün 11. gün.tüm belirtiler var ama malesef hiç bişey yok.Eşimde tutturdu hamişsin diye.ayy kafayı yecem.Haftaya jinekoloğa gideceim bakalım.inşallah bi aksilik yoktur
Kahorihima içimden bi ses hamile olduğunu sölüyo umarım mutlu habri verirsin neden test yapmıyosun
günaydın canım hoşgeldin. ama sen niye olmadın hala yaa bi adaha test yapsanmı kii kocacığınla kavuşmanın üzerinden kaç gün geçti. varsa çıkar artık belki CADIARZU
canım testi salı günü yaptım negatifti.
Canım bugün tam 11.gün olacak.9. günü test yapmıştım negatifit.Bide geldiğimden beri hep kasıklarımda hafif hafif ağrılar vaar canım ya.Annemde şüphelenmeye başladı.Ama hamile olmama ihitimalimde çok yüksek.Haimle kalsam bile bi mucize olur bu.Allahtan hayırlısı.
Kahorihima içimden bi ses hamile olduğunu sölüyo umarım mutlu habri verirsin neden test yapmıyosun