Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

bu akşamdan sonra bende t-shirt isteyebilirm....zemuszemuszemuszemus
hayırlısı bakalımm :jeyyar:
kızmadım kuşum benim kocişim hayatta görmez zaten bide aşağıda olmasın o zaman ölçülerimi özelden atarım sana para işi nasıl olcek
kaydirigubbakcemile3 kanımca benimki de..

tamam arkadaşım a.s

bişey sorcam hesaba havaleden ücret alınıyor mu?
eğer alınıyorsa olmazsa ptt den bilmemne hesabı varmış adı aklıma gelmedi, hesap açtırırım
sence :sm_confused:

evet yaa 2aylık evliyim...ben acele etmiyorum ama kociş yaramazı durmuyor:):):kedi:zemuszemus

yaaa gamze ben senin açtığın konunun 2. sayfasına giremiorum ayrıca mesaj da yazamıyorum bir sorunmu var acaba yoksam beni yasakladınmı oraya :umursamaz:kaydirigubbakcemile3
bu arada en garantilisi ptt galiba çünkü havale alabiliyorlar tam bilmiyorum ama

ptt yi bi araştırayım ben o zaman

bu arada sanırım topik kaldırılmış:mymeka:, anlamadım bişeyy :sm_confused:
anlarız yakındaa

kıslar kocişim geliyor size iyi muhabbetler...tabiki banada..ayyy utandım:kedi::kedi:
cicim aylarındayızda:):)

görüşürüz jalecim hiç bitmesin cicim aylarınız
dimple ben bi daha bakıyım konuya noldu ki acep

poff ya insanın hevesini kursağında bırakıyorlarr mafoldumben
hiç haber de verilmedi
taşıyoruz, kapatıyoruz, inceliyoruzzz... diye :umursamaz:

hakkaten yaa başka bir yere mi gitti ne insn haber verir banane alcam ben o t-shirtlerden varmı anne olucam kardeşim ben :umursamaz:

taa ilk sayfalara bi göz gezdirdimm kaydirigubbakcemile3

kesinlikle öylee
o zaman ben üniv. hastanesini tercih edeyim

eylül de 3 yıl oluyor nasipse

sizin için en güzel zaman yani çocuk açısından. bizim de 2 yıl bitiyo ağustosta.
inşallah bizleri bekletmeden hayırlısıyla gelir bebişlerimiz :ecrin_bebek:

inşaallahh chablisscim cümlemiz için inş. :1hug:

chablisciim daha ilk mesajlarda takıkmışız şu kızamıkçık a :roflol:

hakkaten yaa başka bir yere mi gitti ne insn haber verir banane alcam ben o t-shirtlerden varmı anne olucam kardeşim ben :umursamaz:
ol canım oll kaydirigubbakcemile3
senden esinlenerek başlattım bu girişimimi zatenn
alcaksın tabi inş.. :1hug:
ve de giyeceksin inş. :lepi:

taa ilk sayfalara bi göz gezdirdimm kaydirigubbakcemile3

chablisciim daha ilk mesajlarda takıkmışız şu kızamıkçık a :roflol:
kaydirigubbakcemile3 ay evet canım yaa nası olduda birden vazgeçtik bu takıntıdan doktorlar sağolsun gerek yok diye diye dedik bir bildikleri vardır herhalde. bir de tabi bebişlerin erken gelebilmesi için vazcaydık sanırsam :roflol:

ol canım oll kaydirigubbakcemile3
senden esinlenerek başlattım bu girişimimi zatenn
alcaksın tabi inş.. :1hug:
ve de giyeceksin inş. :lepi:

evet canım yaa çok beğenmiştim ben bilahare konuşuruz bu konuyu. aman ağzımı da kapatmasınlar şimdi korktum valla kafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3

kızlar ben kaçtım öpüyorum hepinizi çok iyi çalışın akşam dersinize opuyorumnanaktan

bence hemen gelsinler diye heycan yaptığımızdann kaydirigubbakcemile3
doktorlar ekmeğimize yağ sürmüşmüş oldu, yan cebime koy hesabıı.. sırnaşık şey
evet canım yaa çok beğenmiştim ben bilahare konuşuruz bu konuyu. aman ağzımı da kapatmasınlar şimdi korktum valla kafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3
bu kazenn ağabeyy yapar mı yapar delikafadulden

iyi akşamlar arkadaşım bende çıkıyorum birazdan
öpüyorum hepinizii a.s.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 film şeridi gibi gözlerimin önünden geçti zaman

günaydın güzeller dimplehawkcım güzel kuşum neyi taşıyosunuz noluyo ben anlamadım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…