ilahi rivercımmmtest yapmadım kızlar ama bilmiyorum neden böyle oldum evet muhtemel tarihim 5 temmuzdu yapsammı acaba test bugün benneyaptımki kafam karma karışık oldu adet sancım yok şimdilik çok şükür adet olsam mutlaka sancım olurdu acaba tam sökülemedimi
günaydın tatlımgünaydın şekerlerim nasılsınız RıVERCıM bence hemen test yap 1 gün geçse yeterliymiş benim adet tarihime bir hafta var dün akşam kanda sabah idrarda baktık yok bişi dün akşamdan beri belim ağrıyo bide kasığımnda ağrı hesaplamalara göre bugün bebiş geldiyse rahme ekilme günü bakalım pazartesi sabah idrarda yapıcam yine kısmet
ya hemen de yıkılıyoruzteste gerek kalmadı kızlar yolu buldu benim kırmızılar gelmeye başladılar iyice offffffffffffffffffff mafoldumbenmafoldumben
evet bunu denemelisin rivercım şutarafagittibitanem üzülme bu ay olacak inşallah bugün bal çörek otu tarçına başla bence bende denedim sonucunu bekliyorum
genelde deneyenler hep ilk ay hamiş kalmışlar
inşallah sen hamiş kalırsın canımmmbitanem üzülme bu ay olacak inşallah bugün bal çörek otu tarçına başla bence bende denedim sonucunu bekliyorum
canlarımmm günaydınnnn
isimcim bende bir gariplik var bu ay ama anlayamıyorum yaaa :1shok:
gece 1 damlacık kahverengi leke gelmiş kasıklarımın içinde bir balon var dokunsam dıştan patlayacak sanki anlamıyorum yaa niye böyle oldumm benneyaptımki
ya hemen de yıkılıyoruzlmaz:
yapma böyle yerimseniben
gelecek inş.. ama günü gelmemiş sadece
evet bunu denemelisin rivercım şutarafagitti
benimkide söküldü canımmm bu ayki şansımız gitti bidahaki aya inşallah:teselli:önce akşamüzeri benim de sadece kahverengi bir leke geldi. sevindirik oldum. çünkü adet olmazdı. dün ayın 7siydi. adet günüm 9uydu. o da 28den hesaplarsam. ki bazen 29 sürdüğü de oluyordu. gece yatarken bir kaç damla daha geldi. ve gece yarısı sancıdan uykudan uyandım ve sökülmüşümmafoldumben moralim çok bozuldu. hala ağrı kesici falan yutmuyorum bir umut kısa sürer diye. ama yok. normal bildiğiniz adet oluyorum. o üstüne görme falan çok düşük bir ihtimalmiş 200de bir diyor uzmantv de doktor. ama senin durumun farklı. sen de sadce lekelenme var. bu büyük ihtimal yerleşme yani implantasyon kanaması. inşallah canım sen bari bu topicten hamile çık. biizm umutlar bi daha aya kaldı inşallah.
bitanem üzülme bu ay olacak inşallah bugün bal çörek otu tarçına başla bence bende denedim sonucunu bekliyorum
ben de bu ay yapmıştım. bir de incir kürü yapmıştım. ikisini aynı anda yaptım acaba ondan mı olmadı?bu ay bişey yememeyi planlıyorum. eşime de keçiboynuuzu içiriyordum 2 aydır. cuma randevu aldık ürolojiden. ordan çıkan sonuca göre keçiboynuzuna devam edip etmemeye karar vereceğiz. ya da doktor ilaç falan verir bir sorun varsa. inşallah yoktur.iki tarafta ne kadar sağlıklı olursa olsun 5-6 ay olmama ihtimali var biliyorum ama insan yine de büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor. şubattan beri bu ayı beklemiştik. şubatta doğum kontrol hapını bıraktım. acaba ondan mı diyorum ama kaç ay oldu bırakalı ve bırakır bırrakmaz düzenli adet olmaya başladım. şubattan sonra da doğal korunduk.acaba 1 yıldır sürekli korunduğumuz için beyin hala öyle mi algılıyor?öyle birşey duymuştum.
benimkide söküldü canımmm bu ayki şansımız gitti bidahaki aya inşallah:teselli:
ben de bu ay yapmıştım. bir de incir kürü yapmıştım. ikisini aynı anda yaptım acaba ondan mı olmadı?bu ay bişey yememeyi planlıyorum. eşime de keçiboynuuzu içiriyordum 2 aydır. cuma randevu aldık ürolojiden. ordan çıkan sonuca göre keçiboynuzuna devam edip etmemeye karar vereceğiz. ya da doktor ilaç falan verir bir sorun varsa. inşallah yoktur.iki tarafta ne kadar sağlıklı olursa olsun 5-6 ay olmama ihtimali var biliyorum ama insan yine de büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor. şubattan beri bu ayı beklemiştik. şubatta doğum kontrol hapını bıraktım. acaba ondan mı diyorum ama kaç ay oldu bırakalı ve bırakır bırrakmaz düzenli adet olmaya başladım. şubattan sonra da doğal korunduk.acaba 1 yıldır sürekli korunduğumuz için beyin hala öyle mi algılıyor?öyle birşey duymuştum.
sıkma canını :teselli:önce akşamüzeri benim de sadece kahverengi bir leke geldi. sevindirik oldum. çünkü adet olmazdı. dün ayın 7siydi. adet günüm 9uydu. o da 28den hesaplarsam. ki bazen 29 sürdüğü de oluyordu. gece yatarken bir kaç damla daha geldi. ve gece yarısı sancıdan uykudan uyandım ve sökülmüşümmafoldumben moralim çok bozuldu. hala ağrı kesici falan yutmuyorum bir umut kısa sürer diye. ama yok. normal bildiğiniz adet oluyorum. o üstüne görme falan çok düşük bir ihtimalmiş 200de bir diyor uzmantv de doktor. ama senin durumun farklı. sen de sadce lekelenme var. bu büyük ihtimal yerleşme yani implantasyon kanaması. inşallah canım sen bari bu topicten hamile çık. biizm umutlar bi daha aya kaldı inşallah.
inşaallah faydasını görürsün yerimsenibentamam tamam canım yarına geçer herhalde bu üzgünlüğüm :sm_confused: alışcaz böle şeylere ama deniycem bu ay karışımı yerimseniben
hiçbir fikrim yokben de bu ay yapmıştım. bir de incir kürü yapmıştım. ikisini aynı anda yaptım acaba ondan mı olmadı?bu ay bişey yememeyi planlıyorum. eşime de keçiboynuuzu içiriyordum 2 aydır. cuma randevu aldık ürolojiden. ordan çıkan sonuca göre keçiboynuzuna devam edip etmemeye karar vereceğiz. ya da doktor ilaç falan verir bir sorun varsa. inşallah yoktur.iki tarafta ne kadar sağlıklı olursa olsun 5-6 ay olmama ihtimali var biliyorum ama insan yine de büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor. şubattan beri bu ayı beklemiştik. şubatta doğum kontrol hapını bıraktım. acaba ondan mı diyorum ama kaç ay oldu bırakalı ve bırakır bırrakmaz düzenli adet olmaya başladım. şubattan sonra da doğal korunduk.acaba 1 yıldır sürekli korunduğumuz için beyin hala öyle mi algılıyor?öyle birşey duymuştum.
hiçbir fikrim yok
acaba tıpta da bunun herhangi bir açıklaması, yeri var mı fisfisfis
araştırma yapalım mı?