Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

sankim resim biraz daha aşağıdamı olsa tam bebeğin olduğu yerde dimplehawk ne dersin kuşum

benim oğlan sizin kızları dövünce büle demezsiniz ama benim abim ablam yok babamda çok ilgisizdi onun için hep bi abim olsun beni korusun isterdim :sinifsinif: ondanmı bilmem oğlum olsun iistiyorum

ilahi canım yaa acıların çooocuuğu gibi olmuşun :teselli:kaydirigubbakcemile3

olurrr :))) öyle istersen seninkini öyle yaptırırız tatlım a.s
ama ben yukarıda istedim, aşağıda yazısı okunmayabilir mazallah :roflol:

bence harika t-shirt dimple cığımın dediğigibi aşağıda olursa okunmayabilir yazısı yerimseniben

merhaba kıslar ben aranıza yeni katıldım...bu yaz bende hamile kalmak istiyorum...çok heyecanlıyım

benim oğlan sizin kızları dövünce büle demezsiniz ama benim abim ablam yok babamda çok ilgisizdi onun için hep bi abim olsun beni korusun isterdim :sinifsinif: ondanmı bilmem oğlum olsun iistiyorum

benim de annem abisinden çok çekmiş. çalıştığı zamanla zorla dövüp elinden parasını alıyormuş. hatta sırf bu nedenle evlendirmek istememiş. dedem de rahmetli olduğu için dayımın zulmünün önüne anneannem bile geçememiş. o yüzden annem hep ilkim kız olsun, abisi olmasın diye dua etmiş. ve ben annemin ilkiyim. erkek kardeşim var ama ben büyük olduğum için abi gibi davranamıyor tabi.

bence harika t-shirt dimple cığımın dediğigibi aşağıda olursa okunmayabilir yazısı yerimseniben
opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
merhaba kıslar ben aranıza yeni katıldım...bu yaz bende hamile kalmak istiyorum...çok heyecanlıyım
aramıza hoşgeldinnnnnnnnnnnn :1rolleyes:
ne gülüyosunuz zilliler klava:
resim ortada olsun o zaman ne çok yukarda ne çok aşağıda hem body gibimi tshirt gibimi bedenine bakma şansımız olsaydı
tamam tamam kızmaa kaydirigubbakcemile3
siz t-shirtü nasıl isterseniz öyle ayarlatıcam hatta en cm i verirseniz beden numarasını ona göre seçerler
çünkü bazı kalıplar küçük ya da büyük olabiliyor a.s

eşimde işte canım sıkılıyordu ..bu siteyi de yeni buldum..site harika kızlar..opuyorumnanaktan

kızmadım kuşum benim kocişim hayatta görmez zaten bide aşağıda olmasın o zaman ölçülerimi özelden atarım sana para işi nasıl olcek

hoşgeldin canım aramıza
vakitde geçmiyor yaaaa...kocacık gelmedi daha
bu arada 2 aylık evliyiz :):)

nee 2 ay mı ay kız ne acelecisin öyle sırnaşık şey

kızlar bu t-shirt olayı sardı beni yalnız ölçü mölçü bilmem ben veriri bedenimi alırım t-shirtümü :umursamaz: kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…