- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 38
aa dediğin iyi oldu tatlım benim a.s. ben de size o duayı söyleyecektimkızlar bişi hatırlatmak istiyorum çocuk yapmaya karar verdik hayırlı uğurlu olsun istiyoruz ilişkiden önce besmele çekmeyi hayır dilemeyi unutmayın hatta duası bile var bulursam yazarım bide bi kadıncağız kızım perşembe akşamı besmeleyle başlayıp çalışırsan sonrada sağına dönüp yatarsan oğlun olur demişti benden sülemesi zemuszemus
bulup paylaşayım hemen kaydirigubbakcemile5
ben öle yapmaya çalışıcam inş. zemuszemusevet hala korunuyomuş farzedelim kendimizi. hatta yeni evli bile farzedebiliriz :kedi:kaydirigubbakcemile3
hoşgeldinn...selam kizlar,
beni de araniza kabul edermisiniz???
bilmiyorum gerci anladigim kadariyla hepiniz ilk cocuk icinmi ugrasiyorsunuz??? Benim bu ikinci. 2000 yilinda bir kizim oldu. simdi 9 yasinda. cok istiyor bir kardesinin olmasini kücüklügünden beri. esim ilk baslarda istemiyordu. Tek cocuk yeter diyordu. ama zamanla da bakti kizimiz ve ben cok istiyoruz… e cevreyi de görüyor. Cocuklari olanlari falan oda istemeye basladi artik. yazin 2006 dan beri de ugrasiyoruz. Kasim 2006 da hamileydim 9. haftada düsük oldu… :-( Sonra Temmuz 2008 de de hamileydim yine düsük oldu 9. haftada. Sonra yine Aralik 2008 de bir düsük oldu. yine 9. haftada :-((( Tedaviler yapildi… birsey cikmamisti. Azicik demislerdi kanim kalin dir ama o düsüklerin sebebi degilmis. simdi bakalim. 28.05.2009 da adet olmustum. ama tam yumurta catlama döneminde sadece bir hafta görebildim esimi… ) cünkü ben türkiye ye izine gitmistim geldim… bir hafta beraberdik… sonra o gitti izine. Bu sene baska türlü olmuyordu maalesef izin meselemiz. O bir hafta da tam zamaniydi ama…bakalim tuttu mu. Artik tutmasi benim icin problem degil… asil sonrasi düsündürüyor beni…
kusura bakmayin biraz cok yazdim galiba
inş. hayırlı zamanda sorunsuz kavuşursun 2. bebişine :1hug:
bunu bende düşünmüştüm fisfisfisTesekkürler canim dualariniz icin... Rabbim hepimize tez zamanda nasib eder insallah. Bakalim bu ayin 25 inde yada 27 sinde adet olmam lazim... (gecen ay 30 gün sürdü... bir önceki ay da 28 gün sürdü...) sizin adet beklediginiz (insallah gelmeyecek günler olur )) ) günleriniz ne zaman??? Aslinda bir liste yapsak mi kizlar??? varmi böyle bir liste??? Kim ne zaman bekliyor diye???
ama bize daha çok stres yapacağını düşündüğüm için vazgeçtim sonra ...
bilemiyorumm :sm_confused: