Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

canı lütfen bu kadar üzülme senin martta doğum yapmak istediğin için bu kadar kendini alıştırdığını düşünüyorum. ama ilk aydan hamile kalabilen şanslı azınlık gerçekten çok küçük bir kesim oluyor. 2. yada 3. ay olmayacağını nerden bilebilirsin ki. hemen de doktora taşınmayın tabiiki sorun varmı diye baktırın o ayrı ama doktor yolları daha çok yıpratır insanı :teselli:
hoşgeldin canım aramıza ne kadarlık evlisin. ben de aynı şeyi düşünüp evlendiğimde yaptırmıştım sigorta daha doğrusu sağolsun eşimin aklına gelmişti
tatlım okudum sende görmüşsün kırmızıları üzülme nolur. çok dinleyince insan kendini normaldede olan şeyleri hamilelik belirtisi sanabiliyor işte. ama yola devam yılmayalım kaydirigubbakcemile5
evet tatlım bencedee nedense ben de hiç kendimi dinleme olmadı geçen ay dinlemekten adetimi geciktirince, hem de korunuyorken yaniii kafamçokkarıştı... birde benim yumurtlama falan çok şaştı ya ne zaman adet olcam ne zaman belirti çıkcak karıştı bende hiç kendimi dinlemiyorum iyi oldu kaydirigubbakcemile2
ayy bernaane şanslısın sen hastanede ooooh istediğinde test yaptır süper kuşum yaakaydirigubbakcemile3

hiçbir fikrim yok
acaba tıpta da bunun herhangi bir açıklaması, yeri var mı fisfisfis
araştırma yapalım mı?

canlarım ben de hapla korunuyordum aralıkta bırakmıştım. o yüzden araştırdım baya o zaman.
doktorların hep dediği şey hapın etkisi bırakıldığı an biter. yumurtlamayı durdurduğu için bırakılınca yumurtlama serbest kalır. yine de düşük riski kalksın diye 3 ay başka korunma tavsiye edilir. diğer korunma yöntemlerinde öyle bir şey olduğunu sanmıyorum zaten dış etkenli korunmalar. vücutta herhangi bir değişikliğe sebep olmadığı için vücudun buna alışma ihtimali yok diye düşünüyorum mantık olarak CADIARZU

aferin tatlım, maşaallah vereliniortak
senden umutluyum o zaman kaydirigubbakcemile3
inşaallah öyledir tatlım
ben araştırıyorum
ama henüz pek birşey bulamadım CADIARZU

istediğim testi yaptırıyorum balım hastanedeyim ama kollarım delik deşik yok bidaha kanda baktırmam ptesi idrarda bakıcam evde burda hemşirelerde panik oluyor hatta sabah ebe gel ultrasonda bakiim dedi baktı şöle böle dedi ama uzman tvde adet geçikmasinden önce ultrasonda görünmez dedi :roflol:

aferin tatlım, maşaallah vereliniortak
senden umutluyum o zaman kaydirigubbakcemile3

inşaallah öyledir tatlım
ben araştırıyorum

takmamak konusunda ben de kendimden umutluyum ama bebek yok bence bu ay bende.öyle hissediyorum hiç o havada değilim. hatta tickerımı bile değiştirdim biraz havaya giriyim diye ama ... ııhhh olmadı.gerçekten yok bu ay galiba adetim de ne zaman onuda bilmiyorum. zaten adet olur olmaz ilk işim ovulasyon testi siparişi vermek olcak :umursamaz:

tatlım okudum sende görmüşsün kırmızıları üzülme nolur. çok dinleyince insan kendini normaldede olan şeyleri hamilelik belirtisi sanabiliyor işte. ama yola devam yılmayalım kaydirigubbakcemile5
şuanda o kadar çok karnım ağrıyorki masanın başında yatarak yazıyorum resmen olmasın hiçbişey oofff yeterki şu ağrım geçsinnnn ölüyorum sankii :bbo:

sırnaşık şey olsun valla ne güzel işte şanslısın valla

vereliniortakbende canım istiyorum ovulasyon testinden birde bal tarçın çörek otuna başlıyorum inşallah bugün Çok üzgünüm çoook

adet olunca ben de başlıcam ona. bu arada ağrın için gidip iğne ol istersen poliklinik ya da sağlık ocağında. geçen ay bende de aynen öle olmuştu. gittim iğne oldum daha erken gitmediğim için de pişman oldum kaydirigubbakcemile

tamam tatlım öyle yaparsın yerimseniben
ama unutma bu duygular içinde olman daha avantajlı :lepi:

zaten dayanamıyorum tatlım daha fazla gidicem heralde ordanda eve kaçarım öptüm hepinizi canlarımmmm opuyorumnanaktan

hoşgeldin agresifcim ben ertelemeyin derim çünkü hemen olmayabiliyo tabi yine sen bilirsin

hoşbulduk :1rolleyes:
bende okuduklarımdan sonra hemen olmayacak mı endişesi başladı.
karamsarlaştım.
inş. böyle bir sıkıntı yaşamayız zaten takıntılıyım. kafama takar dururum artık.:1no2:
yani sadece bunun ihtimalini düşünmek bile korkutuyor beni.

