Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

Meraba kısssslaaar bugün giremedim hiç nete.Ya desenize temmuzda kesin hamiş olacaz tabi çalışmalara başladığımızda:kedi:.Kızlar size tavsiyem aklımızı hobi tarzı şeylerle meşgul edelim ki strese girmeyelim.Herkesin tavsiyesi stres olmazsa hamile kalınır.Hadi hayırlısı bakalım artık.Keşke hepimiz temmuzda hamiş kalsak ne güzel olur dimi kaydirigubbakcemile5

evet harika olurdu :lepi:
ben şimdiden heycan yaptım baya :1ninca: inş. sakinlerim o zamana kadar :kedi:
dediğin gibi bi uğraş bulmak lazım, kafa dağıtmak lazımm.....

günaydın dünyanın en güzel anne adayları ben sabah adet oldum bitsin hemen dra gidicem ama dün akşam ya kist varsa tüpler tıkalıysa ya hamile kalamazsam ya şöle ya böle nerdeyse bunalıma giriyodum aman ne zormuş yaw:sinifsinif:

günaydın kızlarrrrr
aaaa ama öyle stres yapmak yok. gerçi size diyorum ama beni bir görseniz ya hamile kalırsam da dış gebelik olursa a tüpüm alınırsa da... ohooo saçma sapan yazıyorum kafamdan sonra diyorum kızım manyakmısın ortada fol yok yumurta yok. lmaz:
ama ne uğraş bulmak lazım onuda bilemedim en önemlisi de herhalde ilişki esnasında ya da sonrasındaki döllenme aşamasında bunu kafamızda tutmamak off poff

birde dün akşam folic asidimi içmeyi unuttum şimdi nasıl vicdan azabı çekiyorum anne olmak böle bişi herladeŞeniz

yanlız değilmişim paylaşalım rahatlayalım anacım:roflol:

kızlar ben paronayakım az biraz -tatlicadiarzu-
ama siz bende de paranoyalmışsınız :roflol: :roflol: :roflol:

böyle şeyler konuşmayı yasaklıyor u mmmm yasakkelime
neden illa sorun yaşıcaz hayalleri var, Allahın izniyle yaşamayalım inş. kaydirigubbakcemile5
birde dün akşam folic asidimi içmeyi unuttum şimdi nasıl vicdan azabı çekiyorum anne olmak böle bişi herladeŞeniz
:roflol: a.s :1hug:

haklısın dimple cım işimiz gücümüz yok kurduğumuz şeylere bak.
iyi düşünelim iyi olsun paranoyaklığa yer yok artık bu forumda

aynenn
dediğim gibi..

(kendime verdiğim yetkiyle :roflol: )
y a s a k l ı y o r u mm m m m m m m :yasakkelime:

:roflol: ilahi canım yaaa yasakla valla bir de ben de bir huy gelişti sizdede varmı bilmiyorum biraz özel olcak ama ilişkinin bitimine doğru bu giriyo aklıma kasılıorum yani olcakmı bu sefermi tutar falan diye bunu nasıl atsam aklımdan. o anı bozuyorum resmen kendi kendime :çok üzgünüm:

ben daha başlamadığım için bilmiyorum tatlım
ama nasıl desem öyle bir konsantre ol ki sanki bebiş için çalışıyor değilde
eski günlerde ki gibi devam diye düşün, anın zevkini düşün yanii :kedi:

kızlar bişi hatırlatmak istiyorum çocuk yapmaya karar verdik hayırlı uğurlu olsun istiyoruz ilişkiden önce besmele çekmeyi hayır dilemeyi unutmayın hatta duası bile var bulursam yazarım bide bi kadıncağız kızım perşembe akşamı besmeleyle başlayıp çalışırsan sonrada sağına dönüp yatarsan oğlun olur demişti benden sülemesi zemuszemus

evet hala korunuyomuş farzedelim kendimizi. hatta yeni evli bile farzedebiliriz :kedi:kaydirigubbakcemile3

selam kizlar,
beni de araniza kabul edermisiniz???
bilmiyorum gerci anladigim kadariyla hepiniz ilk cocuk icinmi ugrasiyorsunuz??? Benim bu ikinci. 2000 yilinda bir kizim oldu. simdi 9 yasinda. cok istiyor bir kardesinin olmasini kücüklügünden beri. esim ilk baslarda istemiyordu. Tek cocuk yeter diyordu. ama zamanla da bakti kizimiz ve ben cok istiyoruz… e cevreyi de görüyor. Cocuklari olanlari falan oda istemeye basladi artik. yazin 2006 dan beri de ugrasiyoruz. Kasim 2006 da hamileydim 9. haftada düsük oldu… :-( Sonra Temmuz 2008 de de hamileydim yine düsük oldu 9. haftada. Sonra yine Aralik 2008 de bir düsük oldu. yine 9. haftada :-((( Tedaviler yapildi… birsey cikmamisti. Azicik demislerdi kanim kalin dir ama o düsüklerin sebebi degilmis. simdi bakalim. 28.05.2009 da adet olmustum. ama tam yumurta catlama döneminde sadece bir hafta görebildim esimi… ) cünkü ben türkiye ye izine gitmistim geldim… bir hafta beraberdik… sonra o gitti izine. Bu sene baska türlü olmuyordu maalesef izin meselemiz. O bir hafta da tam zamaniydi ama…bakalim tuttu mu. Artik tutmasi benim icin problem degil… asil sonrasi düsündürüyor beni…

kusura bakmayin biraz cok yazdim galiba

hoşgeldin dilara inşallah bebiş bu sefer sımsıkı tutunur sana

hoşgeldin dilaracım genelde ilk bebek için uğraşıyoruz hepimiz ama sonuçta amaç bu yaz hamile kalmak. 2 çocuk fikri bende de var allah nasip ederse. çünkü kardeş çok önemli yeri geliyor anne babamızdan daha önemli oluyor. bence çok doğru bir karar vermişsiniz. inşallah o azıcık günde bile tutmuştur bebeğin ve bu sefer sıkıca tutunur sana bırakmaz seni. inşallah bu sefer sana ve ailene bağışlar Rabbim bebeğinizi :Saruboceq:

Tesekkürler canim dualariniz icin... Rabbim hepimize tez zamanda nasib eder insallah. Bakalim bu ayin 25 inde yada 27 sinde adet olmam lazim... (gecen ay 30 gün sürdü... bir önceki ay da 28 gün sürdü...) sizin adet beklediginiz (insallah gelmeyecek günler olur )) ) günleriniz ne zaman??? Aslinda bir liste yapsak mi kizlar??? varmi böyle bir liste??? Kim ne zaman bekliyor diye???

hoşgeldin canım inşallah gönlünce olur herşey opuyorumnanaktan

aslına bakarsan bir liste yok canım çünkü genelde bu ay başlıcak olan çok var çalışmalara. benim tespit ettiğim kadarıyla da yakın olcak adetler çünkü ya şu an regl olan var ya da yeni bitmiş yakın sayılır çoğumuzun. bir liste yapabiliriz ama ben pek emin değilim tarihimden çünkü 2 aydır gecikme oluyor :umursamaz:
bu arada bir tane de hamilemiz var ilk ayda tutturan goncagül kaydirigubbakcemile2
benim 32 gün sürüyor tarih de 12 ya da 13 temmuz

hoşgeldin dilaraa.s.

Kızlar anlaşılan herkes stresli:tomato:.Ben kendimi oyalamak adına 1500 parçalık puzzle aldım.Bide dikişe başlayacağım çok hoşuma gidiyor.Herşeyin hayırlısını dileyelim hayırlısı olsun...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…