Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

ben üç yıllık evliyim biz geçen ay korunmayı bıraktık ilk ay tutmadı ama adetim biraz geç geldi ,inşallah bu ay olur diyorum hepimizin inşallah

canım genelde çoğumuzun ilk bebek. sizinde gelmiş artık vaktiniz beklemezsiniz inşallah. bir tek dilara arkadaşımızın ikinciydi. hamile kaldı bu ay ama düşük oldu malesef :umursamaz:

evet cnmn burdayım..biz 4 temmuzdan beri..bu arada sana msj attım ben özelden..bi bak istersen

meslekdaşım asıl önemli olan yumurtlama günüymüş.o gün tuttumu olay bitiyormuş .ama o günü tutturmak mesele işte

evet aynı gerçek hayat gibi. gönlünü fethetmek için savaş veriyo. sonra kalbi diğerlerinin hepsine kapanıyor. ayyyy çok hayalperestimmmm zemuszemus
sırnaşık şey opuyorumnanaktan
meslekdaşım asıl önemli olan yumurtlama günüymüş.o gün tuttumu olay bitiyormuş .ama o günü tutturmak mesele işte
evet aynen öyle..
hoşgeldin aramıza kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar herkese iyi haftosonları diliyorumm opuyorumnanaktan
dimplecım verdiğin bilgileri bende aynen chablisss gibi yaladım yuttum ellerim sağlık vereliniortak bende çok şaşırdım ya ayaklarımı nerdeyse 1 saate yakın dik tutuyordum ya çıkmasın dışarı diyee:roflol:
merhabalar arkadaşlarhihoyyyt ben de bu yaz istiyorum inşallah sizdenim yani:))
hoşgeldin canım hayırlısı olur hakkında inş. a.s.
Allah bilir canım hakkında en doğru zamanı benimde bu ay ilk denememdi günaşırı ilişkiye girmemize rağmen olmadı hastalandım nasip nezamansa ozaman verir Allah inş:teselli:

bu nasıl iş ya kimse çevrimiçi değil mi benneyaptımki
burdayız canım işte ama kalmadı pek çok kişi iş çıkışı ya. genelde çalışanlar var bizim topicte
sen bişey yapmadın canım chablisinde dediği gibi biçoğumuz çalıştığımız için kapalı oluyor ben 6 dan sonra yokum mesela zemuszemus

ben üç yıllık evliyim biz geçen ay korunmayı bıraktık ilk ay tutmadı ama adetim biraz geç geldi ,inşallah bu ay olur diyorum hepimizin inşallah
:Saruboceq:
arkadaşlar hanginiz benim gibi ilk bebiş için çalışıyor????????
nerdeyse hepimiz yerimseniben :teytey:

hayırlı sabahlarr zemuszemus kaydirigubbakcemile3
evet tatlım bilmek, öğrenmek güzel şey dimi :lepi:

slm dünya güzelleri yeni gelenlerde hoşgeldiniz inşallah uğurlu gelirsiniz bize gamzem ellerine sağlık bende okudum hepsini isimcim rivercim chabliss nasılsınız şekerler varmı gelişme isimcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…