orta kemiği derken tam olarak neresi?dize mi?senin beklenen adet tarihin ne zaman?
aaaa kız berna sardın iyice bırak bunları hastanede adın çıkcak valla berna kafayı bebekle bozdu diye kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana bize bunları öğrenmen çok güzel kuşum ama fazla dinleme kendini sen gene de opuyorumnanaktan
sorma balım iyice sardım zaten yapım gereği bişey heme olsun sonuçlansın iyi yada kötü isterim şimdide ebeye fatma şişmiş dimi bak hele diorum sürekli :kedi:
sorma balım iyice sardım zaten yapım gereği bişey heme olsun sonuçlansın iyi yada kötü isterim şimdide ebeye fatma şişmiş dimi bak hele diorum sürekli :kedi:
ayy berna neremiz şişiyomuş bu arada onu anlamadm ben :roflol:
hayırlısı olsun arkadaşım hoşgeldin.ben de bu yaz hamile kalmayı çook çok istiyorum, olucak da inşallah..1 yılımız yeni doldu, idealdir diye düşünüyorum..kızlar birbirimize dua edelim..
bi de bi arkadaşım, bebeğe karar verdiysen jinekoloğa git, hamilelik öncesi çeşitli testler var onları yaptır dedi, içinizde var mı ön muayeneye giden?
zaten sağımızı solumuzu çekiştirmekten oramızı buramızı dinlemekten kafayı yicess.bende sabahtan beri göğüsşerimi kontrol ediyorum ağrı varmı diye. sanki belirtisiz hamilelik olmaz hayret bişi bizee :umursamaz:valla ben de anlamadım. bastırdım bir yeri çöktü ama daha önce çöküyor muydu, çökmüyor muydu bilmiyorum. kafayı yiycem ya. ara ara kasığımda ve karnımda hafif sancı oluyor. bugün de 12 de yattım 3 te kalktım. bakalım yarın belki yaptırırım bir kan testi.
birşey olmaz tatlımayyy kıslar ben folbiol içmeyi unutttum 1haftadır.Şimdik başladım inşallah bişey olmaz
aaaa fisfisfiskızlar şimdi ebe arkadaşla konuştum döllenmeden 1 hafta sonra kanda gebelik belli olur dedi birde bariz değişiklik gögüslerin şişmesi kasık ağrısı yüzde tombullaşma hafif şişme olur dedi bacaklardada ödem yani şişlik olurmuş bacağımın orta kemiğine bastrıdı çukur oluştu şişlik var hamile olabilirsin dedi haberiniz olsun
aynen chablisimkaydirigubbakcemile3 ben de öyleyim aslında canım birşeyi takmakta üstüme yoktur
ama bu işe gelince öyle olmamaya çalışıyorum çünkü aleyhime işliceğini biliyorum
aslında buraya girmek de devamlı düşünmeme sebep oluyor ama ayrılamıyorum sizden :gitmepuyorumnanaktan
geldim kuşumdimple cımmmm unuttun biziiii burdasında okuyosun heraldee yaz artık :umursamaz:
Kizlar beni simdi cikiyorum isten... gidip önce kizimi alacam... sonra da kocisimi havaalanindan alacaaaaaaaaammmmm... ve müjdeyi verecez onaaaa...
hadi bye aksam görüsürüzzzzz (belki :kedi: )
anaaaammm kız river yerleşme kanaması olmasın o yafrummm :Saruboceq:ya kızlar bişey sorcam ben sabah hastalandım dedimde pembiş pembiş geliyodu şimdide normal akıntı geliyor sanki birşey yok gibi noluyor bana anlamıyorum :1shok:stresten adet düzenim bilem şaşırdı heee
ayy hadi bakalım müjdeyi verin babayaKizlar beni simdi cikiyorum isten... gidip önce kizimi alacam... sonra da kocisimi havaalanindan alacaaaaaaaaammmmm... ve müjdeyi verecez onaaaa...
hadi bye aksam görüsürüzzzzz (belki :kedi: )
birşey olmaz tatlım
ama ben 40 gündür içiyorum
ve bir kez bilem unutmadım.. nasıl unutuyorsunuz siz, benim aklımdan çıkmıyor hiçç :bbo:
aaaa fisfisfis
aynen chablisim
bende buraya girdikçe devamlı düşünüyorum
ama ayrılamuyorum da :gitme:
geldim kuşum
kusura bakmayın
sayfa açık ama bir türlü fırsat bulup yazamadım
sayfalar ilerledikçe ilerledi sengözlerimebaksanab
ayy berna neremiz şişiyomuş bu arada onu anlamadm ben :roflol:
anaaaammm kız river yerleşme kanaması olmasın o yafrummm :Saruboceq:
öylemi dersin canım benim inşalllaaahhh :Saruboceq: :1shok:
akşam ılık bir duş alayım bakayım sabaha hala adet kanamam gelmezse test yapcamkafamçokkarıştı
rivercim mrb
benim alt komşum üzerie adet gördü
ve 2 gün kanaması oldu ama rengi toz pembe gibiydi diyo
sonra adeti bitti ve mide bulantısı falan başladı hatta diyodukki adet olmasan kkesin hamilesin diyoduk sonra şüphelendik ve test yapttıkki çüft çizgi dilerim sende hamilesindir allah gönlüne göre versin canım
öylemi dersin canım benim inşalllaaahhh :Saruboceq: :1shok:
akşam ılık bir duş alayım bakayım sabaha hala adet kanamam gelmezse test yapcamkafamçokkarıştı