desdomonacım zaten ovulasyon testleriyle ilgili bölüme bakarsan da görürsün o testlerle hamiel kalan arkadaşlar çift çizgiyi görene kadar gün aşırı çizgi oluşmaya başlayınca da hergün ilişki yaşamışlar bence de gün kaçırmamak için o daha iyi bir yöntem opuyorumnanaktan
bu arada kız erkek meselesine gelirsek bundada desdomonayakatılıyorum erkekten gelen kromozom belirle cinsiyeti yeme içmeyle ilgisi olcağını sanmıyorum. zaten benim için de farketmez ama o kromozomlardan hangisinin öne geçeceğinin bir yöntemi daha var yumurtlamadan önceki zamanda tutan ilişkiden kız olma ihtimali, yumurtlama zamanı ve bir gün sonrasında olan ilişkiden tutan bebeğin erkek olma ihtimali yüksekmişşş. bu da desdomonanın anlattığı hızlı ilerleme olayıyla falan ilgili bir şeymiş.
hatta bir link vericem size.
Ovulation Calendar - Free to Use
ilk boşluğa son periyodunuzu yazıyorsunuz. sonra adet döngünüzün kaç gün sürdüğünü yazıyorsunuz. en sona da kaç aylık yumurtlama takviminizi görmek istiyorsanız onu yazıyorsunuz (ben 1 yazıyorum oraya hep). alttaki kutucuğu da tickleyin ki cinsiyet (sex) göstersin. sonra plan it diyin. size kız ve erkek olma ihtimali olan günleri tek tek çıkartacak. hatta bir sonraki adet tarihiniz ve hamile iseniz doğum tarihiniz, hatttta idrar testinin sonuç vereceği ilk günü bile yazıyor.
tabi bu ihtimaller kesin değil ama yine de denenebilir opuyorumnanaktan
desdomonacım zaten ovulasyon testleriyle ilgili bölüme bakarsan da görürsün o testlerle hamiel kalan arkadaşlar çift çizgiyi görene kadar gün aşırı çizgi oluşmaya başlayınca da hergün ilişki yaşamışlar bence de gün kaçırmamak için o daha iyi bir yöntem opuyorumnanaktan
bu arada kız erkek meselesine gelirsek bundada desdomonayakatılıyorum erkekten gelen kromozom belirle cinsiyeti yeme içmeyle ilgisi olcağını sanmıyorum. zaten benim için de farketmez ama o kromozomlardan hangisinin öne geçeceğinin bir yöntemi daha var yumurtlamadan önceki zamanda tutan ilişkiden kız olma ihtimali, yumurtlama zamanı ve bir gün sonrasında olan ilişkiden tutan bebeğin erkek olma ihtimali yüksekmişşş. bu da desdomonanın anlattığı hızlı ilerleme olayıyla falan ilgili bir şeymiş.
ilk boşluğa son periyodunuzu yazıyorsunuz. sonra adet döngünüzün kaç gün sürdüğünü yazıyorsunuz. en sona da kaç aylık yumurtlama takviminizi görmek istiyorsanız onu yazıyorsunuz (ben 1 yazıyorum oraya hep). alttaki kutucuğu da tickleyin ki cinsiyet (sex) göstersin. sonra plan it diyin. size kız ve erkek olma ihtimali olan günleri tek tek çıkartacak. hatta bir sonraki adet tarihiniz ve hamile iseniz doğum tarihiniz, hatttta idrar testinin sonuç vereceği ilk günü bile yazıyor.
canım şu linke bi bak bilimsel açıklamış
Cinsiyet Belirleme Yöntemleri,Cinsiyet Tayini Seçimi Seçme Çin Takvimi Gebelikte Cinsiyet Testi Tahmini Gebelik Takvimi
baktım canın senin gönderdiğin linke. yalnız orda beslenmeyle ilgili bölümün üzerinde erkekler için diye yazıyor. yani o beslenme şekli erkeklerde yapılırsa cinsiyette etkili oluyormuş.
amin inş.. Allah razı olsun tatlım a.s.ayyy canım emeğine sağlık ne güzel dua.Allah bu güzel duanın hürmetine tez zamanda hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah....
:roflol:kızlar beslenmeyle çocuk cinsiyeti arasında fark varmı acaba kız bebeklerde sodyum fazla imiş dolayısıyla sodyum içeren gıdalarla beslenilirse kız kalsiyum ağırlıklı beslenilirse erkek çocuk olurmuş yıllar önce annemin bi arkadaaşı bunu yapmış duyan bilgisi olan varmı dimplehawk bi el at şu meseleye kuşum opuyorumnanaktan
canım hemen üzerinde kadın için olanda var
evet canım baktım şimdi benim verdiğim site shettle yöntemine göre hesaplıyo galibacanım şu linke bi bak bilimsel açıklamış
Cinsiyet Belirleme Yöntemleri,Cinsiyet Tayini Seçimi Seçme Çin Takvimi Gebelikte Cinsiyet Testi Tahmini Gebelik Takvimi
amin inş.. Allah razı olsun tatlım a.s.
:roflol:
tatlım gerek kalmamış bana baksana herkes hünerlerini sergilemiş :))
bu cinsiyet konusunu bence fazla takmayalım
ilk bebişimiz nasılsa, hayırlı sağlıklı evlat olsun da .. gerisi boşş ...
çok güzel bişey buu opuyorumnanaktan çok sağol..kız olsun istiyorum ben de ama tabi 1. öncelik sağlıklı olması..bu ay hamile kalırsam tutturmuş olma ihtimilim var
arkadaşlarr buyrun bakalım sizinle ne paylaşıcammm kaydirigubbakcemile5
chablissscim biliyordu zaten
anne oluyorum T-Shirt ü