inşallah canım gerek kalmasa böle şeylere keşke :Saruboceq:canım kesin olarak öyle demiyorum ama sanki öyle hissettim ben zaten adaçayı içme düşük sebebi olurmuş ya da sadece hastayken iç
inşallah gerek kalmaz tabi bu ay bi bakıosun ikimiz de aynı gün çift çizgi görürmüşüz sen benden bi gün önce adet olmuştun
yaa karnım ağrıooo bi topicte gördüm kıs hasta olcanı sanmış ama hamile olduunu öğrenmiş inşallah bende de bebiş vardır
umarım tüm isteyen arkadaşlarımızı allah çok bekletmez hepimiz de birden bir an önce bebişlerimizi sağlık ve hayırla kucaklarımıza alırız
desdemona da açıklamış cnm zaten kullanma klavuzunda da yazıyordur. ayrıca ovulasyon testleriyle ilgili çok geniş bir forum var ordanda bilgi alabiliriz sanırımCanım ovulasyon testini almayı bende düşünüyorum canım.Ancak o şekilde hamile kalırım diyorum.Ama şu testi bi türlü anlamadım ovulasyon testinde çift çizgi gördükten sonramı ilişkiye girmek gerekiyo acaba
Teşekkür ederim canım benim.Ama hayırlısı bizler için bebiş geleceği zamanı bilir.Hem bakıyorumda biz çoook stres yapıyoruz ya.
hayırlısı ile inşaallahh isimcim:1rolleyes:canım kesin olarak öyle demiyorum ama sanki öyle hissettim ben zaten adaçayı içme düşük sebebi olurmuş ya da sadece hastayken iç
inşallah gerek kalmaz tabi bu ay bi bakıosun ikimiz de aynı gün çift çizgi görürmüşüz sen benden bi gün önce adet olmuştun
yaa karnım ağrıooo bi topicte gördüm kıs hasta olcanı sanmış ama hamile olduunu öğrenmiş inşallah bende de bebiş vardır
umarım tüm isteyen arkadaşlarımızı allah çok bekletmez hepimiz de birden bir an önce bebişlerimizi sağlık ve hayırla kucaklarımıza alırız
evet bence de öyle.. beklemek işin en zor kısmıymış meğersem :bbo:evet yaa yumurtlama öncesi ve çalışma zamanı herkes relax'tı gayet. bekleme aşamasına geçince bir panik hali oluştu kaydirigubbakcemile3
bernacım verdiğin linki inceledim
oradaki hesaplara göre beklenen adetten 4 gün önce test yapılması isteniyor
ayrıca da gebelik varsa bebiş 25 martta olacakmış kaydirigubbakcemile3
kızlar ben 30 haziranda hastalandım şimdi yumurtlama zamanı hesaplayıcılarda 10-15 temmuz arası diyo
ama hastalndığın günden itibaren saydığında 10. gün ayın 9 denk geliyo
ayyy iyice kafam karıştı şimdi ben ne zaman başlıyım çalışmalar diye kafamçokkarıştı
canım onu ben de farkettim daha önce doktorlar adetin ilk gününü birinci gün alın diyorlar ama o hesaplayıcılar o şekilde yapmıyor. ikinci günden başlıyor sayamaya galiba. sen eniyisi hem 9unda hem 10 unda çalış kaydirigubbakcemile3
ayy inşaallah :CüvCüv:gamzecim ben siteyi inceledim boş biyer değil benim bebişte 26 martta doğacak aynı gün doğururuz nasipse çatır çatır :CüvCüv:
kizlar hepinize merhaba... nasiniz? hepiiz tatli heycan yasiyorsunuz ne güzell... Rabbim hepnizin dilegini kabul eder insallah. bende birazdan doktora gidecem. bakalim ne diyecek. daha duruyormu acaba. yine düsük oldu demesinden cok korkuyorum...
kizlar hepinize merhaba... nasiniz? hepiiz tatli heycan yasiyorsunuz ne güzell... Rabbim hepnizin dilegini kabul eder insallah. bende birazdan doktora gidecem. bakalim ne diyecek. daha duruyormu acaba. yine düsük oldu demesinden cok korkuyorum...
kızla sol kasığım hala ağrıyor benim. adetlerimde kasık ağrısı hiç hatırlamıyorum.kist falan olabilir mi öyle bir şey acaba. hastalık hastası oldum ben gitti. adetten önce de arasıra saplama gibi aprı geliyordu.
İyiyiz canım sağol sende iyi oldiçini ferah tut inşallah birşey olmaz meleğine Allah yardımcın olsun :Saruboceq:kizlar hepinize merhaba... nasiniz? hepiiz tatli heycan yasiyorsunuz ne güzell... Rabbim hepnizin dilegini kabul eder insallah. bende birazdan doktora gidecem. bakalim ne diyecek. daha duruyormu acaba. yine düsük oldu demesinden cok korkuyorum...
teyzemin kızı düşükyapmıştı 1 aylıkken benim bildiğim kadarıyla ilk baştan biraz kanaması olmuş karnına ağrı gelmiş sanki çok afedersiniz isal olmuş gibi tuvalete gitmiş daha sonra kesesinin düştüğünü görmüş anlamış o anda zaten sonra doktora gittiklerinde doktorda söylemiş düştüğünü :sinifsinif: İnşallah hiçbirimiz yaşamayız böyle şeyler çok zor atlattılarbir de düşük tam olarak nasıl anlaşılıyor?adetle beraber mi dşüyor nasıl oluyor,?
kötü şeyler getirme canım aklına tamamen saplantı haline getirdiğimiz ve sürekli kendimizi dinlediğimiz için bütün dengemiz bozuluyokafamçokkarıştı benimde öyle oldu hep bu ay ama hastalanınca bütün herşey gitti hiçbirşey kalmadı kaydirigubbakcemile3kızla sol kasığım hala ağrıyor benim. adetlerimde kasık ağrısı hiç hatırlamıyorum.kist falan olabilir mi öyle bir şey acaba. hastalık hastası oldum ben gitti. adetten önce de arasıra saplama gibi aprı geliyordu.
kızla sol kasığım hala ağrıyor benim. adetlerimde kasık ağrısı hiç hatırlamıyorum.kist falan olabilir mi öyle bir şey acaba. hastalık hastası oldum ben gitti. adetten önce de arasıra saplama gibi aprı geliyordu.