- 19 Kasım 2008
- 3.454
- 16
canı lütfen bu kadar üzülme senin martta doğum yapmak istediğin için bu kadar kendini alıştırdığını düşünüyorum. ama ilk aydan hamile kalabilen şanslı azınlık gerçekten çok küçük bir kesim oluyor. 2. yada 3. ay olmayacağını nerden bilebilirsin ki. hemen de doktora taşınmayın tabiiki sorun varmı diye baktırın o ayrı ama doktor yolları daha çok yıpratır insanı :teselli:dün gece gerisi geldi malesef kırmızı kartı yemiş bulunuyorum. ilk denememdi ama yine de çok üzgünüm. nedense içimde hem hamileymişim gibi bir his vardı. yumurtlama günümü doğru tespit ettim, değerlendirdim. 4-5 gün sonra kasıkta şiddetli batma hissettim.kendim kontrole gittim, herşey normal dediler.ne yapalım herşeyde vardır bir hayır. bu ay da eşim gidecek kontrole bakalım. ona göre ilerleyeceğiz. ikimiz de çok üzgünüz.
hoşgeldin canım aramıza ne kadarlık evlisin. ben de aynı şeyi düşünüp evlendiğimde yaptırmıştım sigorta daha doğrusu sağolsun eşimin aklına gelmiştiMerhaba
uzun süredir takip ediyordum, en sonunda yazma paylaşma cesareti geldi.
arkadaşlığınız çok güzel benim isteğimde sayenizde arttı a.s
sabırsızlıkla yaz sonunu bekliyorum çünkü sigortamın süresi ancak o zaman dolacak.
yerimseniben
tatlım okudum sende görmüşsün kırmızıları üzülme nolur. çok dinleyince insan kendini normaldede olan şeyleri hamilelik belirtisi sanabiliyor işte. ama yola devam yılmayalım kaydirigubbakcemile5canlarımmm günaydınnnn
isimcim bende bir gariplik var bu ay ama anlayamıyorum yaaa :1shok:
gece 1 damlacık kahverengi leke gelmiş kasıklarımın içinde bir balon var dokunsam dıştan patlayacak sanki anlamıyorum yaa niye böyle oldumm benneyaptımki
evet tatlım bencedee nedense ben de hiç kendimi dinleme olmadı geçen ay dinlemekten adetimi geciktirince, hem de korunuyorken yaniii kafamçokkarıştı... birde benim yumurtlama falan çok şaştı ya ne zaman adet olcam ne zaman belirti çıkcak karıştı bende hiç kendimi dinlemiyorum iyi oldu kaydirigubbakcemile2hayırlı sabahlar kızlar a.s.
hımm hemen hemen aynı hissiyat içersindeyim.. bence devamlı kendimizi dinlediğimiz için böyle oluyor.. mafoldumben
bakalım benim durum ne olacakk
hayırlısı olsun da razıyım...
ayy bernaane şanslısın sen hastanede ooooh istediğinde test yaptır süper kuşum yaakaydirigubbakcemile3günaydın şekerlerim nasılsınız RİVERCİM bence hemen test yap 1 gün geçse yeterliymiş benim adet tarihime bir hafta var dün akşam kanda sabah idrarda baktık yok bişi dün akşamdan beri belim ağrıyo bide kasığımnda ağrı hesaplamalara göre bugün bebiş geldiyse rahme ekilme günü bakalım pazartesi sabah idrarda yapıcam yine kısmet
ben de bu ay yapmıştım. bir de incir kürü yapmıştım. ikisini aynı anda yaptım acaba ondan mı olmadı?bu ay bişey yememeyi planlıyorum. eşime de keçiboynuuzu içiriyordum 2 aydır. cuma randevu aldık ürolojiden. ordan çıkan sonuca göre keçiboynuzuna devam edip etmemeye karar vereceğiz. ya da doktor ilaç falan verir bir sorun varsa. inşallah yoktur.iki tarafta ne kadar sağlıklı olursa olsun 5-6 ay olmama ihtimali var biliyorum ama insan yine de büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor. şubattan beri bu ayı beklemiştik. şubatta doğum kontrol hapını bıraktım. acaba ondan mı diyorum ama kaç ay oldu bırakalı ve bırakır bırrakmaz düzenli adet olmaya başladım. şubattan sonra da doğal korunduk.acaba 1 yıldır sürekli korunduğumuz için beyin hala öyle mi algılıyor?öyle birşey duymuştum.
hiçbir fikrim yok
acaba tıpta da bunun herhangi bir açıklaması, yeri var mı fisfisfis
araştırma yapalım mı?
canlarım ben de hapla korunuyordum aralıkta bırakmıştım. o yüzden araştırdım baya o zaman.
doktorların hep dediği şey hapın etkisi bırakıldığı an biter. yumurtlamayı durdurduğu için bırakılınca yumurtlama serbest kalır. yine de düşük riski kalksın diye 3 ay başka korunma tavsiye edilir. diğer korunma yöntemlerinde öyle bir şey olduğunu sanmıyorum zaten dış etkenli korunmalar. vücutta herhangi bir değişikliğe sebep olmadığı için vücudun buna alışma ihtimali yok diye düşünüyorum mantık olarak CADIARZU