- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 38
canımmm ben iyiyim sen nasılsın çıkıcam paydos saatimi bekliyorumsositosositoslm dünya güzelleri yeni gelenlerde hoşgeldiniz inşallah uğurlu gelirsiniz bize gamzem ellerine sağlık bende okudum hepsini isimcim rivercim chabliss nasılsınız şekerler varmı gelişme isimcim
merhaba canım da umudunu yitirmek yokmerhaba kızlar, kimse yok sanırım. nasılsınız?
benim bu yazda umudum yok artık ama size alıştım ve hala bu topikteyim. en azından sizlerin güzel haberlerini alıp mutlu olurum.
2-3 hafta önce buraya hamile kalmayı düşünüyorumyazmıştım şimdi öğrendimki hamileyim kan testi yaptırdım 86 çıktı arkadaşlar Allah tüm bekleyen isteyenlere versin
bir hamiş daha süper hihoyyyt2-3 hafta önce buraya hamile kalmayı düşünüyorumyazmıştım şimdi öğrendimki hamileyim kan testi yaptırdım 86 çıktı arkadaşlar Allah tüm bekleyen isteyenlere versin
günaydın kızlarrr iyi haftalarrr
isimden ses yok hala
Günaydın chabliscimm kaydirigubbakcemile5
kısmetse bu akşam olmadı yarın başlıyor canım :jeyyar: benim kırmızılar biraz uzun sürüyorda şakkıdıgünaydın rivercım nasılsın ne zaman başlıyor çalışmalar tekrardan:jeyyar:
kısmetse bu akşam olmadı yarın başlıyor canım :jeyyar: benim kırmızılar biraz uzun sürüyorda şakkıdı
ama bugün sanki acayip bi ateş basıyor beni ve acayip bir istek var acaba yumurtlama olabilirmi hastayken daha yaa :1shok:akşama inşallah biterde başlıyım biraz önce çalışmalara zor oluyo 6-7 gün hastalık sürdümü bee fisfisfis sırnaşık şey
benimde 5 gün sürüyor tatlım. o ateş 6-7 günün ateşidir :jeyyar::roflol:
sen gene de boş geçme günaşırı başla :lepi:
çok sevindim senin adına elifçim2-3 hafta önce buraya hamile kalmayı düşünüyorumyazmıştım şimdi öğrendimki hamileyim kan testi yaptırdım 86 çıktı arkadaşlar Allah tüm bekleyen isteyenlere versin
opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5günaydın kızlarrr iyi haftalarrr
isimden ses yok hala