Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

aa dediğin iyi oldu tatlım benim a.s. ben de size o duayı söyleyecektim
bulup paylaşayım hemen kaydirigubbakcemile5
evet hala korunuyomuş farzedelim kendimizi. hatta yeni evli bile farzedebiliriz :kedi:kaydirigubbakcemile3
ben öle yapmaya çalışıcam inş. zemuszemus
hoşgeldinn...
inş. hayırlı zamanda sorunsuz kavuşursun 2. bebişine :1hug:
bunu bende düşünmüştüm fisfisfis
ama bize daha çok stres yapacağını düşündüğüm için vazgeçtim sonra ...
bilemiyorumm :sm_confused:

evet canım ben de duydum bunu. biraz komik ama doğru.iki tarafınd a besmele çekmesi gerekiyor.başka dua biliyorsan da ekle.

mrb.bende yeni üyeyim. bişi sorucam ben 7,5 haftalık hamile iken kalp durması sonucu kürtaş oldum 16 mayısta fakat hala reglim gelmedi acaba bu normalmi aranızda benim gibi olan varmı acaba

dimple cım senin de yazdıklarını okudum.çok sevindim birşeyin çıkmamasına. ben bu rutin kontrelleri martta yaptırdım ve o zamandan beri folik kullanıyorum.en az 3 ay kullanılması gerekir diye biliyorum.hatta bu konuda yapılan araştırmalarda bir takım hastalıkları engelliyor ya, bu araştırmada hep 6 ay kullanılmış folik asit. ve ilk defa bu ay deniycem.istersen hemen acele etme.ama senin de dediğin gibi hemen olmayabailir. o yüzden de hemen başlamaz farketmez.
bu arada ben de bugün okuldan gelince sırf meraktan testlerden bi tanesini yaptım. yumurtlama testinden. bugün 9.günümdü. biliyordum bişey çıkmayacağını ama yumurtlama döneminde oluşan çizgiyle olmayanın farkını görmek için bugün de yapayım dedim ve bariz tek çizgi çıktı.

kızlar duayı buldum :

بِسْمِ اللهِ ا لّلهُمََّ جَنِّبْناَ الشَّيْطاَنَ وَجَنَِّبِ الشَّيْطَانَ ماَرَزَقْتَناَ

“Bismillah,Allahümme cennibne’ş-şeytâne ve cennibi'ş-şeytane mâ razaktenâ”

ANLAMI:”Allah’ın adıyla.Allah’ım bizi şeytandan ve şeytanı da bize ihsan edeceğin şeylerden (çocuklardan) uzaklaştır.”

Cinsi Münâsebet Esnasında Okunacak Duâ

723- ıbni Abbas'dan (Radıyallahu Anhüma) Peygambere ulaşan çok yollarla rivayetimizde Peygamber Saîlallahu Aleyhi ve Sellem şöyle bu­yurdu: "Eğer sizden biriniz ailesine gideceği zaman:

"Bismillah!, Aîlâhümme cennibneşşeytâne ve cennibişşeytâne mâ ra-zagtenâ."

"Bismillah, Allah'ım, bizden Şeytanı uzaklaştır ve bize vereceğin rizıktan da Şeytanı uzaklaştır'der de aralarında bir çocuk olursa şeytan ona zarar vermez." Buhârî'nin rivayetinde: "Şeytan ona ebediyyen zarar ver­mez." şeklindedir.[10]

ne kadar güzel değil mi....

teşekkür ederim canım. Allah razı olsun. bulup ekledmişsin o kadar.kısaymış da hemen ebzerlenir. eşlere de haptan sonra bi de dua işi çıkaralım:)onlar da ezberlesin.

sağolasın tatlım :1hug:
haklısın bende yaklaşık 1 aydır kullanıyorum
ama hemen olmama ihtimalleri var işte
ama zaten bazı bitkilerde ve baklagillerde de folik asit mevcut
ve ben bunları bol bol tüketirdim zaten
inş. oradan da takviye olmuştur folik asit

teşekkür ederim canım. Allah razı olsun. bulup ekledmişsin o kadar.kısaymış da hemen ebzerlenir. eşlere de haptan sonra bi de dua işi çıkaralım:)onlar da ezberlesin.
amin cnm Allah cümlemizden razı olsunn..
ezberlesinler tabii, mahiyetinin güzelliğine bak senn :1rolleyes:

mrb.bende yeni üyeyim. bişi sorucam ben 7,5 haftalık hamile iken kalp durması sonucu kürtaş oldum 16 mayısta fakat hala reglim gelmedi acaba bu normalmi aranızda benim gibi olan varmı acaba

merhaba aysun,
geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın..kürtajdan sonra 40 güne kadar regl olmaman normal.. sıkma kendini.. bu günlerde olursun tahminimce..

dimple cım haklısın aslında adet günlerini saymak tek tek stres yapar bizi. hiç girişmeyelim bence de o işlere. zaten zor tutuyoruz kendimizikaydirigubbakcemile5
bu arada dua için de ellerine sağlık bunun türkçesini okusak da olur dimi kızlar ben küçüklüğümden beri çok beceriksizim de dua ezberlemekte. anlamı aynı sonuçta

evt bitanem dua bu çok güzel tüylerim ürperdi valla herşeye yüce yaradanın adıyla başlamak lazım hani bazı çocuklar olur merhametli sakin gerçekten iyi yürekli yokmudur sizce bunda bunun etkisi

tabiki olur hayatım sonuçta niyet önemli kalpten geçirmek önemli yoksa dinin dili olurmu lmaz:

rica ederim tatlımm
arapçasını okuman daha faziletli olur, zaten çok çokk kısa ben ezberledim bilem :))
ama türkçe okumanın da sakıncası olmaz, samimi olunsun yeter ki yerimseniben

sağolun kızlar ben de hemen yazıyım zaman. ben onun arapçasını hatırlıcam diye olaydan koparım valla. o zaman hiç yapamayız çocuk :kedi:

evt bitanem dua bu çok güzel tüylerim ürperdi valla herşeye yüce yaradanın adıyla başlamak lazım hani bazı çocuklar olur merhametli sakin gerçekten iyi yürekli yokmudur sizce bunda bunun etkisi
benim de tüylerim ürperdi, çok süper bi dua bence
etkisi olmaz mı kesinlikle var ve de samimi inanarak dua ettik mi ... sonucu görürüz Allahın izniyle a.s

ayyy canım emeğine sağlık ne güzel dua.Allah bu güzel duanın hürmetine tez zamanda hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah....

kızlar şimdi başka bir topicte okudum. yumurtlama günleri gün aşırı değil de her gün çalışmakta fayda var. bir arkadaşım 5-6 ay gün aşırı denedi. hamile kalamadı. hamile kaldığında ise yumurtlama günlerinde her gün çalıştığını söyledi. matematiksel olarak da tutturma olasılığı daha yüksek değil mi kızlar:)

kızlar beslenmeyle çocuk cinsiyeti arasında fark varmı acaba kız bebeklerde sodyum fazla imiş dolayısıyla sodyum içeren gıdalarla beslenilirse kız kalsiyum ağırlıklı beslenilirse erkek çocuk olurmuş yıllar önce annemin bi arkadaaşı bunu yapmış duyan bilgisi olan varmı dimplehawk bi el at şu meseleye kuşum opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…