bu yasta hicbi kizin yasamamasi gereken seyler yasadim

oh iyi olmuş mu !bu hayatta kimse kınadığını yaşamadan ölmez yarın başınıza gelir biri yaşadığınızın ona acının üstüne size oh iyi olmuş der eilinde kahvesi klavye başında ...

Yaşarken yaşayalım.
Düşüp kalkalım, başımıza gelince de yandım Allah..
Baban sevgili olmaya kızsın, dede olmaya eyvallah çeksin..
Aman yarabbi ne aydın, ne çağdaş.

Bir de, 4 aylık çocuğa kürtaj yapan doktoru sen bi söyle bize de biz onu koltuğundan edelim..
Azıcık isabetli sallayın yahu..
6.5 aylık doğan bebekler var bu dünyada neyin kafası bu ?

Bi doktor tanidigimiz vardi cok yakin o sekilde oldu

valla benim bu tür konularda hep dikkatimi çeken şu cümle doktor tanıdığımız var. biri 4 aylık çocuk aldırır, biri bilmem ne yapar ( açık açık şunu bunu diye yazardım da söylemek istemiyorum kimse rencide olmasın) fakat forumun sürekli dertleşme kısımlarını takip eden arkadaşlar bilirler. bu tür şeyler hep doktor tanıdıkları olanların (kardeş,eş,dost) gibi insanların başına gelir sonrada inanın derler . konuya fake diyince binbir türlü ah vah ederler. hiç daha okumadım şurda başına bu tür bişey gelipte bir tanıdığı doktor çıkmayını

Doktor once beni muayane etti risk yok dedi zaten profesyonel bir doktordu sagligim gayet yerinde cok sukur

ya tamam fake demek istemiyorum fake olmadığını varsayarak bu cevabı yazıyorum. işinde profesyonel doktor para karşılığı 4 aylık bir cana kıyıyor ve bundan önce muayne ediyor risk yok diyor risk olmadığını yasal sınırı koyan adamlar anlayamıyor çünkü gerizekalı onlar. bak canım gebelik 3 aşamadan oluşur bunlar 1.trimestri 2.trimestri 3.trimestri diye adlandılır. yasal sınır ilk 3 aylık döneme verilir ki bebek bu evrede alınmalıdır. bazı gebelikler 2.5 aylıkken bile sonlandırıldığı zaman anne büyük zorluk ve sağlık sıkıntıları yaşıyor. onuda geçtim 6.-7. haftalarda fetal kalp atışları duyuluyor bebeğin. bundan sonra ci-na-yet...

Konuya fake derdim ama bu devirde yaşanan sıradan bir olay belli bir kuşak ve sonrası kopmuş durumda zaten. Seviyorum yatayım demişsin ki kararın senin seni ilgilendirir şimdi niye dert yanıyorsun çocukda değilsin ki ayrıca doktor tanıdıkmı parayımı bastırdı baban bilemem oda normal üni.li kadınlar merdiven altı ucuz halledediyorlar tanısık olmasa da üzüldüm tek nokta o cana kıymanız sana üzülmem hayatta belli bir yaşaö seçmişsin yaşamışsın senin sseçimin ama niye daha dikkatli olmadınız kaçma sebebin çocukmuydu mantığın yokmu nasıl annelik yapacaksın önceliğin okulun geleceğin olmalı senin. Ailem duymamalıydı diyorsun ailen hep vardı niye ise sonradan aklınuza düşüyor ailem var çevre var diye olan masum günahsız bir yavruya oldu

ne kadar saçma şeyler yazmışsın yahu
şu yazdığın kızın başına gelenden daha vahim

bana da gerçek hikaye gibi geldi ki oluyor böyle olaylar sürekli. bu arada aşk hastalıktır ve senin de hastalığın yavaş yavaş geçmeye başlamış ve gerçekleri görmeye başlamışınız

sahte olsada olmasa da bu yazdıkları, kimse için bu şekilde konuşmaya hakkın yok senin; ve eğer gerçekse yazılanlar, Allah yardımcısı olsun hem ailesinin hem kendisinin. sahteseyde biz sevinelim, iyi ki böyle bir şey yaşanmamış Allahta kimseyi yaşatmasın diyelim geçelim. bence yazdığın çok ayıp ve büyük konuşmuşun. kimin başına ne geleceği bu dünyada hiç belli olmaz. kimseyi kınama bence...

Son düzenleme:

bence inandırıcılık var işte aceleyle cevap beklermişcesine hızlı hızlı yazmış. ve birde yaşı küçük belli

Çok üzücü gerçekten boyle şeyler cok fazla var yok degil ben bu arkadasın fake olduguna asla ınanmıorum etrafta boyle seyler yaşayan o kadar cok kısı varki . senin bir an once pskolojık destek alman lazım bu tek başına başedebilecegn bı durum degıl evet bellı bı yere kadar tek başına gelebılmıssın ama. yaşadıkların yaşına gore cok agır şeyler kürtaj aile ilişkilerin vs ... bence sen su an sevglnle aranzdakı tartısmaları dusunecegıne kendı pskolojınn duzelmesı acısından bunca sey yaşadıgın aldırdıgın cocugunun babasıyla evlende en azından kendı namusunu kurtar bı seklde ..ailene soyledıgın yalanların da vıcdan azabından kurtulmus olrsn ! al aılenı de karsına adam gıbı konus evlendırsınler senı bu cocukla... senın tek kurtulusun su an ıcın bu ...

Son düzenleme:
ya şimdi aklıma geldi konu polise intikal etmiş, ve tutanağa geçirilmiştir; ve sende o sırada hamilesin.kesin aynı gün doktor muanesinden geçmişindir.
doktor da hamile olduğunu rapora yazar. ve kanunla bisabit ki kürtaj artık suç.hele 4 aylıksa.
ee şimdi tüm bunlar tutanağa geçti, devlet sen 18 yaşından küçük olduğun için.devlet, ailen istese de istemese de, o çocuğa karşı dava açar bir kere.
alıkoymak ve ırza geçmek suçundan.
ve sen ertesi gün kürtaj olduğunu söylüyorsun.yok hayatım bu söylediklerin saçma. devlet sana sorar hani çocuk diye.

bazı tutarsızlıklar var bu anlattıklarında. mesela çocukla görüşürken baban çocuğu tehdit ediyor ama sen hamile kalıp çocukla kaçtıktan çok daha sonra ailen onunla görüşmene bir şey demiyor dahası evlenin falan diye de baskı yapmıyorlar. o mutaassıp aile bir anda ne kadar geniş görüşlü oluyor. 4 aylıkken alınan bebek var bir de. kürtajda yasal sınır 10 haftadır. bunca şeyler yaşamışsın ama senin bize danıştığın konu "ilişkimiz yıpranıyor mu çok kavga ediyoruz vs" gibisinden. bir de o ilk en özel anını "yatmak" diye son derece kaba bir üslupla tanımlamışsın. ne biliyim kim öyle bahseder ki o ilk en özel andan.

Olanlar gercekmı degıl mı bilemem çok çelıskı var ama gercekte olabılır bende benzer seyler yasadım lise son sınıftayken hamıle kaldım ama benım bebegımı babası basta ıstemedı aldırmak ıstedı ben aldırmamak ıçın mucadele ettım sonunda oda kabullendı bebegı daha sonra o aılesıne bende anneme söyledım ve çok büyük tepkıler aldık sonunda istemeye istemeye aldıkdık bebegımı... benımde ailem ıstemıyordu sevgilımle birlıkte olmamı ama hiç kimse istemesede biz bebek meselesınden sonra daha cok kenetlendık bırbırımıze ve 3 ay sonra evlendık simdi ikimizde okuyoruz çalısyoruz ve hem evlı hemde çok mutluyuz hayatta olmaz dıye hiç birsey yok…. Konu sahıbıne gelınce eger gercekten yasadıysa bunları bence sevdıgım dedıgı kısıye guvenıyorsada her konuda kendılerını gecındırebılcegı konusunda falanda evlenınce mutlu olabılırler sorunlarını asabilirler(ama okulunu bırakma bence ılerde ne olur bellı olmaz ayakların yere bassın)bebek aldırma vs gıbı seyler yasadıktan sonra sevgılın senden daha cok istedıgınden bebegı senı sucluyor olabılır ve bu yuzden sorun yasıyor olabilirsiniz bız bu sorunu evlendıkten sonra çözduk… ailenın yüzünu kara cıkarma konusunda ise benım ailem ozaman ıstemedıklerı damatlarından cok memnun eşim benım ailemı benden daha cok dusunuyor…hakkınızda hayırlısı olsun..

mutlu oldum sizin adınıza. inşallah o kız içinde hayırlısı olur

fake olabilir tabi çünkü küçük detaylar var anlamsız gelen yani boşluklar var doldurulmamış olan
ama eğer gerçekse çok üzülürüm yazık tabi ama burda tek bişi var normal temassız ilişkilerde bile
çabucak bi tükenmişlik oluyorsa böölesi bi durumda çok çabuk bitmesi normal geldi bana
ha bu kaide değil tabi ama o zamanda sorunun daha doğrusu habersizce bebeği aldırmanın kırılma noktası olduğunu düşünüyorum
ha bunun sorulur yanı doğru mu zaten o da tartışılır ama bence gene iyi adama rast gelmişsin canım başkası olsa çoktan ortalıklara saçılırdı bu mesele ve seni başından atabilirdi de bu arkadaş peki merak ettiğim bişi var ailenin tutumundan bahsetmişsin sen eve döndüğünde nasıl bi konuşma oldu da sonrasında gene görüşmenize izin verildi

Eski oturduğum yerde henüz 18 yaşını doldurmamış 2 ergenlik çağındaki çocuk çocuk sahibi oldu, evlendirildiler, okul hayatları bitti, çocuk yaşta bebek sorumluluğu aldılar.

O yüzden konunun gerçek olduğunu farzediyorum, olmaz diye birşey yok, bunlar oluyor. Bu çocuklara ah etmek yerine doğruları öğretmemiz gerekiyor, hatalarına hata ekletmeyelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…