Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

beslenmeyle ilgili mi değil mi bilmiyorum da kızlar ingilizce sitelerde cinsiyetle ilgili bir çok bilgi var. ben bir ara çok okuyordum. okudğum kadarıyla anlatayım. biliyorsunuz cinsiyeti erkekler belirliyor. kadınlar da x kromozumu var sadece. erkeklerde ise hem x, hem de y kromozomları var. xx olursa kız çocuğı, xy olursa erkek çocuğu oluyor.
erkekten gelen y kromozomları yani erkek olmasını sağlayan kromozom,x kromozomlarına göre daha hızlı ilerliyor ve yumurtayı x den önce ele geçiriyor. erkek olmasını istiyorsanız daha derine inen pozisyonları deneyin. eğer kız olmasını istiyorsanız daha hafif pozisyonları deneyin, örneğin yan yatma gibi. bu pozisyonlarda spermlerin yumurtaya ulaşması 2-3 gün buluyormuş.
ama ben bunlara takılmayı düşünmüyorum.ilk çocuk olacağı için cinsiyet olayına girmeye gerek yok. 2. çocuk için düşünelebilir belki. çin takvimine meraktan baktım. bu ay hamile kalırsam kız yazıyordu.

buldum buldum şekerler demin sölediğimin tam tersi kız isteyenler tuzdan uzak durup kalsiyuma ağrlık verecek erkek isteyenler yemeklerde tuzu artıracak seyrek ilişki ve ovuluasyondan 10 gün önce kesinlikle ilişkiye girmeyin derin pozisyonlar şiddetli ön sevişme ve kadının kuvvetli orgazm olmasısositososito ve işlem tamam

desdomonacım zaten ovulasyon testleriyle ilgili bölüme bakarsan da görürsün o testlerle hamiel kalan arkadaşlar çift çizgiyi görene kadar gün aşırı çizgi oluşmaya başlayınca da hergün ilişki yaşamışlar bence de gün kaçırmamak için o daha iyi bir yöntem opuyorumnanaktan
bu arada kız erkek meselesine gelirsek bundada desdomonayakatılıyorum erkekten gelen kromozom belirle cinsiyeti yeme içmeyle ilgisi olcağını sanmıyorum. zaten benim için de farketmez ama o kromozomlardan hangisinin öne geçeceğinin bir yöntemi daha var yumurtlamadan önceki zamanda tutan ilişkiden kız olma ihtimali, yumurtlama zamanı ve bir gün sonrasında olan ilişkiden tutan bebeğin erkek olma ihtimali yüksekmişşş. bu da desdomonanın anlattığı hızlı ilerleme olayıyla falan ilgili bir şeymiş.
hatta bir link vericem size.
Ovulation Calendar - Free to Use
ilk boşluğa son periyodunuzu yazıyorsunuz. sonra adet döngünüzün kaç gün sürdüğünü yazıyorsunuz. en sona da kaç aylık yumurtlama takviminizi görmek istiyorsanız onu yazıyorsunuz (ben 1 yazıyorum oraya hep). alttaki kutucuğu da tickleyin ki cinsiyet (sex) göstersin. sonra plan it diyin. size kız ve erkek olma ihtimali olan günleri tek tek çıkartacak. hatta bir sonraki adet tarihiniz ve hamile iseniz doğum tarihiniz, hatttta idrar testinin sonuç vereceği ilk günü bile yazıyor.
tabi bu ihtimaller kesin değil ama yine de denenebilir opuyorumnanaktan

Diet before pregnancy can affect baby's sex, new research suggests - Telegraph
sizin için beslenme konsunda da araştırdım kızlar ve sonuç şu özetle daha çok kalori tüketen kişilerde yüzde 55 oranla erkek çocuk doğurma olasılığı daha yüksekmiş. batı ülkelerinde son zamanlarda kız bebek artımı o yüzden kaynaklanıyormuş. ama yüzde 55 çok yüksek bir oran değil diyor makalenin sonunda. cinsiyet döllenme sırasında oluşuyormuş. hangi kromozom daha önce yumurtayı bulursa yani. x bulursa kız, y bulursa erkek oluyormuş.

kaydirigubbakcemile5Diet before pregnancy can affect baby's sex, new research suggests - Telegraph
sizin için beslenme konsunda da araştırdım kızlar ve sonuç şu özetle daha çok kalori tüketen kişilerde yüzde 55 oranla erkek çocuk doğurma olasılığı daha yüksekmiş. batı ülkelerinde son zamanlarda kız bebek artımı o yüzden kaynaklanıyormuş. ama yüzde 55 çok yüksek bir oran değil diyor makalenin sonunda. cinsiyet döllenme sırasında oluşuyormuş. hangi kromozom daha önce yumurtayı bulursa yani. x bulursa kız, y bulursa erkek oluyormuş.kaydirigubbakcemile5

canım şu linke bi bak bilimsel açıklamış
Cinsiyet Belirleme Yöntemleri,Cinsiyet Tayini Seçimi Seçme Çin Takvimi Gebelikte Cinsiyet Testi Tahmini Gebelik Takvimi

teşekkür ederim canım yaptım hemen. eğer bu ay hamile kalırsam 18 martta bebeğim olurmuş, bu da bizim eşimle tanışma tarihimiz. ay çok güzel olur inşallah.yalnız yumurtlama döneminde her gün ilişki olacağı için hangi gün tutar onu bilemem.şu gün olursa kız, bugün olursa erkek diyor ya. tutsun da hangi gün önemli değil alkisalkisalkis:uhm:alkisalkisalkisalkisalkisalkispekalkisalkisalkis

çok güzel bişey buu opuyorumnanaktan çok sağol..kız olsun istiyorum ben de ama tabi 1. öncelik sağlıklı olması..bu ay hamile kalırsam tutturmuş olma ihtimilim var

ayyy canım emeğine sağlık ne güzel dua.Allah bu güzel duanın hürmetine tez zamanda hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah....
amin inş.. Allah razı olsun tatlım a.s.
:roflol:
tatlım gerek kalmamış bana baksana herkes hünerlerini sergilemiş :))
bu cinsiyet konusunu bence fazla takmayalım
ilk bebişimiz nasılsa, hayırlı sağlıklı evlat olsun da .. gerisi boşş ...

canım hemen üzerinde kadın için olanda var

tamam canım gördüm şimdi.
ben de dimple gibi düşünüyorum. ilk çocuk için bunları takmaya gerek yok. ikinci çocuk için denenebilir. değişiklik olsun diye. önemli olan sağlıklı ve hayırlı olması.

evet canım baktım şimdi benim verdiğim site shettle yöntemine göre hesaplıyo galiba

evet tatlım bencede ben eskiden illa kız isterdim şimdi hiç farketmez valla. ben genelde yumurtlama günleri için kullanıyodum bu siteyi eğlenceli de hem diğerlerine göre zemuszemus

çok güzel bişey buu opuyorumnanaktan çok sağol..kız olsun istiyorum ben de ama tabi 1. öncelik sağlıklı olması..bu ay hamile kalırsam tutturmuş olma ihtimilim var

rica ederim canım allah gönlünden geçen neyse onu versin tabii sağlıkla opuyorumnanaktan

benim oğlan sizin kızları dövünce büle demezsiniz ama benim abim ablam yok babamda çok ilgisizdi onun için hep bi abim olsun beni korusun isterdim :sinifsinif: ondanmı bilmem oğlum olsun iistiyorum

ay evet dimple az önce gördüm ben de bakmaya fırsatım olmadı dur gidiyorum hemen oraya kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…