- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 38
:roflol: :roflol: dur yavrum hamile falan değilimm :roflol:ay sen çatlatırsın insanı söle çabuk ne paylaşacaksın delikafadulden
tamam chabliscimm kaydirigubbakcemile5ay evet dimple az önce gördüm ben de bakmaya fırsatım olmadı dur gidiyorum hemen oraya kaydirigubbakcemile
arkadaşlarr buyrun bakalım sizinle ne paylaşıcammm kaydirigubbakcemile5
chablissscim biliyordu zaten
anne oluyorum T-Shirt ü
inşaallah tatlım yaa opuyorumnanaktanaceleden linki görmemiştim bende bende 38 bedenim ben eşimi ilk gördüğüm yere götürüp sölemeyi düşünüyodum üzerrimede bunu giyerim tam süper olur
benim oğlan sizin kızları dövünce büle demezsiniz ama benim abim ablam yok babamda çok ilgisizdi onun için hep bi abim olsun beni korusun isterdim :sinifsinif: ondanmı bilmem oğlum olsun iistiyorum
kaydirigubbakcemile3ilahi canım yaa acıların çooocuuğu gibi olmuşun :teselli:kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
merhaba kıslar ben aranıza yeni katıldım...bu yaz bende hamile kalmak istiyorum...çok heyecanlıyım
benim oğlan sizin kızları dövünce büle demezsiniz ama benim abim ablam yok babamda çok ilgisizdi onun için hep bi abim olsun beni korusun isterdim :sinifsinif: ondanmı bilmem oğlum olsun iistiyorum
opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5bence harika t-shirt dimple cığımın dediğigibi aşağıda olursa okunmayabilir yazısı yerimseniben
aramıza hoşgeldinnnnnnnnnnnn :1rolleyes:merhaba kıslar ben aranıza yeni katıldım...bu yaz bende hamile kalmak istiyorum...çok heyecanlıyım
tamam tamam kızmaa kaydirigubbakcemile3ne gülüyosunuz zillilerklava:
resim ortada olsun o zaman ne çok yukarda ne çok aşağıda hem body gibimi tshirt gibimi bedenine bakma şansımız olsaydı
bu akşamdan sonra bende t-shirt isteyebilirm....zemuszemuszemuszemus
tamam tamam kızmaa kaydirigubbakcemile3
siz t-shirtü nasıl isterseniz öyle ayarlatıcam hatta en cm i verirseniz beden numarasını ona göre seçerler
çünkü bazı kalıplar küçük ya da büyük olabiliyor a.s
hoşgeldin canım aramızamerhaba kıslar ben aranıza yeni katıldım...bu yaz bende hamile kalmak istiyorum...çok heyecanlıyım
vakitde geçmiyor yaaaa...kocacık gelmedi daha
bu arada 2 aylık evliyiz :):)