Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

orta kemiği derken tam olarak neresi?dize mi?senin beklenen adet tarihin ne zaman?

beklenen tarihim 15 temmuz orta yeri derken dizle ayak bileği arası tam ortada sert kemik üzerine kuvvetlice baş parmağını bas çukur oluyosa biraz hamurda kurabiye yaparken nasıl parmak basılca olur öle işte çukur varsa ödem var cnm ebe öle dedi bide yüzde olur şişme dedi

sorma balım iyice sardım zaten yapım gereği bişey heme olsun sonuçlansın iyi yada kötü isterim şimdide ebeye fatma şişmiş dimi bak hele diorum sürekli :kedi:

kızlar bu arada dondurma dondurma dediniz canım çekti şööööle çikolata parçalııı oooohhh

sorma balım iyice sardım zaten yapım gereği bişey heme olsun sonuçlansın iyi yada kötü isterim şimdide ebeye fatma şişmiş dimi bak hele diorum sürekli :kedi:

kaydirigubbakcemile3 ben de öyleyim aslında canım birşeyi takmakta üstüme yoktur
ama bu işe gelince öyle olmamaya çalışıyorum çünkü aleyhime işliceğini biliyorum
aslında buraya girmek de devamlı düşünmeme sebep oluyor ama ayrılamıyorum sizden :gitmepuyorumnanaktan

ben de bu yaz hamile kalmayı çook çok istiyorum, olucak da inşallah..1 yılımız yeni doldu, idealdir diye düşünüyorum..kızlar birbirimize dua edelim..
bi de bi arkadaşım, bebeğe karar verdiysen jinekoloğa git, hamilelik öncesi çeşitli testler var onları yaptır dedi, içinizde var mı ön muayeneye giden?

ayy berna neremiz şişiyomuş bu arada onu anlamadm ben :roflol:

valla ben de anlamadım. bastırdım bir yeri çöktü ama daha önce çöküyor muydu, çökmüyor muydu bilmiyorum. kafayı yiycem ya. ara ara kasığımda ve karnımda hafif sancı oluyor. bugün de 12 de yattım 3 te kalktım. bakalım yarın belki yaptırırım bir kan testi.

hayırlısı olsun arkadaşım hoşgeldin.
evet bir kadın doğum uzmanına gidip muayene ve testler yaptırman lazım bazı değerlere bakılcak. smear alıncak. bulaşıcı hastalıklara bakılcak vs zaten doktorun da bunları açıklar sana bir de tabi olmazsa olmaz folik asit yerimseniben
zaten sağımızı solumuzu çekiştirmekten oramızı buramızı dinlemekten kafayı yicess.bende sabahtan beri göğüsşerimi kontrol ediyorum ağrı varmı diye. sanki belirtisiz hamilelik olmaz hayret bişi bizee :umursamaz:

dimple cımmmm unuttun biziiii burdasında okuyosun heraldee yaz artık :umursamaz:

ya kızlar bişey sorcam ben sabah hastalandım dedimde pembiş pembiş geliyodu şimdide normal akıntı geliyor sanki birşey yok gibi noluyor bana anlamıyorum :1shok:stresten adet düzenim bilem şaşırdı heee

Kizlar beni simdi cikiyorum isten... gidip önce kizimi alacam... sonra da kocisimi havaalanindan alacaaaaaaaaammmmm... ve müjdeyi verecez onaaaa...
hadi bye aksam görüsürüzzzzz (belki :kedi: )

ayyy kıslar ben folbiol içmeyi unutttum 1haftadır.Şimdik başladım inşallah bişey olmaz
birşey olmaz tatlım
ama ben 40 gündür içiyorum
ve bir kez bilem unutmadım.. nasıl unutuyorsunuz siz, benim aklımdan çıkmıyor hiçç :bbo:
aaaa fisfisfis
aynen chablisim
bende buraya girdikçe devamlı düşünüyorum
ama ayrılamuyorum da :gitme:
dimple cımmmm unuttun biziiii burdasında okuyosun heraldee yaz artık :umursamaz:
geldim kuşum
kusura bakmayın
sayfa açık ama bir türlü fırsat bulup yazamadım
sayfalar ilerledikçe ilerledi sengözlerimebaksanab

Kizlar beni simdi cikiyorum isten... gidip önce kizimi alacam... sonra da kocisimi havaalanindan alacaaaaaaaaammmmm... ve müjdeyi verecez onaaaa...

hadi gözün aydınnn
verin bakalım müjdeyi kocişe alkisalkisalkis

ya kızlar bişey sorcam ben sabah hastalandım dedimde pembiş pembiş geliyodu şimdide normal akıntı geliyor sanki birşey yok gibi noluyor bana anlamıyorum :1shok:stresten adet düzenim bilem şaşırdı heee
anaaaammm kız river yerleşme kanaması olmasın o yafrummm :Saruboceq:
ayy hadi bakalım müjdeyi verin babaya
akşam da kutlayın bir güselll :kedi:

piki o zaman affettik opuyorumnanaktan
valla buraya girince devamlı düşünceğimi biliyorum aslında ama girmeyince de ofise gitsemde kızlarla muhabbet etsek diyorum
nolcak bilemiyorum kafamçokkarıştı

anaaaammm kız river yerleşme kanaması olmasın o yafrummm :Saruboceq:

öylemi dersin canım benim inşalllaaahhh :Saruboceq: :1shok:
akşam ılık bir duş alayım bakayım sabaha hala adet kanamam gelmezse test yapcamkafamçokkarıştı

öylemi dersin canım benim inşalllaaahhh :Saruboceq: :1shok:
akşam ılık bir duş alayım bakayım sabaha hala adet kanamam gelmezse test yapcamkafamçokkarıştı

rivercim mrb
benim alt komşum üzerie adet gördü
ve 2 gün kanaması oldu ama rengi toz pembe gibiydi diyo
sonra adeti bitti ve mide bulantısı falan başladı hatta diyodukki adet olmasan kkesin hamilesin diyoduk sonra şüphelendik ve test yapttıkki çüft çizgi dilerim sende hamilesindir allah gönlüne göre versin canım

inşallah canım inşallahh sabah bütün ümitlerim gitmişti yine yeşerdiii:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…