stres de kötü etkiliyo ama sakın stres yapim deme ben yaptım 5gün geç adetim gldi bi de umutlandım sonra

hoşgeldin canım aramıza ne kadarlık evlisin. ben de aynı şeyi düşünüp evlendiğimde yaptırmıştım sigorta daha doğrusu sağolsun eşimin aklına gelmişti

merhaba
henüz bir yıllık evliyim, sigortayı önceden yaptırmak istedim ama olmadı.
şimdi de süresinin dolmasını bekliyorum. ben doğumu kapsayan 5 aylık bekleme süresi olan bir sigorta yaptırdım. bir yıllık olmasını istemedim özellikle. zaten bakalım hemende olmayabilir. çok sabırsızlanıyorum, merakla bekliyorum. :ecrin_bebek:Az önce eşimin ailesi telefon açtı o konuşmanın arasında bile bu mevzu geçti. onlar sigorta olayını ve planımızı bilmiyorlar ama (eşim söylemediyse) isteriz deyip duruyorlar. işin birde o tarafı var yani. bebeğimi istiyorum doğduktan sonra ki düzenim nasıl olcak kim nasıl müdahale edecek işte bir de bu beni düşündürüyormirmirmirmir

tamam tatlım öyle yaparsın yerimseniben
ama unutma bu duygular içinde olman daha avantajlı :lepi:
evet canım ama ovulasyon testi kullanırsam gelecek ay bu kadar rahat olabileceğimi sanmıyorum. rahatlığın sebebi olmadığını düşünmek :sinifsinif:
zaten dayanamıyorum tatlım daha fazla gidicem heralde ordanda eve kaçarım öptüm hepinizi canlarımmmm opuyorumnanaktan
geçmiş olsun canım yarın görüşürüz :gitme:

takmak yok ama canım. bize en büyük düşman stres inşallah gelcek hemen bebişler
tabi birde öyle problemler çıkcak ben mesela takıntılıyımdır bazı konularda sahiplenici falanımdır. elalem gelcek benim bebeğimi alıp sarmalıcak öpcek mikroplu mikroplu ayyyy çıldırırım kesin. neyse böyle şeyleri de hep beraber halletces ilerde inşallah yeterki bi olsunlar da :Saruboceq:

canım birşey varsa bir an önce ortaya çıksa daha iyi olur. hem bişey çıkmasa da içimiz rahat olur, daha az stres yaparız. açıkçası eşime sen de bir doktora git derken vereceği tepkiden endişelendim. ama o da o kadar üzgündü ki hemen kabul etti ve bugün ona randevu aldımç

şuanda o kadar çok karnım ağrıyorki masanın başında yatarak yazıyorum resmen olmasın hiçbişey oofff yeterki şu ağrım geçsinnnn ölüyorum sankii :bbo:

ben de bir ara kapttım bilgisayarı karnımın üzerine yattım. öyle azlıyor biraz. çok şükür evdeyim. yine de ilaç da içemiyorum ne olur ne olmaz diye. normal de ilaçsız duramam. üstüne görme diye bir topikte okudum. nasıl olsa adet oldum hamile değilim diye titreşimli kemerlerden kullanmış zayıflamak için. ve bebeği düşmüş. bu saatten sonra ümidim yok ama tedbiri elden bırakmamak lazım diye düşünüyorum. adet olsanız bile test yapın diyorlar. ben dün yapmıştım zaten de negatifti.

inşaallah öyledir tatlım
ben araştırıyorum
ben de bulamadım. bu olay da kişiden kişiye değişiyor sanırım. bazıları hapı bırakır bırakmaz hamile kalıyor. bazıları da 1yılda hamile kalamıyor.
ovulasyon testi kullandım ben bu ay, o yüzden bu kadar umutluydum zaten. aslında ovulasyon tetsine gerek yokmuş.akıntımdan anlayabiliyorum ben. ama garanti olsun diye almıştım, ,içim rahat etsin kafaya takmamış olayım diye. acaba her gün ilişkiden mi olmadı. 2 günde bir diyor ya bazı doktorlar. biz garanti olsun diye açık renk çizgiyi görünce başladık.yumurta çatladığı anda hazır spermle buluşursa daha etkili olur diye okumuştum.sonraki gün koyu çıktı tam yumurtlama . kullanım kılavuzunda da koyu çizgiyi görünce 2 gün üst üste ilişkiye girin diyor.etti 3 gün üst üste. bu ay birer gün ara vermeyi deneyeceğim. CADIARZU

evet canım ama ovulasyon testi kullanırsam gelecek ay bu kadar rahat olabileceğimi sanmıyorum. rahatlığın sebebi olmadığını düşünmek :sinifsinif:
kuşum istersen 1 ay daha bekleyelim ovülasyon için ne dersin
gün aşırı olduğu sürece birşey kaybetmezsin zaten
hem de relax olmaya devam edersin CADIARZU
kaydirigubbakcemile3
inş.inş..
evet bencede öyle yap istersen
zaten spermler 48-72 saat canlı kalabiliyorlar a.s
sen de ovulasyon testi alma o zaman
hem anlayabiliyormuşsun ne güzel..

aslında dediğin doğru test alırsam daha çok umut bağlıcam desdemonanın dediği gibi
ama birde şu varki bu ay gerçekten çok zorlandım tespit etmek konusunda ve insan da her zaman gün aşırı ilişki yaşayamıyor. bazen 3 gün hiç olmuyor bazen her gün ruh hali yaniii :kedi:
birde pco olayından yumurtlama varmı falan görmek istiyorum. içim rahat etsin diye gerçi belirtiler oluyor ama off kararsızım. bi denemekten zarar gelmez diye düşündümkafamçokkarıştı

benim de kafam karıştı şimdi :1ninca:
o zaman napalım dediğin gibi yumurtlama olup olmadığından emin olmak için
önümüzdeki ay alırsın kafamçokkarıştı

bu ay farklı bir şey olarak bir de preseed mi denesem ki. o topicte de epey hareket var.o da pahalı birşey ya. alması da zormuş anladığım kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…