merhaa kızlar
nasılsınız?biz de şoku atlatmaya çalışıyoruz hala eşimle beraber. çok gergin ve sıkıntılı. cuma akşamı bir düğüne gittik. orda ortak arkadaşımız olan bir çiftle karşılaştık. biz tanıştırmıştık onları.düğünleri bizden 2 hafta önce olmuştu ve hamileymiş. hayatımda ilk defa birini kıskandım. kendimi çok kötü hissettim. bizim de bebek istediğimizi biliyordu ve o da sordu. ben de eşimle anlaştığımız üzere bir yıl ertelediğimizi söyledim. bebek istediğimi herkese söylemem çok kötü oldu. şimdi herkes sorup duruyor.biz de mecburen bir yıl erteledik diyoruz. tabi herkes çok şaşırıyor. bir kaç tane bahane uldum ertelemek için.yalancı oldum yani kendimi çok kötü hissediyorum ama mecburum bunu yapmaya. çünkü bir yıl olmayabilir çocuğumuz. hatta doğal yoldan olmayabilir. her ihtimale kendimi hazırlamaya çalışıyorum. kesin sonuçlar perşembe belli olacak. ben ameliyattan önce de deneyim diyorum. eşimse olumsuz bakıyor ameliyattan önce. varikosel sperm kalitesini de düşürdüğü için hamilelik olsa bile düşükle sonuçlanabiliyormuş.şu an hiç kimseye söylemedik. sadece babasına söylemeyi düşünüyor.hafta sonu gezdik dolaştık, aklımıza getirmemeye çalışıyoruz ama geliyor bir şekilde. ne yapalım bizim de imtihanımız buymuş. bugün 4444 başlıycam ben de.burda okudum . hamile kalması nerdeyse imkansız biri hamile kalmış. siz de bana dua edin ne olur arkadaşlar.çok zor durumdayım ve eşimden başka kimseyle paylaşamıyorum bu durumu. ve en önemlisi arkadaşlar ne olur ne olmaz eşinizi de bir an önce bir üroloğa gitmeye ikna edin. bizim başımıza gelmez demeyin. burda okuyordum çocuğu olmayanları, hiç aklımdan böyle bişey geçmezdi. tek tesellim, erken farkedebilmiş olmak ve yüzde 80 oranında tedavisi olması.