Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

slm dünya güzelleri yeni gelenlerde hoşgeldiniz inşallah uğurlu gelirsiniz bize gamzem ellerine sağlık bende okudum hepsini isimcim rivercim chabliss nasılsınız şekerler varmı gelişme isimcim
canımmm ben iyiyim sen nasılsın çıkıcam paydos saatimi bekliyorumsositososito

merhaba kızlar, kimse yok sanırım. nasılsınız?
benim bu yazda umudum yok artık ama size alıştım ve hala bu topikteyim. en azından sizlerin güzel haberlerini alıp mutlu olurum.

Günaydın hanımlarr herkese iyi haftalarr opuyorumnanaktan
isimcim varmı bir gelişme gelmemiştir inşallah kırmızılar kaydirigubbakcemile2

günaydııınnn arkadaşlar, günaydın rivercım kaydirigubbakcemile5

isimm.. hayırlı haberlerle gel hadii :))

merhaba kızlar, kimse yok sanırım. nasılsınız?
benim bu yazda umudum yok artık ama size alıştım ve hala bu topikteyim. en azından sizlerin güzel haberlerini alıp mutlu olurum.
merhaba canım da umudunu yitirmek yoklmaz: Allah büyük en iyi zamanı o bilir inşallah hepimiz en kısa zamanda hayırlı haberler veririzz opuyorumnanaktan

2-3 hafta önce buraya hamile kalmayı düşünüyorumyazmıştım şimdi öğrendimki hamileyim kan testi yaptırdım 86 çıktı arkadaşlar Allah tüm bekleyen isteyenlere versin

2-3 hafta önce buraya hamile kalmayı düşünüyorumyazmıştım şimdi öğrendimki hamileyim kan testi yaptırdım 86 çıktı arkadaşlar Allah tüm bekleyen isteyenlere versin

canım tebrik ederim allah kucağına almayı da nasip etsin sağlıkla. ilk ayınızmıydı

bir hamiş daha süper hihoyyyt
amin canımm amin :Saruboceq:
ne güzel ya çok sevindim senin adına Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaydirigubbakcemile5
bebeğinle ilgili gelişmeleri yaz haberdar et bizleri yerimseniben

günaydın rivercım nasılsın ne zaman başlıyor çalışmalar tekrardan:jeyyar:
kısmetse bu akşam olmadı yarın başlıyor canım :jeyyar: benim kırmızılar biraz uzun sürüyorda şakkıdı
ama bugün sanki acayip bi ateş basıyor beni ve acayip bir istek var acaba yumurtlama olabilirmi hastayken daha yaa :1shok:akşama inşallah biterde başlıyım biraz önce çalışmalara zor oluyo 6-7 gün hastalık sürdümü bee fisfisfis sırnaşık şey

benimde 5 gün sürüyor tatlım. o ateş 6-7 günün ateşidir :jeyyar::roflol:
sen gene de boş geçme günaşırı başla :lepi:

benimde 5 gün sürüyor tatlım. o ateş 6-7 günün ateşidir :jeyyar::roflol:
sen gene de boş geçme günaşırı başla :lepi:

hemen başlıcam zaten dayanamıyorumm delikafadulden
ben izine çıkıcam ıspartaya gidiyorum kısmetse eşim işlerinin yoğunluğundan gelemiyor kendi işi oluncada bırakıp gelemiyor 1 hafta Allahtan fazla değil :çok üzgünüm:

çok sevindim senin adına elifçim
hayırlı uğurlu olsun inş.
günaydın kızlarrr iyi haftalarrr
isimden ses yok hala
opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

günaydın kıslar bugün bal çörek otu tarçına başladım napcam bilmiyorum kii mafoldumben karnım çok ağrıyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…