arkadaşlar hanginiz benim gibi ilk bebiş için çalışıyor????????
sırnaşık şey opuyorumnanaktanevet aynı gerçek hayat gibi. gönlünü fethetmek için savaş veriyo. sonra kalbi diğerlerinin hepsine kapanıyor. ayyyy çok hayalperestimmmm zemuszemus
evet aynen öyle..meslekdaşım asıl önemli olan yumurtlama günüymüş.o gün tuttumu olay bitiyormuş .ama o günü tutturmak mesele işte
hoşgeldin canım hayırlısı olur hakkında inş. a.s.merhabalar arkadaşlarhihoyyyt ben de bu yaz istiyorum inşallah sizdenim yani:))
Allah bilir canım hakkında en doğru zamanı benimde bu ay ilk denememdi günaşırı ilişkiye girmemize rağmen olmadı hastalandım nasip nezamansa ozaman verir Allah inş:teselli:hanımlar selamlar..
bugün doktora gittim..doktor bana hamilelik öncesi alınması gereken vitamin hapları verdi..
bu arada adetim ayın 3 ü gibi bitmişti ve biz o zamandan beri çalışıyoruz bebiş içinkaydirigubbakcemile3 acaba hamile kalma ihtimalim varmı bu süre içinde..
doktor bana ayın 10 u ve 16 sı arası şans yüksek dedi..bakalım neler olcak..hayırlısı olsun..
bu nasıl iş ya kimse çevrimiçi değil mi benneyaptımki
sen bişey yapmadın canım chablisinde dediği gibi biçoğumuz çalıştığımız için kapalı oluyor ben 6 dan sonra yokum mesela zemuszemusburdayız canım işte ama kalmadı pek çok kişi iş çıkışı ya. genelde çalışanlar var bizim topicte
:Saruboceq:ben üç yıllık evliyim biz geçen ay korunmayı bıraktık ilk ay tutmadı ama adetim biraz geç geldi ,inşallah bu ay olur diyorum hepimizin inşallah
nerdeyse hepimiz yerimseniben :teytey:arkadaşlar hanginiz benim gibi ilk bebiş için çalışıyor????????
kaydirigubbakcemile3günaydın kızlar herkese iyi haftosonları diliyorumm opuyorumnanaktan
dimplecım verdiğin bilgileri bende aynen chablisss gibi yaladım yuttum ellerim sağlık vereliniortak bende çok şaşırdım ya ayaklarımı nerdeyse 1 saate yakın dik tutuyordum ya çıkmasın dışarı diyee:roflol:
hayırlı sabahlarr zemuszemus
kaydirigubbakcemile3
evet tatlım bilmek, öğrenmek güzel şey dimi :lepi:
kesinlikle canım :lepi: