Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

dimplehawk sorma hiperaktif bir ruh halim var bu aralar iyki gördüm bu topiği :) on numara

Kızlar günaydın,
Ben hani geçen gün yumurta akı kıvamında bi akıntıdan bahsetmiştim. O akıntı ilk salı gecesi oldu, çrş.yı boş geçmedik ama dün yani perş. gecesi bi daha oldu şimdi de eşim şehir dışında öfff :gitme: sizce hangisi yumurtlamadır şimdi kafam karıştı çok

selam güzellerr nasılsınız bakalım iş yoğunluğumdan giremiyorum doğru düzgün
ama bugün son izin vakti inşallah :sm_cool:

bernacım başın sağolsun tatlım çok üzüldüm mekanı cennet olsun anneannenin herşey bizim için :teselli:

ben hiç anlamıyorum canım çünkü aynı şey bendede oluyor sadece günaşırı ilişkiye devam diyorum Şeniz en garantisi bu sanırsam

merhaba kızlarrrr
bernacım başın sağolsun allah sizlere uzun ömür versin allah bir can alır bir can verir. umudunu kaybetme hemen
kızlar benim normal adet günüm 4 gün geçti ama bu ay yumurtlama zamanı kontrole gittiğimde gelişmiş yumurta yoktu geç yumurtladım sanırım yani sanırım cts adet tarihim bakalım nolcak

chablisss cnm belki bu ay hastalanmazsın inş.
bebek süpriz yapmış olur belki umarım öyledir
benim bu ay hiç ümidim yok nedense :umursamaz:

inşallah meralcim inşallah hastalanmam da bebişim gelir. bizim de ilkayımız aslında çok umudum yok ama düşünmemeye çalışıorum. hayırlısı neyse o olur diye düşünüyorum

evet cnm hayırlısı neyse o olsun benimde bu ay 3. ayım
steres yapmamak lazım ben ilk ay o kadar çok stres yapmıştımki o ay hasatlanmamıştım bile
sonra doktora gittiğimde stresten olabilir dedi herahngi bi sorun yok mümkün olduğunca
onu düşünmemeye ve stres yapmamaya çalış dedi ama yinede ister istemez insan stres oluyo
bakalım hayırlısı neyse o olsun hepimiz için

çok tşk canım allah razı olsun

çok saol balım sende iyi haberler verirsin inşallah birileri ayağını sürüsün artık merakla bekliyorum cnm

günaydın kimsecikler yok galiba kızlar nerdesiniz isim river gamzem chabliss meral77 gelinde dertleşelim Şeniz

merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr a.s.

geldim bernacım geldim.. nasılsınn,
meralcim sen nasılsın

selam kızlar

gebelik için kan testi fiyatlarını bilen varmı

özelde ve devlette

olabilirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... :kedi:
kan verdim sabahhhhhhh :lepi:

stellacım özelde 18 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…