Oh ıyı olmuş
Sizin gibilere mustehak
Bu yaşta derdine düştüğün işlere bak
Okulunu okuyacagın yerde yok aşkmış yok bebekmiş yok kürtajmış üstüne akıllanmamış yeniden aynı işlere bulaşmışsın
Anana babana yazık
Bi doktor tanidigimiz vardi cok yakin o sekilde oldu
Doktor once beni muayane etti risk yok dedi zaten profesyonel bir doktordu sagligim gayet yerinde cok sukur
Oh ıyı olmuş
Sizin gibilere mustehak
Okulunu okuyacagın yerde yok aşkmış yok bebekmiş yok kürtajmış üstüne akıllanmamış yeniden aynı işlere bulaşmışsın
Anana babana yazık
Oh ıyı olmuş
Sizin gibilere mustehak
Anana babana yazık
Adeta bir hikaye anlatır gibi arada değişik detaylara girerek anlatmışsın inandırıcılık pek yok hem de 4 aylık çocuğu sorması ayıp hangi doktora aldırabildin? Bu konuda yasal sınır ne mesela bunları biliyor musun?
Olanlar gercekmı degıl mı bilemem çok çelıskı var ama gercekte olabılır bende benzer seyler yasadım lise son sınıftayken hamıle kaldım ama benım bebegımı babası basta ıstemedı aldırmak ıstedı ben aldırmamak ıçın mucadele ettım sonunda oda kabullendı bebegı daha sonra o aılesıne bende anneme söyledım ve çok büyük tepkıler aldık sonunda istemeye istemeye aldıkdık bebegımı... benımde ailem ıstemıyordu sevgilımle birlıkte olmamı ama hiç kimse istemesede biz bebek meselesınden sonra daha cok kenetlendık bırbırımıze ve 3 ay sonra evlendık simdi ikimizde okuyoruz çalısyoruz ve hem evlı hemde çok mutluyuz hayatta olmaz dıye hiç birsey yok . Konu sahıbıne gelınce eger gercekten yasadıysa bunları bence sevdıgım dedıgı kısıye guvenıyorsada her konuda kendılerını gecındırebılcegı konusunda falanda evlenınce mutlu olabılırler sorunlarını asabilirler(ama okulunu bırakma bence ılerde ne olur bellı olmaz ayakların yere bassın)bebek aldırma vs gıbı seyler yasadıktan sonra sevgılın senden daha cok istedıgınden bebegı senı sucluyor olabılır ve bu yuzden sorun yasıyor olabilirsiniz bız bu sorunu evlendıkten sonra çözduk ailenın yüzünu kara cıkarma konusunda ise benım ailem ozaman ıstemedıklerı damatlarından cok memnun eşim benım ailemı benden daha cok dusunuyor hakkınızda hayırlısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?