Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

inşallah canım gerek kalmasa böle şeylere keşke :Saruboceq:
desdemona da açıklamış cnm zaten kullanma klavuzunda da yazıyordur. ayrıca ovulasyon testleriyle ilgili çok geniş bir forum var ordanda bilgi alabiliriz sanırım
Teşekkür ederim canım benim.Ama hayırlısı bizler için bebiş geleceği zamanı bilir.Hem bakıyorumda biz çoook stres yapıyoruz ya.

evet yaa yumurtlama öncesi ve çalışma zamanı herkes relax'tı gayet. bekleme aşamasına geçince bir panik hali oluştu kaydirigubbakcemile3

kızlar ben 30 haziranda hastalandım şimdi yumurtlama zamanı hesaplayıcılarda 10-15 temmuz arası diyo
ama hastalndığın günden itibaren saydığında 10. gün ayın 9 denk geliyo
ayyy iyice kafam karıştı şimdi ben ne zaman başlıyım çalışmalar diye
kafamçokkarıştı

hayırlısı ile inşaallahh isimcim:1rolleyes:
evet yaa yumurtlama öncesi ve çalışma zamanı herkes relax'tı gayet. bekleme aşamasına geçince bir panik hali oluştu kaydirigubbakcemile3
evet bence de öyle.. beklemek işin en zor kısmıymış meğersem :bbo:

bernacım verdiğin linki inceledim
oradaki hesaplara göre beklenen adetten 4 gün önce test yapılması isteniyor
ayrıca da gebelik varsa bebiş 25 martta olacakmış kaydirigubbakcemile3

gamzecim ben siteyi inceledim boş biyer değil benim bebişte 26 martta doğacak aynı gün doğururuz nasipse çatır çatır :CüvCüv:

canım onu ben de farkettim daha önce doktorlar adetin ilk gününü birinci gün alın diyorlar ama o hesaplayıcılar o şekilde yapmıyor. ikinci günden başlıyor sayamaya galiba. sen eniyisi hem 9unda hem 10 unda çalış kaydirigubbakcemile3

evet gerçekten kafam karıştı galiba senin dediğin gibi yapıcam :kedi:

kizlar hepinize merhaba... nasiniz? hepiiz tatli heycan yasiyorsunuz ne güzell... Rabbim hepnizin dilegini kabul eder insallah. bende birazdan doktora gidecem. bakalim ne diyecek. daha duruyormu acaba. yine düsük oldu demesinden cok korkuyorum...

cnm hakkınızda hayırlısı olsun umarım bebiş sıkı tutunmuştur anneciğine

daha önce düşük yaptın mı?inşallah değildir canım kalbini ferah tut.
bir de düşük tam olarak nasıl anlaşılıyor?adetle beraber mi dşüyor nasıl oluyor,?

cnm inşallah sımsıkı tutunur bebişin sana:Saruboceq:

canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah tutunmuştur bebeğin sıkıca sana :Saruboceq:

kızla sol kasığım hala ağrıyor benim. adetlerimde kasık ağrısı hiç hatırlamıyorum.kist falan olabilir mi öyle bir şey acaba. hastalık hastası oldum ben gitti. adetten önce de arasıra saplama gibi aprı geliyordu.

tam olarak bilemiyorum ama incirkürünün ağrı yaptığı hakkında bi topic bile var
hasta değilsindir yanii :1hug:

İyiyiz canım sağol sende iyi oldiçini ferah tut inşallah birşey olmaz meleğine Allah yardımcın olsun :Saruboceq:

bir de düşük tam olarak nasıl anlaşılıyor?adetle beraber mi dşüyor nasıl oluyor,?
teyzemin kızı düşükyapmıştı 1 aylıkken benim bildiğim kadarıyla ilk baştan biraz kanaması olmuş karnına ağrı gelmiş sanki çok afedersiniz isal olmuş gibi tuvalete gitmiş daha sonra kesesinin düştüğünü görmüş anlamış o anda zaten sonra doktora gittiklerinde doktorda söylemiş düştüğünü :sinifsinif: İnşallah hiçbirimiz yaşamayız böyle şeyler çok zor atlattılar
kötü şeyler getirme canım aklına tamamen saplantı haline getirdiğimiz ve sürekli kendimizi dinlediğimiz için bütün dengemiz bozuluyokafamçokkarıştı benimde öyle oldu hep bu ay ama hastalanınca bütün herşey gitti hiçbirşey kalmadı kaydirigubbakcemile3

Kızlar kırmızı kartı görmüş bulunmaktayım.ohhhhh rahatladım biraz.Ama hala sökmedi benimki.Yaa iyice düzen falan kalmadı artık adetten sonra başlasın çalışmalar:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

canım bence kendini çok dinliyorsun ondandır.Takma kafana canım.İçini ferah tut

kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.günaydın kimse yokmuuuuuuuuuuu.Benim adet fena sökülüyo tamda tatile çıkarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…