Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

piki o zaman affettik opuyorumnanaktan
valla buraya girince devamlı düşünceğimi biliyorum aslında ama girmeyince de ofise gitsemde kızlarla muhabbet etsek diyorum
nolcak bilemiyorum kafamçokkarıştı
aynenn kafamçokkarıştı
hımm evet bende duydum bunu şutarafagitti

ayyy river inşallah hadi bakalım tam bu ay geçti derken bir de hamile çıkıyormuşun ne güsel olur valla
inşalllllllllahhh

ayyy river inşallah hadi bakalım tam bu ay geçti derken bir de hamile çıkıyormuşun ne güsel olur valla
inşalllllllllahhh

ay valla harika olur ya sabah eşimede demiştim hastalandım diye üzülmüştü ama ona bişey demiyim bidaha ümitlenmesin fisfisfis yarına test yapacam inş.sonuç pozitif olurrr :sinifsinif:

çokk moralim bozuldu.. daha yeni denemeye başladık. ama biraz önce nette karşılaştığım bilgilere göre hamile kalmayı zorlaştırıcı her şey bende mevcut
1. düzensiz adet ( hiç sekmiyor ama sadece 30-35 günde bir)
2. saç dökülmesi ( mevcut)
3. aşırı kilo (aşırı değil ama ben kendimi kilolu buluyorum)

geleceğe baktım beni çook sıkıntılı günler bekliyor. bütün ömrümce en çok bunu hayal etmiştim halbuki... senağlama

neden canım ya hemen niye moralini bozuyorsunkiiii bence bunlarla bağdaştırma sadece Allah yazdıysa elbet olur birgün :teselli:

neden canım ya hemen niye moralini bozuyorsunkiiii bence bunlarla bağdaştırma sadece Allah yazdıysa elbet olur birgün :teselli:

yaa ne bileyim bende zaten yıllardır bu korku var. emin ol çoktandır hepinizin hikayelerini biliyorum. bebeği olmayan herkese üzülüyorum. ama şimdi direk karşı karşıya kalınca çok kötü oldum senağlama

ne kadar zamandır olmuyorki canımm Allah'a sığın olur inşallah olmayacak diye stres yapma kendinee canım benimm üzülmee:teselli:

cerencim ama böyle strese girersen baştan gerçekten olmayabilir stres en büyük düşman
olmaması için hiçbir sebep yok kaldı ki artık herşey o kadar geliştiki herşeye çare var
sen içini ferah tut alnına yazılmışsa olcaktır zaten bunu kendini yıpratarak değştirme şansın yok canım

ne kadar zamandır olmuyorki canımm Allah'a sığın olur inşallah olmayacak diye stres yapma kendinee canım benimm üzülmee:teselli:

komik olan da o ya daha ik kere denedik. olup olmadığını da bilmiyorum. ama ne bileyim baştan kaybetmişlik var sanırım bende. saçmaladığımın farkındayım.

Haklısın. artık bu korkuyla yüzleşmem lazım. bu ay deneyip önümüzdeki ay hemen doktora gidicem. sadece teşhis için. önce pko muyum onu öğreneceğim. çünkü KK'da bir ara Osman ÖZGÜN mü bir doktor vardı. o bana sırf adet düzensizliği ile pko olunamayacağını söylemişti. sanırım kk'dakileri okudukça onların psikolojilerine büründüm. çok saçma ama...

kızlar bende de az önce kahverengi lekelenme oldu. şimdilik arkası yok bakalım. inşallah gelmez. bu gebelik belirtisi mi?ama günüme daha 2 gün vardı?kafam çok karışık. kafayı yiycem ya. yardım edin ne olur?

dün gece gerisi geldi malesef kırmızı kartı yemiş bulunuyorum. ilk denememdi ama yine de çok üzgünüm. nedense içimde hem hamileymişim gibi bir his vardı. yumurtlama günümü doğru tespit ettim, değerlendirdim. 4-5 gün sonra kasıkta şiddetli batma hissettim.kendim kontrole gittim, herşey normal dediler.ne yapalım herşeyde vardır bir hayır. bu ay da eşim gidecek kontrole bakalım. ona göre ilerleyeceğiz. ikimiz de çok üzgünüz.

Kizlar beni simdi cikiyorum isten... gidip önce kizimi alacam... sonra da kocisimi havaalanindan alacaaaaaaaaammmmm... ve müjdeyi verecez onaaaa...
hadi bye aksam görüsürüzzzzz (belki :kedi: )
naptınız nasıl geçti geceniz canım çok güzeldir umarım
öylemi dersin canım benim inşalllaaahhh :Saruboceq: :1shok:
akşam ılık bir duş alayım bakayım sabaha hala adet kanamam gelmezse test yapcamkafamçokkarıştı
naptın canım sonuç ne inşallah senden de güzel haberler alırız
inşalllllllllahhh
inşalllaaahhhhhhhhhhh :Saruboceq:
herşeyi kafaya takmamak lazım stres de bi etken bak sıralamayı 4e çıkartma
vereliniortak haklısın cnm
üzülmeyin lütfen daha ilk denemeniz moralleri yüksek tutmak lazım lütfen

Merhaba
uzun süredir takip ediyordum, en sonunda yazma paylaşma cesareti geldi.
arkadaşlığınız çok güzel benim isteğimde sayenizde arttı a.s
sabırsızlıkla yaz sonunu bekliyorum çünkü sigortamın süresi ancak o zaman dolacak.
yerimseniben

hoşgeldin agresifcim ben ertelemeyin derim çünkü hemen olmayabiliyo tabi yine sen bilirsin

canlarımmm günaydınnnn
isimcim bende bir gariplik var bu ay ama anlayamıyorum yaaa :1shok:
gece 1 damlacık kahverengi leke gelmiş kasıklarımın içinde bir balon var dokunsam dıştan patlayacak sanki anlamıyorum yaa niye böyle oldumm benneyaptımki

hayırlı sabahlar kızlar a.s. hımm hemen hemen aynı hissiyat içersindeyim.. bence devamlı kendimizi dinlediğimiz için böyle oluyor.. mafoldumben
bakalım benim durum ne olacakk
hayırlısı olsun da razıyım...
hoşgeldin kaydirigubbakcemile5
biz de yaz sonu diye geldik buraya.. ama sabredemedikk kaydirigubbakcemile3
hayır olsun
5 temmuz muydu muhtemel adet tarihin ?
bir de kan testi yaptır istersen CADIARZU

ayy canım hamilemisin acaba test yaptınm ııı

test yapmadım kızlar ama bilmiyorum neden böyle oldum evet muhtemel tarihim 5 temmuzdu yapsammı acaba test bugün benneyaptımki kafam karma karışık oldu adet sancım yok şimdilik çok şükür adet olsam mutlaka sancım olurdu acaba tam sökülemedimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…