başınsaolsun canım
bernacımm ne diyeceğimi bilemiyorum mafoldumbengünaydın kızlar cmartesi gece annanemi kalp krizi sonucu kaybettik pazartesi toprağa verdik o yüzden yoktum ortalarda dün akşam adette oldum moralim sıfır hayat gerçekten boş herşeyin hayırlısını nasip etsin rabbim merak eden herkese tşkler :çok üzgünüm:
günaydın kızlar cmartesi gece annanemi kalp krizi sonucu kaybettik pazartesi toprağa verdik o yüzden yoktum ortalarda dün akşam adette oldum moralim sıfır hayat gerçekten boş herşeyin hayırlısını nasip etsin rabbim merak eden herkese tşkler :çok üzgünüm:
günaydın kızlar cmartesi gece annanemi kalp krizi sonucu kaybettik pazartesi toprağa verdik o yüzden yoktum ortalarda dün akşam adette oldum moralim sıfır hayat gerçekten boş herşeyin hayırlısını nasip etsin rabbim merak eden herkese tşkler :çok üzgünüm:
başın sağolsun canım. Allah sabırlık versin. bu hayatta herşey bizim için.
canım bnm başın saolsun sen şindi kendine çok iyi bak lütfen hayat devam ediyor
merhaba tatlım kaydirigubbakcemile5 nerelerdesin, kaçaksın yinebende burdayım :)
hoşgelmişsinnBurası ne haraketli bir topik böyle iyki gelmişim :)
amin bernacım inşaallahh ..allah razı olsun çok tşkler gamzecim ve desdomona allah sizinde gönlünüze göre versin
merhaba tatlım kaydirigubbakcemile5 nerelerdesin, kaçaksın yinelmaz:
hoşgelmişsinn
sen de çok enerjiksin maşaallah kaydirigubbakcemile5
amin bernacım inşaallahh ..
Allah sabrını verecek şüphen olmasınn
her zaman destekçinim, burdayım ve burdayız :1hug:
chablisimde muğlaya gitmişti bir iş için ama gelmedi hala :sinifsinif:
:1hug: a.s.çok saol gamzecim meleğim desteğinizi bilmek çok güzel